Slovensko v 21. storočí

07.07.2021 Články, Facebook Články, Facebook

1. Polícia a armáda nemá dosť ľudí na to, aby strážili hraničné priechody a tak ich zasypávajú kopou štrku. Vraj to tak robia aj v Sudáne, ale používajú piesok. Blahoželáme. 

2. Ja len tak rozmýšľam, ako je asi tak chránená tzv. zelená hranica, keď polícia nemá dosť ľudí ani na hraničné priechody. Banánové republiky sa od smiechu chytajú za bruchá.

3. Samozrejme, nikoho nechcem nahovárať, ale ak už teda chcú z nezaočkovaných robiť občanov druhej kategórie a terorizovať ich na hraničných priechodoch, tak na zelenej hranici policajta zaručene nestretnete. 

4. Lesíky, lúky, potôčiky... Ľudia bez očkovania budú zjavne musieť znovuobjaviť čaro prírody... V 21. storočí budú pendleri podstupovať lesné dobrodružstvá, aby sa dostali do svojej vlasti. Perfektné. 

5. Ale nebojte, Matovič vyrieši. Oboženie celé Slovensko ostnatým drôtom a bude strieľať na každého, kto nemá očkovací preukaz. Nech tie "svine kvičia ako na bitúnku". 

6. A keby ste sa chceli ozvať a protestovať, tak vás zmlátia policajti. Opozičným poslancom sa už vyhrážajú, vraj nás všetkých zavrú. Matovičova partia. Lipšic, Kysel, Repa, Záleská, Tódová... Majú ľudí všade. 

7. Majú svojich udavačov, ktorí ukazujú prstom. A zhodou okolností, všetky prípady rozhodujú tie isté mená. Sudkyňa Záleská strčila do basy Milana Lučanského, ktorý si tam "samovylupol" oko a bol zomretý. 

8. Medzitým tá istá Záleská naparila Ruskovi 19 rokov za nedokonaný podvod s americkou Markízou - keď sa len pokúsiš siahnuť na majetok Američanom, dostaneš toľko, čo masový vrah. 

9. A teraz tá istá Záleská ide rozhodovať o Kováčikovi. Od prvého momentu je až taká nezávislá, že nechala obvineného vytrápiť 200 dní vo väzbe, aj keď ho Ústavný súd žiadal oslobodiť. 

10. Ja len, že Záleská chodieva na dovolenky s Tódovou. S tou Tódovou, ktorá s ňou dáva dokopy oslavné rozhovory do Denníka N. S tou Tódovou, ktorá viedla nenávistnú kampaň proti Milanovi Lučanskému. Hej, hej, a potom ho Záleská strčila do väzby. A tak. 

11. Každý totalitný režim má svojich "urválkov". Svojich prokurátorov, svojich sudcov, svojich novinárov. Jedni likvidujú opozíciu, druhí o tom píšu ódy na radosť. 

12. Základom je spraviť z opozície zločincov. A z ľudí s iným názorom dobytok. Potom im siahnete na ľudské práva, zbavíte ich slobody a urobíte z nich podľudí. A kaviarne budú aj tak tlieskať - veď si zaslúžia, "svine"!

13. A takto si tu žijeme. Ľudia prichádzajú o všetko, vláda na nich kašle a ešte ich terorizuje. A my tu v médiách čítame nejaké nezmyselné udania profesionálnych zlodejov a podvodníkov. Matovičova mafia.

14. Neviem si predstaviť, že by zarezali referendum, ale Čaputová pre to zjavne urobí maximum. Na pokyn americkej ambasády. Dnes sa rozhodne. A my budeme reagovať.

15. Jedno je však isté: nebudú tu večne. Ich čas sa kráti. A jedného dňa za všetky svoje zločiny zaplatia. Všetci do jedného. 

Za každého pendlera, ktorému zničili život. Za každého človeka, ktorého zabili. Za všetkých.



Zdroj: https://www.facebook.com/LBlaha/posts/2997079113863981