Moji hrdinovia sú tí, kto vybudovali Slovensko - generácie našich rodičov a prarodičov.

25.07.2019 Blogy, Facebook Blogy, Facebook

Povedal som si, že si na nejaký čas oddýchnem od politiky, ale neviem sa prestať smiať... Toto budú tie najvtipnejšie oslavy Novembra 89.

OSLAVY NOVEMBRA AKO Z KOMÉDIE

Ja do toho našim drahým nežným "demokratom" nechcem kecať, ale tohtoročné oslavy toho ich 17.novembra sa im menia na poriadnu frašku. Ale že mega-frašku.

Námestie SNP im ukradol trnavský podvodníček, ktorý v strachu o svoju politickú budúcnosť kope na všetky strany a chce si privlastniť ešte aj Nežnú revolúciu. Už ho majú za vola aj v tlačových orgánoch Penty a Esetu. Epic fail.

NEBLÁZNITE, VŠAK PODVODNÍK MATOVIČ JE TEN NAJLEPŠÍ SYMBOL PONOVEMBROVÉHO VÝVOJA

Ja síce vôbec nepochybujem, že Matovič socializmus z duše nenávidí, pretože s takými podvodníkmi ako on sa komunisti nemaznali.

Za bývalého režimu by nepodvádzal na daniach a nebýval v haciende, ale makal by vo fabrike a žil ako obyčajní ľudia, nie ako arogantný milionár.

To, že si privlastňuje November 89 práve on, je síce groteskné, ale aj úžasne symbolické - kto je lepším symbolom ponovembrového vývoja ako nemorálny zbohatlík, ktorý sa dostal k majetkom podvodmi a neváhal kvôli honbe za bohatstvom zneužiť aj svoju matku?

GAUNERSKÝ KAPITALIZMUS A LA IGOR

Matovičovský kapitalizmus, to je presne to, čo November priniesol - podvody, zločiny, nerovnosti, aroganciu a výsmech ľuďom.

Ja neviem, čo sa do Igorka všetci obúvajú. Prosím, celé oslavy zverte do rúk tomuto bláznovi, nič nedokáže vystihnúť 30 rokov kapitalizmu ako tento gauner. Červený Blaha odporúča...

VALLO SA ODBAVUJE NA SNP AKO POSLEDNÝ NÁCEK

Ešte lepší nápad ako Matovič dostal Vallo z Progresívneho Slovenska. Vraj treba časť Námestia SNP premenovať na Námestie Nežnej revolúcie.

Zhodou okolností práve tú časť, kde sa nachádza McDonald's, takže deti hamburgerov sú určite vo vytržení. Predsa im nebude kaziť zážitok z dobrého hamburgeru nejaká hnusná národná história, kedy nás tu oslobodzovali tí zlí červení Rusi.

Nech žije Amerika! A sloboda kradnúť a plieniť svet! Nežne! A demokraticky!

MCDONALD'S - ĎALŠÍ KRÁSNY SYMBOL NOVEMBRA A NAŠEJ POROBY

Ale aj tak - povedzte, čo môže byť lepším symbolom Novembra ako premenovať priestor pred McDonald's - nech každý vie, čo prišlo po Novembri.

Kolonizácia americkými korporáciami a kultúrna mcdonaldizácia. Čo tam po SNP, poďme oslavovať liberalizmus!

Má to však háčik. Vallovi v jeho nekonečne progresívnej hlávke zjavne nedocvaklo, že premenovať Námestie SNP práve v čase, keď si pripomíname 75.výročie povstania je asi to najobscénnejšie fašistické gesto, k akému by sa neznížil ani Šaňo Mach.

UŽ LEN SI PROGRESÍVNE ZAHAJLOVAŤ, MATÚŠKO!

Ten paradox - slniečka a náckovia spoločne tlieskajú Vallovi, že likviduje našu antifašistickú tradíciu. Ach, to je také progresívne. Asi ako gestapo. Gratulujem.

Ešte by mohli odstrániť sochu partizánov a postaviť si tam sochu Čaputovej, buditeľky rána, to by bolo ešte progresívnejšie. Ako sa drží za ruku s Havlom a držia v ruke americkú zástavu. Ach! To by bolo úplne že najprogresívnejšie.

Ale bez srandy - Vallo by si zaslúžil nakopať - odbavovať sa na SNP, to je už len demokratické. Ešte by si do toho mohol aj zahajlovať. Hnus.

PREVRÁTENÝ KABÁT AKO ĎALŠÍ SYMBOL NOVEMBRA

Mňa by len zaujímalo, koho chcú na tie svoje oslavy zavolať, tí naši nežní chlapci. Ich hrdina Kiska bol pred 89 oddaným komunistom.

Čaputovej dnes robí poradcu známy marxistický novinár Leško.

V SaS-ke vedie antikomunistické krídlo Dostál, ktorý ešte počas roku 89 písal pre Nové Slovo o tom, aký nenahraditeľný je socializmus...

Ehm, ja teda nič proti, ale to sú asi takí hrdinovia kapitalizmu ako škopec Kukan - a to už rovno môže ostať symbolom Novembra prevrátený kabát.

HLAVNE NEZAVOLAJTE ČARNOGURSKÉHO, KOHO UŽ LEN ZAUJÍMAJÚ DISIDENTI?

Čarnogurského nezavolajú, lebo nie je na výplatnej páske amerických liberálov. A obhajuje Rusko, čo je smrteľný hriech každého správneho "demokrata".

Nuž, tak sa zabudne, že bol ďaleko väčší disident než komunista-čakateľ Kiska či mladí pošahanci ako Matovič a Vallo. Disidentov nechceme, oslavuje sa predsa November.

No ale koho teda zavolať? Kňažko slúžil Mečiarovi, Budaja obviňujú, že bol eštebák, Čarnogurský je nepohodlný, Gál nenávidí Slovensko a Mikloško nikoho nezaujíma.

ZAVOLAJTE ROVNO MŇA, JA SOM PRED 89 NA ROZDIEL OD VAŠICH HRDINOV NEBOL V STRANE

Viete čo, moji milí, zavolajte si tam rovno mňa. Blaha nebol v strane, nebudoval svetlejšie zajtrajšky so ZSSR na večné časy, nepísal pre orgán ÚV KSS, ani nespolupracoval s ŠTB. Som čistejší než väčšina vašich hrdinov kapitalizmu, slniečka.

Akurát sa neviem zmieriť s tým, že kopete do generácií ľudí, čo tu za socializmu postavili na nohy Československo, zničené vojnou. A neviem sa zmieriť s ponovembrovou rabovačkou. S tým, ako sme sa stali kolóniou Západu. S tým, že sa tu hrdinovia robia z opilcov a lúzrov. S tým sa neviem zmieriť.

NAŠI RODIČIA - SKUTOČNÍ HRDINOVIA ĽAVICE

Moji hrdinovia sú tí, kto vybudovali Slovensko - generácie našich rodičov a prarodičov. A áno - vrátane presvedčených komunistov, ktorí verili v sociálne spravodlivú spoločnosť.

Verili, že budujú lepší svet. Dnes mnohí mladí veria v hamburger a americké vojny. V nič iné. A s tým sa nikdy nezmierim.

TÍTO ŠAŠKOVIA CHCÚ VLÁDNUŤ?

Viete čo? Strčte si tie vaše trápne oslavy za klobúk. Ľudia si zaslúžia viac ako Matoviča, Valla a podobných šaškov.

Vy chcete vládnuť? Veď sa už teraz pretekáte v tom, kto je väčší klaun.

Ste smiešni. Neuveriteľne smiešni.


Zdroj: https://www.facebook.com/LBlaha/posts/2360338010871431