15 krátkych poznámočiek na sobotu

25.04.2020 Blogy, Facebook Blogy, Facebook

1. Prvá poriadna medzinárodná facka pre Matoviča. A žiaľ aj pre Slovensko. Rakúsko vytvorilo formát "smart countries", na ktorom si budú krajiny s najlepšími výsledkami v boji proti koronavírusu vymieňať skúsenosti.

2. Rakúsky predseda vlády pozval Čechov, Dánov či Austrálčanov, ale Slovensko vynechal. Možno sa mu čudovať, keď na čele Slovenska je klaun, ktorý ani nevie poriadne po anglicky?

3. O čom by sa s Matovičom bavili - o tom, či treba vypnúť alebo nevypnúť krajinu, zobrať seniorom ľudské práva alebo či treba ukázať celému svetu svoje pačmagy a reďkovky od Krajniaka?

4. Ťažko očakávať, že na stretnutí "smart and smarter" bude sedieť premiér ako vystrihnutý z filmu "Dumb and Dumber". Je to škoda pre Slovensko, ale Matovič je zjavne na smiech aj premiérovi Kurzovi. Čudujete sa?

5. Medzitým Matovič ďalej pokračuje vo svojich mimoriadne dôstojných a hlavne dospelých statusoch. Už vieme, že má infantilné tričenko, videl cicušu, dostal reďkovky a najnovšie zazdieľal meme od psychopatov zo Zomri...

6. A nie hocijaké meme. Tuná zamestnanci MZV s džihádistickými mechmi na hlavách sa najnovšie vysmievajú tohtoročným maturantom, lebo im zrušili ústne maturity. A vraj bez maturity ich nikto nezamestná. A čo napadlo nášmu slovutnému premiérovi Matovičovi?

7. O zrušení maturít síce rozhodla jeho retardovaná vláda, ale to nevadí - prečo by sa škodoradostne nevysmial mladým ľuďom, že im ničí budúcnosť.

8. K stupídnemu meme pripojil víťazoslávny palček - však poďme sa mlátiť za bruchá od smiechu, že deckám ničíme budúcnosť, buehehehehe. Prosím pekne - Matovič.

9. Prevracač kabátov numero uno v Matovičovej vláde, minister zahraničných vecí Ivan Korčok sa pre Denník N vyplačkal o tom, ako veľmi ma nenávidí. Vraj premyslene v ľuďoch vzbudzujem tie najtemnejšie emócie.

10. Hej, hej, Ivan, chcem napríklad takú temnotu, akože priateľské vzťahy s Ruskom alebo Čínou. Alebo úplne najtemnejšie kritizujem USA za to, že vraždia ľudí po svete a chcú vyhladovať Kubu. Ja fakt neviem, čo môže byť temnejšie ako mier a spravodlivosť. Úplná čiernota.

11. Ešteže tu máme svetlúšika Ivana, ktorý slúžil Mečiarovi, Dzruindovi, Ficovi aj Pellegrinimu, aby nám nakoniec po boku Matoviča vysvetlil, že otrocká oddanosť k USA a číra nenávisť proti Rusku je to najsvetlejšie, čo Slovensko môže postihnúť. Ach, ďakujeme, Ivan - ty naše svetielko najžiarivejšie.

12. Korčok sa ešte nechal počuť, vraj je úplne super, že ma koaličný valec v parlamente "zarezal" na mieste predsedu ľudskoprávneho výboru. Síce Smer má na ten post nárok, ale Blaha predsa "kope do USA", takže to nejde. Aha.

13. Ja len, že Korčok je bývalý veľvyslanec USA. A mne sa dostala už z viacerých vysoko postavených zdrojov kuloárna informácia, že najväčší problém s mojou nomináciou mala práve americká ambasáda. Lebo som si dovolil ju kritizovať.

14. A tak poslušní americkí ratlíčkovia v Matovičovej koalícii nakázali svojim poslušným ratlíčkom v parlamente, že Blaha nesmie prejsť. Mission Accomplished. Agent Ivan splnil úlohu z Washingtonu. A teraz to budú americké propagandistické plátky obšírne rozoberať, aké je to skvelé rozhodnutie. Klasika.

15. Gratulujem Ivanko, nech sa ti darí. Čo na tom, že zrádzaš Slovensko, keď v náručí Veľkého brata je tak teplúčko. Spolu s Igorkom predvedieš celému svetu, ako spraviť s rešpektovaného a sebavedomého štátu jednu podlízavú americkú kolóniu, ktorú už na stretnutie nepozvú ani susední Rakúšania.

So Slovenskom to ide dolu kopcom. A mňa to veľmi mrzí. Napriek tomu vám želám krásnu sobotu, priatelia, vencerémos!



Zdroj: https://www.facebook.com/LBlaha/posts/2605733782998518