Svedkom Matovičovým sa po dnešku rúca svet

01.02.2021 Články, Facebook Články, Facebook

1. Podľa prieskumu sa chce 58% Slovákov zúčastniť referenda a povaliť vládu. V najbližšom čase by mohol začať zber podpisov, pôjde o občiansku iniciatívu, ktorú si nikto nebude politicky prisvojovať. 

2. Matovič sa už trasie. Dnes na Markíze pôsobil ako zbitý pes. Poštvať si proti sebe takmer dve tretiny obyvateľov za 10 mesiacov, to je svetový rekord.  

3. Ďalší prieskum je takisto pre vládu fackou. Hrali sa na to, akú strašnú spravodlivosť doručia. No tretina ľudí vláde neverí, že sa o smrti Milana Lučanského dozvieme pravdu. A ďalších 16% tvrdí, že Kolíková má odstúpiť. 

4. Vládnej mafii žerie propagandu o tom, že opozícia túto kauzu zneužíva, iba 9,7% - to sú tí, čo sa doma bežne potkýňajú o papuče a vylupujú si pri tom oči. Je vôbec zázrak, že je ich až toľko... Matovičova koalícia schytala neuveriteľný preplesk. 

5. Ja len, že po takomto prieskume sa rovno odstupuje, pani ministerka Kolíková. Slováci vám jednoducho neveria, čo v tomto prípade znamená, že veľká časť Slovenska je presvedčená, že generál Lučanský bol umučený a zabitý. S týmto pocitom chce vláda ďalej vládnuť? Že ich ľudia majú za vrahov? 

6. Na Markíze dnes moderátor Kovačič v priamom prenose priznal, že dáva ministrovi Krajniakovi trikrát toľko priestoru ako ex-ministrovi Richterovi. A predtým dostal ešte aj Matovič sólo. Tak je to zakaždým, ale všetci sa veselo tvárme, že Markíza je nezávislá. 

7. Aj tak to vláde nepomáha. Ľudia chcú koniec Matovičovho teroru. Nikto už nie je zvedavý na hádky Matoviča a Sulíka. Nikto už netúži po ďalšom nezmyselnom špajchlovaní. Nikto už nechce vládu plagiátorov, mafiánov a hulvátov. 

8. Ľudia potrebujú pomôcť. Prichádzajú o prácu, o živobytie, o slobodu. A štát im prakticky vôbec nepomáha. Matovič celú pandémiu zredukoval na špajchlu a rúško. 

9. Pre porovnanie - vo Švédsku ani nešpajchlujú a takmer celý rok nemali ani povinné rúška. Zato pomáhali ľuďom - na sociálnu a ekonomickú pomoc štátu išlo 16% ich robustného HDP. 

10. Matovič dal podľa MMF na pomoc najskôr 2,9% HDP a potom sa pomoc vyšplhala do 4,3% HDP. To sú v porovnaní so Švédmi a inými štátmi EÚ iba omrvinky. 

11. Ale hlavná vec, že nakupujeme špajchle u Matovičových kamošov. Ľudia budú páchať samovraždy, lebo prídu o všetko, ale dôležité je, že odídu z tohto sveta s dôkladne vyšpajchlovaným nosom. Bravó, Igor!

12. Referendum Matoviča zmetie. Už čoskoro... A po zločine príde trest. Zaspievame mu potom trošku upravenú ľudovú - a do Prešova, a do Prešova, nešeše Igor, serdečko naše, nešeše Igor do basy



Zdroj: https://www.facebook.com/LBlaha/posts/2866621470243080