Tak si to zhrňme

10.06.2021 Články, Facebook Články, Facebook

1. Mikulec počas Dzurindovej a Radičovej vlády prihral kšefty za milióny svojej rodine a potom skartoval dôkazy. Ale to je fajn, to je Slušné Slovensko, oni môžu.

2. Bola to sama ex-premiérka Radičová, ktorá potrestala Mikulca ako šéfa vojenského spravodajstva za to, že na hulváta neuposlúchol jej pokyn a zlikvidoval dôkazy. 

3. Zrejme po dohode s Lipšicom, vtedajším ministrom vnútra. Ale nič sa nedeje, Radičová je určite Ficov človek, ako inak. Tódová niečo vymyslí. 

4. Pred týždňom NAKA urobí raziu na šéfa inšpekcie, dnes inšpekcia urobí raziu v NAKE. Ale nevadí, to nie je vojna policajtov, to sa vám len zdá. 

5. Mikulec za to nemôže, však je len minister vnútra. Počkáme, kým sa policajti navzájom začnú strieľať v uliciach. Pohodka.  

6. A najlepší je Lipšic. Ten sa drzo postaví pred kamery, ohrnie gambu a otvorene spochybňuje prácu inšpekcie ministerstva vnútra. Vraj na NAKE sú samí super vyšetrovatelia, čo bojujú s mafiou. 

7. Zvláštne, že Lipšic nekričal, keď dávali dole Milana Lučanského – ten s mafiou nebojoval? A čo pri Zurianovi - tam nebolo treba kričať? 

8. Prepáčte, ale keď vidím Lipšica, tak sa mi dvíha žalúdok. Povedzte, komu mám veriť? Slizkému politikovi, čo obhajoval Pentu? Alebo Milanovi Lučanskému, ktorý bojoval proti mafii? Prvý útočí na všetky strany. Druhého odpravili. 

9. V čase, keď generál Lučanský bojoval proti mafiánovi Černákovi, Lipšic bojoval akurát tak za to, aby za zabitie nešiel do basy. A tento človek má dnes tú drzosť hovoriť niečo o statočných vyšetrovateľoch? Však toho najstatočnejšieho zlikvidovali!

10. Zvláštne, že generálny prokurátor Žilinka nemá potrebu vyvreskovať pred kamerami, ale jeho podriadený Lipšic áno. To čo má znamenať? 

11. Nebude to tým, že Lipšic je politik, ktorého strana NOVA je dnes súčasťou Matovičovho hnutia OĽaNO? 

12. A nebude to tým, že Lipšic je až po uši namočený v gangsterskom systéme narafičených udavačov, cez ktorých likvidujú nepohodlných ľudí? Vrátane Milana Lučanského? Žeby z Lipšica hovoril strach? 

13. Národná bezpečnosť na Slovensku je v totálnom rozvrate, ale oni sa všetci tvária ako najspravodlivejší cukríčkovia. 

14. Mikulec dnes rieši migrantov v Grécku, ako keby na Slovensku nekolabovala polícia. A Lipšic otvorene lobuje za svoje politické záujmy. Čo má toto znamenať?

15. Sú nervózni a robia chyby. Matovič, Lipšic, Mikulec. Celá tá ich chobotnica. Prichádzajú o svoje chápadlá. Tajná správa SIS. Tajné stretnutie v pivnici. SMS-ky. Úradné záznamy. Všetko ukazuje na mafiánsky systém, ktorý tu kvôli nim funguje. 

Stopy vedú na najvyššie miesta. Už chápete, prečo sa Daniel tak veľmi potí? Ten smrad cítiť aj cez kamery. Slučka sa uťahuje.

Čas Lipšica a Mikulca sa kráti. V každej inej krajine by už obaja sedeli vo vyšetrovačke. A oni to dobre vedia... Spravodlivosti neujdú. Tik-tak-tik-tak.



Zdroj: https://www.facebook.com/LBlaha/posts/2975089982729561