Na Letnej v Prahe proti Andrejovi Babišovi protestovalo 250 tisíc ľudí.

24.06.2019 Blogy, Facebook Blogy, Facebook

BABIŠ BY SA MAL ZACHOVAŤ AKO TYPICKÝ ZÁPADNÝ POLITIK

Drvivá väčšina z nich by určite chcela, aby sa Babiš zachoval tak, ako sa patrí na civilizovaných západných lídrov. Lenže to má drobný háčik.

Politici na tom našom drahom vysnívanom Západe na masové protesty reagujú asi takto.

Keď vo Francúzsku protestovalo proti neoliberálovi Macronovi 300-tisíc ľudí v rámci hnutia Žlté vesty, Macron na nich poslal policajtov a veselo si vládne ďalej.

SPOMEŇTE SI NA MILIÓNOVÉ PROTESTY NA ZÁPADE

Keď v Grécku protestovalo proti brutálnej politike EÚ pol milióna Grékov, pravicová grécka vláda sa na nich vykašľala a Brusel ešte sprísnil svoju politiku škrtania proti Grékom.

Keď v rámci hnutia Occupy protestovalo v Španielsku cez milión ľudí, španielska pravicová vláda ďalej bezstarostne prijímala neoliberálne reformy a protesty stoicky ignorovala.

Keď vo februári 2003 prebiehal najväčší protest v dejinách proti vojne v Iraku (v Ríme 3 milióny ľudí, v Berlíne pol milióna, v New Yorku 100 tisíc atď), Bush sa na tom dobre zabával. Zhruba o mesiac na to americká armáda zaútočila na Irak a v šialenej vojne potom prišlo o život vyše milióna Iračanov.

VÁŠ SKUTOČNÝ VZOR NEBÝVA NA ZÁPADE, DETI ;-)

Ja len, že ak niekto z protestujúcich na Letnej chce, aby odstúpil Andrej Babiš, tak nech sa neodvolávajú na Západ. Na tom ich milovanom Západe totiž politici na protesty zvysoka kašľú.

A ak sa Andrej Babiš zachová ako typický západný politik, tak bude veselo vládnuť ešte roky rokúce.

Takže, milí revolucionári, tie európske vlajočky odporúčam zvesiť - Západ má ľudí na saláme. Ak chcete, aby vás Babiš vypočul, tak volajte meno svojho skutočného hrdinu - Robert Fico!

Sorryjako, ale tak to je ;-)


Zdroj: https://www.facebook.com/LBlaha/posts/2338407559731143