Príďte spolu s nami zdvihnúť hlavu proti zrade!

04.02.2022 Facebook, Videá Facebook, Videá

Toto už nie je len o Smerákoch. Pellegriniovci, Uhríkovci, Tarabovci, Dankovci, nezávislovci alebo ktokoľvek iní, príďte 8. februára 2022 o 17. hod. pred NR SR.

Tak, ako Američania tradične oslavujú Deň nezávislosti, na Slovensku budeme „oslavovať“ Deň zrady. Tretí február 2022 si budeme všetci pamätať ako deň, kedy ministri Korčok a Naď s požehnaním prezidentky Čaputovej podpísali v USA zmluvu o vojenskom poddanstve. Tí podpísali, že minimálne 11 rokov budeme mať na území Slovenska prítomnú americkú armádu, že bez nájmu bude táto armáda ovládať naše vojenské letiská, že táto armáda si bude môcť doviezť na územie SR a robiť si tu, vrátane vzdušného priestoru, čo len chce. Aj beztrestne páchať trestné činy a neplatiť žiadne dane. Prezidentka Z. Čaputová nadšene v maskáčoch pred zrkadlom tlieska, my plačeme. „Zmluve medzi našou a americkou vládou musí vysloviť súhlas Národná rada Slovenskej republiky. Tá je zvolaná mimoriadne rýchlo, už na budúci utorok, ôsmeho februára o trinástej hodine. Dôvod je jednoduchý, vládna väčšina bude chcieť rokovať v noci, mysliac si, že nás uspí a utrmáca. Veľmi sa mýli. Čaká nás v parlamente obrovský súboj a my budeme na jeho čele. Nemáme počty na víťazstvo, ale morálnymi víťazmi budeme v každom prípade. A tento súboj bude otváracím kolom k petičnej akcii a k referendu o vypovedaní tejto zradcovskej zmluvy. Iná legálna a demokratická neexistuje,“ uviedol predseda strany SMER – sociálna demokracia Robert Fico.

Opoziční politici zorganizovali proti zmluve už niekoľko verejných protestov. Predstavitelia strany SMER – SD budú v protestoch pokračovať a symbolicky na odpor proti zmluve klásť vence pred bustou Alexandra Dubčeka umiestnenou pred NR SR. Nemôže to byť však len o Smerákoch. „Je úplne jedno, či ste Ficovci, Pellegriniovci, Dankovci, Tarabovci, Uhríkovci, nezávislovci alebo ktokoľvek ďalší, dôjdite v utorok o 17. hodine pokloniť sa Alexandrovi Dubčekovi a zdvihnúť hlavu na vzdor proti tejto zrade na slovenských národných záujmoch,“ vyzval Robert Fico vo videu na sociálnej sieti.





Zdroj: https://fb.watch/aZ076znCxM/