Hra na štátnika Matovičovi nevydržala dlho

14.03.2020 Blogy, Facebook Blogy, Facebook

HORŠÍ AKO KORONAVÍRUS JE MATOVIČ

Dalo sa to očakávať, keďže všetci poznáme jeho politickú minulosť. Ale svojim aktuálnym cirkusantským číslom v súvislosti s koronavírusom prerazil posledné dno a prepadol sa až do samotného jadra zemegule.

Slovensko čelí najvážnejšej kríze vo svojej histórii. Stovky odborníkov robia maximum pre obmedzenie a zničenie nebezpečného vírusu, ktorý straší celý svet. Ústredný krízový štáb na čele s premiérom Pellegrinim pracuje nonstop a prijíma potrebné opatrenia.

A tomu politickému šašovi Matovičovi nenapadne nič iné, ako zneužiť mimoriadny stav na politický boj. Hovorí, že celá ochrana štátu je vraj len “hurá systém s ad hoc riešeniami”. Po prvé, hovorí to ten, ktorého celá politická kariéra je založená na takomto systéme. A po druhé, on ešte stále nepochopil, že je po voľbách a kampaň sa skončila. A teda spoločnosť od neho ako budúceho premiéra očakáva, že priloží ruku k dielu a pomôže.

Nie, Matovič sa namiesto toho ešte aj v tejto pre našu krajinu citlivej chvíli, stavia do opozície nielen voči Pellegrinimu, ale aj celému ústrednému krízovemu štábu. Voči tímu expertov, ktorí robia maximum aby zabránili najhoršiemu. Chápete to? Čistý politický hyenizmus. Matovič je horší ako samotný koronavírus.

Ja chcem všetkým odborníkom, ale aj ľuďom, ktorí sa zomkli aby porazili koronavírus poďakovať. A Matovičovi odkázať, nech už účelovo nenaťahuje rokovania o budúcej vláde a preberie zodpovednosť za štát, vrátane problému s koronavírusom. Lebo už nebude môcť len vykrikovať, ale naopak aj ukázať svoje “riadiace schopnosti.”

Mám však o nich veľké pochybnosti a je mi ľúto všetkých tých lekárov, zdravotníkov, hygienikov, policajtov, vojakov i ďalších štátnych zamestnancov, ktorých tento šašo tak dourážal. Dúfam, že na to nedoplatí celé Slovensko.


Zdroj:https://www.facebook.com/ErikTomasSR/posts/535377240439613