Zuzana Čaputová propaguje fašizmus!

17.05.2022 Články, Facebook Články, Facebook

Povedzme si to na rovinu - ak by Zuzanu Čaputovú nechránila trestnoprávna imunita, už dávno by bola obvinená z extrémizmu. Ona úplne otvorene propaguje fašizmus. 

1. To, že udelila najvyššie štátne ocenenia trom fašistom, ktorí Nemcom udávali povstalcov, je škandál takého rozsahu, že každý iný prezident by už dávno musel odstúpiť. 

2. Ale Čaputovú chránia médiá. Svojmu Repovi do Pravdy hodila udičku, vraj je nahnevaná na svojich poradcov, že jej nepovedali, že oceňuje fašistov. No jasné. 

3. A my sme si všetci mysleli, že tuná madam, ktorá víkendy trávi v kresle nad knihami, pozná aspoň základné fakty o slovenskej histórii. Teraz sme úplne v šoku, že madam nevie absolútne nič. 

4. Robí si štylizované fotečky ako babička z Boženy Němcovej a predstiera, že je strašná intelektuálka a potom zistíme, že ona nemá ani šajnu o druhej svetovej vojne. 

5. Niekto by mal skontrolovať, či tú knihu, ktorú drží na tej svojej smiešnej fotke, nedrží naopak. Alebo či to nie sú len pokyny z istej ambasády.  

6. Napľula do tváre všetkým, ktorí bojovali proti fašizmu na Slovensku. Oceňovať ľudákov, ktorí donášali Nemcom a tváriť sa, že  je skvelé, akí to boli bojovníci proti komunizmu, to je doslova zvrátené. 

7. Proti komunizmu bojoval aj Hitler. Aj esesáci. Aj gestapo. Komu dáte nabudúce ocenenie, vážená pani? Adolfovi in memoriam? Zbláznili ste sa? 

8. A teraz vypisujete do Denníka N, že to "citlivo vnímate"? Neviete sa ani ospravedlniť? Že tu opakovane pošliapavate pamiatku protifašistických bojovníkov, ktorí počas vojny zachránili Slovensko? 

9. Eduard Chmelár to povedal presne - ak by ste ako jediný ústavný činiteľ na Slovensku nemali imunitu, tak už vás dávno súdia. Za podporu extrémizmu, za propagáciu fašizmu. 

10. A to nie je len to, že vyznamenávate fašistov. Vy používate banderovské pozdravy, zľahčujete rozsah neonacizmu na Ukrajine a šírite rasistickú nenávisť proti ruskému národu. 

11. V minulosti ste vysvecovali svoj palác do kolaborantskej bielo-červenej bieloruskej zástavy, ktorú počas vojny používali bieloruskí nacisti. Už len čakám, kedy začnete hajlovať. 

12. Nevadia vám bieloruskí nacisti, nevadia vám ukrajinskí nacisti, ani slovkom ste neodsúdili, že na Ukrajine stavajú sochy vojnovým zločincom, ako boli Bandera či Šuchevyč. 

13. A teraz ešte dávate štátne ocenenia ľuďom, ktorí zrádzali našich hrdinov v SNP. Rehabilitujete fašistov a to je trestný čin. 

14. Je choré, že nejakých miestnych poslancov tu naháňala polícia za nejakú Tisovu ulicu. Ale keď Čaputová ocení troch fašistov, tak všetci čušia ako voš pod chrastou. Kde je teraz Honz?  

15. Nezabúdajte, madam, že Vaša trestnoprávna imunita čoskoro skončí. Aj Kiska sa dosmial. Príde čas, keď budete vyšetrovaná za propagáciu fašizmu.  

V tejto chvíli nájdite aspoň posledné zvyšky súdnosti a ospravedlňte sa všetkým hrdinom SNP, ktorých pamiatku ste pošliapali ako posledný sfetovaný neonacista.



Zdroj: https://www.facebook.com/LBlaha/posts/550484136448872