Už ste čítali to škandalózne odhalenie na SME?

18.08.2020 Články, Facebook Články, Facebook

1. Redaktori nášho najobjektívnejšieho denníka reagujú na vyhlásenie Roberta Fica, že nikdy nebol podozrivý zo žiadnej ekonomickej trestnej činnosti.

2. Vraj to nie je pravda, veď predsa v roku 1988 údajne Robert Fico daroval lekárovi fľašku gruzínskeho koňaku.

3. Oni sú fakt takí zúfalí, že na Fica vytiahli fľašku u lekára spred vyše štvrťstoročia.

4. Ja chápem, že cieľom je zničiť Smer a vytvoriť ilúziu, že Smer kradne. A ono sa to dosť ťažko prestiera, keď ten, ktorého v Smere nenávidia najviac, nemá žiadne kauzy - iba plávanie v bazéne a fľašku u lekára. A tak vznikajú takéto nadprirodzené články. 

5. Len pre porovnanie. Robertovi Ficovi vyčítajú fľašu koňaku, nech stála aj 12 Kčs a 50 halierov. Plávanie v bazéne, čo ja viem, môže stať maximálne 20 eur. Čiže dokopy majú na Fica strašidelné obvinenia, ktoré presahujú možno až 50 eur. No chápete - škandál! Lekár a bazén!

6. Porovnajme. Len pred pár dňami štátny Tipos odklepol firme Borisa Kollára 240 tisíc eur. A Hegerovmu poradcovi odišlo z rezortov OĽaNO cez 800 tisíc eur.

7. A to teraz nehovorím o minulosti, o Matovičových a Kiskových daňových podvodoch v sumách vyše stotisíc eur.

8. Kollára radšej vôbec neriešim, len tak skromne predpokladám, že so Steinhubelom riešili väčšie sumy ako 12 kačiek a 50 halierov.

9. Mimochodom, Roberta Fica v médiách naháňajú za fľašku u lekára z 1988. Vedú voči nemu konanie v parlamente za plávanie v bazéne. A premiér Matovič po ňom v NR SR vykrikuje, že si po neho príde NAKA. 

10. A Kollár? Parlamentný výbor nerieši, že jeho firma dostane od štátu státisíce. Vládny klientelizmus ako delo, ale koalícia rieši bazén opozičného lídra.

11. Matovič býva v neskolaudovanej vile, robí podvody s diplomovkami, páchal podozrivé obchody s Majským a okrádal štát na daniach - ale to SME nezaujíma, oni riešia fľašu gruzínskeho koňaku z čias Československej socialistickej republiky.

12. Takto to na Slovensku vyzerá. Tak veľmi chcú v médiách očierniť Smer, že sa dennodenne strápňujú. Ale dnes je to fakt kapitálny úlovok. Fľaša. Tlieskam.

13. Už len čakám, čo vytiahnu na mňa ako podpredsedu Smeru. Spomínam si, že keď som mal osem, tam som v roku 1987 zabudol do knižnice vrátiť knižku Ľudmily Podjavorinskej a musel som za svoj ekonomický zločin zaplatiť asi 80 halierov za omeškanie.

14. Podotýkam, že išlo o komunistickú knižnicu, takže som nielen zlodej, ale aj extremista. Očakávam, že zajtra to vyjde v SME s palcovými titulkami 😊

15. Veselý deň, priatelia!



Zdroj: https://www.facebook.com/LBlaha/posts/2709917812580114