Malý výber z článkov z posledných dní, ktoré stoja za pozornosť:

30.04.2019 Blogy, Články, Facebook Blogy, Články, Facebook

Malý výber z článkov z posledných dní, ktoré stoja za pozornosť:

1. KEĎ SLNIEČKO PLAČE

Istý Victor Breiner náruživo bojuje proti "dezinformátorom" (rozumej - ľudia s iným ako liberálnym názorom). V skratke - bojuje proti mne. Venuje mi väčšinu svojich blogov.

V tom poslednom - Vyhrávajú dezinformátori? - začína tým, aký hrozne nebezpečný je Okamura. A nakoniec sa dopracuje k záveru, že Blaha je vlastne ešte horší - citujem:

"Ľuboš Blaha s prehľadom prekonáva Okamuru. Nielenže vedie v celkovom počte interakcií (spoločné číslo všetkých lajkov, komentárov a zdieľaní), no robí to s polovičným počtom statusov a s osemkrát menej fanúšikmi ako Okamura."

K blogu je priložená štatistika, podľa ktorej mám za sledované obdobie 330 tisíc interakcií, kým Okamura 267 tisíc a Štefan Harabín 40 tisíc.

Autor vydesene upozorňuje, že o Blahovi ešte budeme počuť. A vraj netreba zaspať na vavrínoch a ďalej treba chrániť euroatlantické smerovanie krajiny (rozumej - trčať zo zadku Američanom).

Milý Viktor, cítim, že si smutný. Možno by pomohol lexaurín. Ako ťa tak čítam, potrebuješ konskú dávku.

Tu je link na článok: https://infosecurity.sk/domace/vyhravaju-dezinformatori/

2. MIKLOŠKO DOSTAL KRÁĽOVSKÝ VÝPRASK OD KOMUNISTU

Môj ľavicový kamarát a dlhoročný súdruh Jalal Suleiman napísal výborný blog na Pravde. O Husákovi. O tom, akého idiota zo seba urobil Mikloško v RTVS. O tom, ako sa celý bývalý režim redukuje na toaletný papier a mandarínky. O tom, ako ľuďom vymieľajú mozgy.

Jalal to zhrnul skvele. Husák sa pričinil o našu štátnosť aj sociálne istoty pre ľudí. Ale zacitujem najlepšiu časť, v ktorej Jalal naložil Mikloškovi na pána - ľavý hák, pravý hák, K.O., uterák:

"Ak pán Mikloško nazýva spustošenou krajinou to, čo komunisti vybudovali z ruín Sovietskeho zväzu po druhej svetovej vojne, ktoré im tam zanechali fašistické vojská, budiž.

Je to však ničím oproti tomu, čo dokázali spustošiť tzv. demokrati, ktorí spolu s mimovládnym sektorom a ďalšími zahraničnými agentmi prevzali vládu v Rusku v 90. rokoch. Ekonómovia uvádzajú, že škody ktoré spôsobili boli vyššie než počas druhej svetovej vojny...

Nevybudovali absolútne nič. Zničili všetky sociálne istoty ktoré ľudia mali, nechali ich napospas osudu a ešte vinu cynicky hádžu na socializmus. To sú presne tí, ktorí dnes sami seba nazývajú „slušní ľudia“."

Ten pocit, keď Ťa podpredseda Komunistickej strany vyplieska ako malého chlapca, Fero. To je na uterák. Utri slzy. A daj si mandarínku.

Tu je link na blog:  http://suleiman.blog.pravda.sk/…/zopar-odpovedi-ktore-v-re…/

3. GAŠPAR SA POSTAVIL LIBERÁLNEJ MAFII

Výborný blog napísal aj Tibor Gašpar, bývalý policajný prezident, do ktorého kopú liberálne médiá. Už mesiace.

Scenár je vždy ten istý. Najskôr si niečo vymyslia, on to vzápätí vyvráti a potom je ticho. A potom si zase niečo vymyslia, zase to vyvráti a zase ostanú ticho. Do kolečka - dokola.

A potom vám o rok pripíšu všetku špinu, ktorú o vás napísali a máte po kariére - niekoľkodňová kampaň penťáckych médií a je to. A je úplne jedno, že ste všetky útoky vyvrátili. Takto to funguje. Liberálna mafia.

Najnovší prípad: Gašpar vraj už dávno vedel o Vadalovcoch na Slovensku. Konšpirácia ako delo. A tuto je Gašparov argument:

"Ako mi povedal novinár Krempaský zo SME, Vadala je exponovaná osoba, a preto som podľa neho musel v roku 2013 o tejto osobe byť ako policajný prezident informovaný.

Ja som mu vysvetlil, že exponovanou sa táto osoba stala až po vražde novinára Kuciaka a jeho priateľky kvôli mediálnej snahe vytvoriť motív vraždy zo strany talianskej mafie, s prepojením na úrad vlády SR. Písal sa rok 2018.

Čo a kto v slovenskej polícii vedel o „Talianoch“ žijúcich na Slovensku v roku 2013?"

Šach-mat.

Chlapcom z liberálnych médií zjavne pri ich logických úvahách unikol faktor času - taká drobnosť.

Myslíte si, že sa liberálne médiá ospravedlnia? Nie, ich úlohou predsa nie je hľadať pravdu, ale likvidovať nepohodlných ľudí. Aby potešili svojich vlastníkov.

Ja tomu pracovne hovorím "liberálny teror", ale nenahnevám sa, ak to nazvete "fašizmus".

Tu je link: https://www.hlavnespravy.sk/gaspar-konspirator-bard…/1738149

4. ESET TO UŽ SCHYTÁVA AJ OD KONZERVATÍVCOV - SMEJEM SA VEĽMI

Posledná vec. Postoj. Ja viem - pravicoví konzervatívci. Bývalí redaktori z .týždňa. Ale ten náklad, aký od nich schytal ESET, to je normálne, že na zarámovanie.

Vraj arogantná reakcia ESET-u na moju kritiku len potvrdila, že sa správajú ako oligarchovia. Perfektné.

Len čítajte - takýto preplesk od "súdruhov", to si Trnka a Zajac za klobúk nedajú:

"Epizódka s Blahom by inak ani nestála za reč, keby neilustrovala jeden dôležitý problém, ktorému bude musieť Eset čeliť. Je ním politický sponzoring...

No keď sa rozhodli vstúpiť do politického sponzoringu, musia počítať s tým, že situácia sa pre nich v niečom zmení.

Časť politickej scény, ale aj verejnosti ich už nebude vnímať len ako podnikateľov, ale aj ako politických aktérov.

Nech sa nám to páči alebo nie, démonizácia protivníkov a podpásové údery sú súčasťou politiky a páni z Esetu sa s nimi budú musieť naučiť žiť. Sami sa tak rozhodli.

Svojich oponentov budú navyše ešte dráždiť aj tým, že sú aj investormi a spoluzakladateľmi názorovo vyhraneného Denníka N.

Svojimi aktivitami tak majitelia do politického boja vťahujú celú firmu, hoci časť jej zamestnancov môže mať úplne iné politické názory alebo sa o politiku vôbec nemusí zaujímať.

V každom prípade otvorené angažovanie sa majiteľov Esetu v politike je realita, na ktorú sa firma musí pripraviť a naučiť sa ju komunikačne zvládať."

Tu je link:  https://www.postoj.sk/…/blaha-ukazal-na-co-sa-eset-musi-pri…

LIBERÁLOV UŽ MAJÚ PLNÉ ZUBY KOMPLET VŠETCI

Milí priatelia, začínam mať pocit, že liberálom sa rúca svet. Schytávajú to zľava aj sprava. Už ich majú plné zuby úplne všetci.

Tie ich antikomunistické sprostosti.
Tie ich oligarchické maniere. 
Ten ich liberálny teror.
Tie ich útoky na slobodu slova.

To všetko sa vám raz vráti, slniečka. 
Aj s úrokmi.


Zdroj: https://www.facebook.com/LBlaha/posts/2296636177241615