KISKA BY SA EŠTE TÝŽDEŇ PO TRAGÉDII LYŽOVAL V CUDZINE

15.11.2019 Blogy, Facebook Blogy, Facebook

Vážim si štátnickú reakciu predsedu vlády Petra Pellegriniho, ktorý po tragédii pri Nitre okamžite prerušil zahraničnú pracovnú cestu a odcestoval späť na Slovensko.

Len pre porovnanie: keď zavraždili Kuciaka a jeho snúbenicu, Kiska sa ešte týždeň bezcitne lyžoval v Rakúsku.

A presne o tomto to je - pre nás sú ľudia a Slovensko na prvom mieste, Kiska myslí len na seba a na svoje prachy.

PROGRESÍVCI A ICH SPONZORI - HROZÍ NA SLOVENSKU VOLEBNÝ PODVOD?

Po sieti koluje škandalózna komunikácia nejakej dievčiny, ktorá ponúka úplatok za to, aby ľudia volili PS/Spolu. Truban sa od toho ani nedokáže dištancovať.

Ak sa takéto niečo potvrdí, musí to mať dôsledky. Nie je predsa možné, aby nám tu neoliberálni milionári sfalšovali voľby.

AKO TO, ŽE KISKA EŠTE NIE JE V BASE?!

Ako je možné, že sa nedoťahujú kauzy pravice? Toto je jedna z najčastejších otázok ľudí.

Kiska sa priznal k daňovému podvodu a polícia vyšetruje jeho firmy. Ako to, že ešte behá po slobode? Je zjavné, že podvádzal! Aký je to príklad pre bežných Slovákov - každý iný by už sedel v base a henten upotenec si tu dovoľuje kydať na Slovensko, že sme "mafiánsky štát".

AKO TO, ŽE MATOVIČ DODNES NEVYSVETLIL SVOJE ÚČTOVNÍCTVO Z ROKOV 2005-2007?

To isté Matovič. Dodnes nevysvetlil, kam zmizlo jeho účtovníctvo z rokov 2005-2007. Pamätáte - na povale u babky sa našlo všetko, len nie účtovníctvo z tých rokov, kedy malo dôjsť k podvodom.

Ten chlap si z celého Slovenska robí srandu - je to podvodník a zlodej. To sa mu fakt prepečie? Ako to, že tu takíto kriminálnici behajú po slobode a ešte obviňujú polovicu Slovenska, že sme mafiáni a vrahovia?

ĽUDIA STRÁCAJÚ DÔVERU V POLÍCIU - JE POLÍCIA NEZÁVISLÁ ALEBO JEJ ŠÉFUJE TÓDOVÁ?

Ľudia už toho majú plné zuby a strácajú dôveru v políciu - už to pomaly vyzerá tak, že políciu ovládajú liberáli z Denníka N, prenasledujú sa ľudia za to, že povedia svoj názor, Tódová tu disponuje utajovanými spismi. úžerník si behá po slobode - celé zle!

A nie, priatelia, my nemáme pod kontrolou políciu. Tá je nezávislá od vlády. Problém je, že jej časť je zjavne závislá od niekoho iného - a toto je sakramentský problém.

ČAPUTOVÁ ZO SEBA ROBÍ OPICU V TV JOJ - V TELEVÍZII J&T!

Namiesto toho, aby Čaputová pomáhala riešiť problémy ľudí, ona sa lacno propaguje v TV JOJ. V nejakom Inkognite. Robí z seba "opicu zo ZOO" pred celým Slovenskom a totálne dehonestuje úrad prezidenta SR.

A čo je horšie, ona vlastne otvorene propaguje komerčnú televíziu, ktorú vlastní finančná skupina J&T. Len pripomeniem, že tá istá televízia prednedávnom natočila kriminálny seriál, ktorý je bezprecedentným konšpiračným útokom proti vláde SR.

ODMENILA ČAPUTOVÁ JOJ-KU ZA KONŠPIRAČNÝ SERIÁL PROTI SMERU?

Presne toto vyhovuje liberálom na čele s Čaputovou. A ona za odmenu robí TV JOJ takúto reklamu. Aká náhodička.

Povedzme si to na rovinu: Čaputová slúži finančným skupinám a zjavne to už nie je len o ESET-e, ale aj o J&T. Blonďavá hračka pre miliardárov.

EŠTE RAZ ĎAKUJEM TRNAVSKÉMU KRAJU!

Chodím po Slovensku a počúvam ľudí. Je im z tohto všetkého zle. Musíme liberálov zastaviť. Jednoducho musíme.

Ešte raz chcem poďakovať za diskusie v Trnavskom kraji, ktoré mi zorganizoval poslanec Smeru a kamarát Gusto Hambálek.

SLNIEČKA SÚ HRDINOVIA IBA NA SIETI, Z ĽUDÍ MAJÚ STRACH

Už koluje po internete zvukový záznam - slniečka ide rozhodiť. Hejtujú starších ľudí a šíria nenávisť a zlobu. Hrdina, čo to nahrával, na besede v Senici tam iba zbabelo postával ako ukňúraná myšička a potom ušiel - presne o tomto sú detičky hamburgerov, na sieti robia ramená, ale ľudí sa boja.

Ja každopádne ďakujem za záznam, škoda, že nie je celý - možno by otvoril oči aj tým menej hlúpym liberálnym infantom.

Ľudia na Záhorí, v Červeníku aj Dunajskej Strede boli skvelí a chcú sa liberálnemu teroru postaviť.

Vencerémos!

Zdroj: https://www.facebook.com/LBlaha/posts/2454655624773002