Začína to byť groteskné

28.06.2021 Články, Facebook Články, Facebook

Už vyše roka nie sme vo vláde, ale aj tak platí magické "lebofico". Vláda nezvláda očkovanie, tak kto za to môže? No predsa - opozícia. Tlieskame. 

1. Dovoľte našej drahej vláde, ako aj jej skorumpovaným liberálnym médiám, pripomenúť, že sme to neboli my v Smere, ale vláda, kto o Sputniku vyhlasoval, že je to zbraň. 

2. Neboli sme to my, kto zatĺkal vedľajšie účinky AstraZenecy či Pfizera. Baťová potrebovala až to, že zomrel človek, aby pripustila, že haha-hihi, AstraZeneca je problém. Ľudia už neveria - a právom. 

3. Nie sme to my, kto spôsobil chaos pri registrácii očkovania. V sobotou na pochode za mnou došli ľudia, že sa nevedia dostať k očkovaniu, aj keby chceli - povedzte, ako za babráctvo vlády môže opozícia? 

4. Vraj my budeme môcť za to, že nemocnice nezvládnu tretiu vlnu. Len pripomínam, že je to Lengvarský, kto ide rušiť 11 tisíc lôžok a 22 nemocníc. A potom sa bude vyhovárať na opozíciu, perfektné. 

5. Lengvarského zodpovednosť priznáva ešte aj sám Matovič, ktorý ho nominoval. So Sputnikom to bolo fiasko - tri mesiace to rvali do hlodavcov, medzitým ľudia stratili záujem a nakoniec im expiroval. Nech žije vláda!

6. Viete, čo je na tom najhoršie? Oni si po všetkých týchto vládnych lapsusoch nevedia priznať chybu. Heger je úplné motovidlo, Lengvarský plní pokyny ambasády, Matovič je psycho. Tretia vlna nás pri takejto zostave zomelie. 

7. No oni uverili, že si pomôžu dvoma spôsobmi. Po prvé, budú za všetko viniť opozíciu a zaplatia médiám milióny, nech to verklíkujú do zblbnutia. Smola - takúto hlúposť im okrem pomotanej Čaputovej nezožral nikto na svete. 

8. Po druhé, rozhodli sa, že ubijú ľudí severokórejskou propagandou a ani len nepripustia vyváženejšiu diskusiu o očkovaní. Každý iný názor je heréza a zločinca, čo ho vyslovil, treba upáliť. 

9. Ako pri každej totalite, aj toto sa deje v mene "vyššieho dobra". Ak niekto chráni deti, či odmieta povinné očkovanie, alebo dokonca upozorní na vedľajšie účinky či nebodaj zisky farmafiriem, okamžite je nálepkovaný ako "antivaxer" a "extrémista". 

10. Pamätáte na to slávne zvolanie z Pelíšok? "A komu tím prospějete!" Toto ich do bodky vystihuje! Ak poviete pravdu o vakcíne, mohlo by to odradiť ľudí od očkovania - tak to nerobme. Toto je pasca ich totalitnej propagandy. 

11. Lenže práve toto najviac ničí dôveru ľudí vo vakcíny. Slováci nadobudli pocit, že štát ani médiá im nechcú povedať pravdu. Ak je "vyšším dobrom", aby sa ľudia dali zaočkovať, čo ak nám potom radšej zamlčiavajú vedľajšie účinky? 

12. Čo ak nás v mene "vyššieho dobra" nebudú informovať o úmrtiach z očkovania? Čo ak v mene "vyššieho dobra" nepovedia, že vakcíny nepomáhajú pri Delte? A čo ak zabudnú pripomenúť, že prenos choroby nijako neobmedzujú? 

13. Všimnite si, čo navystrájali s nositeľom Nobelovej ceny za medicínu Lucom Montagnierom, slávnym virológom, ktorý upozornil na to, že očkovanie povedie k novým mutáciám. 

14. Medzitým tu máme Alfu, Betu, Gammu, Deltu a netrpezlivo očakávame Epsilon. Tie náhodičky. 

15. Ale o Montagnierovi napíšeme, že to je len šarlatán, čo tam po Nobelovke, pravdu nemá slávny virológ, ale absolventi žurnalistiky z Denníka N. Takto očiernime každého vedca, ktorý má iný názor - v mene "vyššieho dobra". 

16. Ak dokážu ignorovať či zosmiešňovať nositeľov Nobelovej ceny, tak vedcov na Slovensku či v Česku prevalcujú za tri sekundy. Najnovšie kopú do Mesíka, lebo upozornil na prepojenie farfmafiriem a očkovacích propagandistov. Pravda sa nesmie. 

17. Každý už na Slovensku vidí, že o očkovaní je zakázané hovoriť iný názor. A že nám vlastne od rána do večera médiá klamú. V mene "vyššieho dobra". Čokoľvek povedia, už im nikto neuverí. 

18. Toto je ich fatálna chyba. Vyhovárajú sa na opozíciu a namiesto pravdy na ľudí nasadili veľkotonážnu propagandu. Výsledkom je rastúca nedôvera ľudí a môžu za to jedine oni, nikto iný. 

My v Smere budeme bojovať za dobrovoľnosť očkovania a je nám jedno, ako podlo na nás útočia. Pravdu si vziať nedáme. Budeme chrániť naše deti a našich seniorov, budeme chrániť - slobodu!

Pekný deň, priatelia! Neuhneme!



Zdroj: https://www.facebook.com/LBlaha/posts/2989450267960199