Keď to dávaš na mandelinku zemiakovú!

08.06.2022 Blogy, Facebook Blogy, Facebook

Ja len tak nahlas premýšľam, čo užitočné urobila prezidentka Zuzana Čaputová za ostatný mesiac. Okrem toho, že ničila... Schválne. 

1. Zarezala rodiny. Áno, vláda im dala len omrvinky, ale aj tie zarezala. A už si mädlí ruky, ako zareže druhé referendum. Zarezávačka - to už je len životná náplň, vám poviem.

2. Vyznamenala fašistov, čím poprela všetko, na čom stojí moderná Slovenská republika. Ničí ešte aj našu slovenskú dušu. 

3. Stretla sa so svojimi kamošmi z mimovládok z Via Iuris a Nadácie otvorenej spoločnosti. Ronila slzy nad Ukrajincami a tak. 

4. V Kyjeve nadávala na Rusov za inváziu v roku 1968. Akosi zabudla pripomenúť, že o invázii rozhodli predovšetkým Ukrajinci. Ups.

5. Urobila fotečky v helme a v nepriestrelnej veste v Kyjeve, lebo 500 kilometrov inde sa bojuje. No chápete - hrdinka našich čias. Ohromné.

6. Nasledovali fotečky s Volodymyrom. Fotečky s manželkou Volodymyra. Fotečky s poslancami Volodymyra. Toto je jej život. Fotečky. Našťastie už nepridala žiadnu na dlážke. Blahoželáme. 

7. Priateľ Ďuri jej urobil fotečku, ako v tureckom sede číta knihu. To bol asi ten najpamätnejší prezidentský výkon za celý mesiac. No chápete - Čaputová vie, na čo slúži kniha. Úžasné. 

8. Samozrejme - podporila lesbičky a gejov. Čo tam po pracujúcich ľuďoch, čo tam po senioroch, čo tam po zdražovaní... Slovensko nemá iné problémy než gejov.  

9. Do toho výletík vo Švajčiarsku. Fotečky, frázy a tak. Vyvážame sa za štátne. Zážitková turistika. Tlieskame. 

10. A ešte nezabudla podporiť Globsec, militaristickú mimovládku, ktorá dostáva státisíce od štátu, aby šírila vulgárnu rusofóbiu. A ona prikurovala - nech žije USA, nech žije NATO, nech zhynie Rusko.

11. Toto je jeden mesiac v živote Zuzany Čaputovej. Toto je výkon prezidentky Slovenskej republiky za takmer pätnástku mesačne.

12. Ukrajinci. Volodymyr. Fašisti. Rusofóbia. Vojna. Liberálna agenda. Gejovia. Fotky. A zarezávanie. 

13. Nič o sociálnej situácii na Slovensku. Nič o šialených cenách palív. Žiadne výzvy k ukončeniu vojny, naopak - zbrojiť a hecovať. Nič pre Slovákov. Nič.

14. Pri všetkej úcte - Zuzana Čaputová je ten najzbytočnejší politik na Slovensku. Buď nič nerobí. Alebo robí zle - ľuďom. A za toto ju ospevujú liberálne médiá. 

15. Existuje taký jeden nepodarený chrobák. Hovorilo sa mu kedysi mandelinka zemiaková, správne je pásavka. Pochádza z Ameriky. A jej jediný zmysel je ničiť. Nepripomína vám to niekoho?  

Povedzte - načo? Načo je Slovensku Čaputová?



Zdroj: https://www.facebook.com/LBlaha/posts/565257411638211