Už mám toho tak akurát plné zuby!

08.11.2020 Články, Facebook Články, Facebook

1. Predstavte si, že by sa niekde v západnej Európe postavili vládni politici, ktorí majú v rukách silové zložky a začali by sa vyhrážať lídrovi opozície, že si po neho príde polícia, že ho zavrú, že ho strčia do basy. Len si to predstavte. 

2. Tu na Slovensku sa tvárime, že je to normálne. Do vlády sa dostala partia arogantných milionárov a ťažkých biznismenov, ktorí majú rozrobené neuveriteľné kšefty. V hre sú miliardy a až sem počuť ten mľaskot Matoviča, Sulíka, Kollára a oligarchov v ich pozadí. 

3. Zaviedli si núdzový stav, ľuďom zakázali protestovať, zlikvidovali odbory, ovládli silové zložky. A s pomocou médií, ktoré vlastnia ich oligarchovia, tu vytvárajú dojem, že opozičných politikov treba dať do basy. Úroveň Paraguaya. 

4. Jediný, kto ich môže ohroziť, je opozícia a tú sa chystajú zastrašovať a zatvárať. Sudcov, prokurátorov aj policajtov už dostatočne zastrašili a ak nechcú skončiť za mrežami aj oni, poctivo plnia pokyny tých hore. 

5. Roztočil sa úplne typický mafiánsky teror, ktorý používajú diktatúry odjakživa - od Pinocheta až po saudského kráľa Salmána. Akurát na čele nie je generál ani šejk, ale sociopatický trnavský mafoš, ktorý kedysi robil kšefty s Majským a na svoje podvody zneužíval aj svoju matku a manželku. Úprimne a odvážne. 

6. Toto nie je o tom, či máte radi Roberta Fica. Ale vyhrážať sa basou trojnásobnému premiérovi, ktorý tu vybudoval sociálny štát, krajinu doviedol do eurozóny, postaral sa o rekordný ekonomický rast a zabezpečil sociálny zmier, ktorý títo mafiáni rozbili za šesť mesiacov? Jemu sa idú vyhrážať? Im už dočista preskakuje? 

7. Budem úplne úprimný - ja Roberta Fica poznám ako čestného človeka, vlastenca a ľavičiara. Je to neuveriteľne vzdelaný, skúsený a rozhľadený človek, ktorý pre Slovensko urobil viac, než ktorýkoľvek iný politik, čo tam dnes vyvreskuje v parlamente. Vyšiel z robotníckeho prostredia a má v sebe kus človečiny, ktorá sa nedá odpredstierať. 

8. A oproti nemu stojí nevzdelaný agresívny bulo, milionársky zbohatlík, ktorý po každom iba huláka, nevie ani len po anglicky a vedie krajinu do totality. To fakt chceme dopustiť, aby tu hocaká zväzácka Šeliga vrieskala, že Robert Fico patrí za mreže? 

9. Žalúdok sa mi z nich obracia. Nesiahajú mu ani po päty. Zneužívajú štát na svoje osobné politické pomsty - a za to raz draho zaplatia. Za to, ako zneužívajú moc, za to, ako ubližujú ľuďom, za to, ako pochovávajú Slovensko.

10. To fakt chceme dopustiť, aby tu Matovič ukazoval prstom, koho treba zavrieť? Toto tu chceme? Aby tu nejaký šialený Borat rozkazoval, kto pôde do basy? A čo ak to zajtra budete vy? Povedzte mi, kto za Ficovej vlády prenasledoval opozíciu? Kto sa vyhrážal, že ich dá zavrieť? Kto tu takto kriminalizoval opozičné strany? 

11. Toto tu ešte nebolo. Nikto nikdy nezatváral seniorov do domáceho väzenia, nikto nenadával ľuďom do bludárov, nikto nevrieskal po lekároch ani vedcoch, že sú sabotéri. Môžete na Smer nadávať, koľko chcete, ale takýto teror, chaos a nenávisť tu nebola nikdy. Ani za Mečiara, ani za Husáka. 

12. Poviem to na rovinu - voči Polícii Slovenskej republiky už viac nemám absolútne žiadnu dôveru. Odkedy sa k moci dostal Matovič, tak jediné, čo vidíme, sú divadelné predstavenia s politickým pozadím. 

13. Novinári z Denníka N uverejňujú články z tajných spisov a diktujú polícii, čo má robiť. A Daniel Lipšic je pri každej politickej kauze ako dirigent v pozadí. 

14. Ešte raz - novinári chodia s policajtmi na utajované záťahy. To fakt ideme dôverovať polícii, ktorá si na zatýkanie berie so sebou liberálnych žurnalistov, ktorí to potom ešte vypisujú na sociálnej sieti, že ako im v uniforme chutila šiška a kafčo? Are you kidding me? 

15. Mňa tu policajti naháňajú za moje názory a s prstom v nose si vycuciavajú obvinenia za extrémizmus, len aby ma zastrašili. A potom ich rušia a potom zase ďalšie vymyslia. A tak. Teror, obyčajný teror. Ešte si aj zákony proti komunizmu prijali, lebo Šeliga chce ľahšie zatvárať "rôznych Blahov" - tak to povedal.

16. Pozrite si na policajnú stránku na tejto sociálnej sieti. Kedysi dôstojná a neutrálna polícia, ktorá chcela chrániť a pomáhať všetkých ľudí, nielen slniečkarov, sa dnes prepadla na úroveň Zomri, vysmieva sa ľuďom, šíri ideologickú nenávisť, haló, ešte raz - nie nejaká politická strana, ale polícia!

17. Polícia dnes v mene boja proti hoaxom robí čistú politiku a namiesto policajnej práce robí bohapustú liberálnu propagandu. To sa ako fakt ideme tváriť, že polícia je ešte pre niekoho okrem denníka SME dôveryhodná? 

18. A to fakt ešte chce niekto veriť prokuratúre? Však sa na nich pozrite. Pretekajú sa v tom, kto si silnejšie kopne do opozície. Lebo vedia, že jedného z nich bude voliť vládna koalícia - a tak sa potrebujú predviesť. Toto je výsmech právnemu štátu!

19. Slušní policajti vraj v húfoch opúšťajú policajný zbor. Mňa samého už viacero oslovilo, že sú zdesení z toho, čo sa deje. Z toho rúškového teroru, z toho trestania ľudí za to, že nemajú psie známky, z tohto pekla. Silové zložky sa stali nástrojom Matovičovej politiky, podliehajú ideologickým cvičeniam z liberálnej kaviarne a využívajú štátnu moc na kriminalizáciu opozície. Toto nie je demokracia, toto je obyčajná totalita. Policajný štát.

20. Najlepšie je, keď sa Matovič tvári, ako si len polícia robí svoju robotu. No jasné - a preto ani prstom nepohli, keď ide o ich vlastné kšefty. Keby si polícia nestranne robila svoju robotu, tak už je občan Matovič vypočúvaný za podvod s rýchlotestami, ktoré protizákonne nakúpil od spriaznenej trnavskej firmy. Áno, dali sme trestné oznámenie. A nič.

21. Jeho Pavlínka by už bola na výsluchu za podvod s Arcou, v ktorom lietajú miliónové sumy. Aj tam sme dali trestné oznámenie. Ani tam polícia nerobí nič. 

22. Matovič by už bol riešený za podvod s diplomovkou, za opustenie karantény a v prvom rade za ohrozenie verejného zdravia, ktoré spôsobil svojou celoplošnou špajchlovačkou. Nedeje sa nič. Mali sme tu rôzne Víchrice či Očistce, no poovedzte, kde je operácia Šapitó? 

23. Ale nie - polícia nerieši "ich ľudí" - tá iba pomáha mafiánovi Matovičovi v jeho politickom marketingu. Spolu s liberálnymi redaktormi a čokoládovými donutmi chodia na divadelné záťahy, aby Tódová mohla vypisovať, aký je Smer mafiánsky a tak. 

24. Jedna veľká šou na zničenie opozície. Kriminál na jednu opozičnú stranu, potom na druhú a nakoniec aj na tretiu. V parlamente ostane len Pročko. Vivat demokracia. 

25. A jasné, že sa obrátime na európske inštitúcie. Matovič tu rozpútal totalitný teror, zastrašuje ľudí aj politikov, likviduje slobodu aj demokraciu. 

26. Prezidentka mlčí, parlament je zastrašený, demonštrácie zakázali. Musí prísť pomoc zvonka - Slovensko sa premenilo na Matovičov policajný štát.

27. Mnohí ľudia ešte žijú v ilúzii, že toto má niečo spoločné so spravodlivosťou. Nie, nemá. Sú to len spravodajské hry a politické boje. 

28. Médiá niekoľko mesiacov očierňujú človeka, potom ho v rámci mediálnej akcie zavrie polícia a zmanipulovaní čitatelia tlieskajú od nadšenia. Tak sa to robí v každej diktatúre. 

29. Ak to pôjde takto ďalej, Slovensko sa dostane na hranu občianskej vojny. Ľudia už dnes nemôžu dôverovať ani vláde, ani súdom, ani polícii, ani prezidentke.  

30. Rastie nenávisť a henten šašo na čele štátu každý deň prikuruje. Vymkýňa sa to. Matovičovi mafiáni si myslia, že môžu všetko. Ale im sa to vráti. A už sa ani s nimi nikto maznať nebude.



Zdroj: https://www.facebook.com/LBlaha/posts/2792276341010927