Nikoho neobviňujem, len sa pýtam: čo je toto, preboha, za nechutnú politickú hru?

09.10.2019 Blogy, Facebook Blogy, Facebook

No dobre, my s tu zabávame na SaS, ale to najdôležitejšie z rozhovoru Lucie Nicholsonovej pre Denník N sme prehliadli. Čítajte pozorne, stojí to za to.

SAS JE MŔTVA STRANA, HROBÁROV NEPOTREBUJÚ

To, že sa vzájomne hejtujú opoziční politici, na tom nie je nič nové. Už je dlhšie jasné, že sú nespôsobilí vládnuť. To, že SaS je mŕtva strana, to je takisto jasné. Padnú pod 5, len tak zahučí.

Netreba sa nimi zaoberať, zvládnu sa pochovať sami. Ale to, čo je najdôležitejšie, sú Nicholsonovej pasáže o Esete. Respektíve - o spolumajiteľovi Esetu Antonovi Zajacovi.

NICHOLSONOVEJ ROZHOVOR VYPLAVIL ŠPINU NA ZAJACA Z ESETU

To, že netransparentne financoval Rajtára zo SaS, je šialené. Ak to navyše malo ísť bývalému agentovi SIS za kydanie špiny v záujme oligarchov v pozadí - potom je to čistý škandál.

Mimochodom, veľmi by ma zaujímalo, či si to Rajtár hodil do majetkového priznania a či to Zajac vykázal ako politický dar. Lebo inak sa to dá interpretovať ako korupčný vzťah. A je to nechutne netransparentné. Ktovie, koho ešte financuje spolumajiteľ Esetu bez toho, aby to priznal?

NAKA BY MALA VYŠETRIŤ POKÚTNE FINANCOVANIE POLITIKOV OD VLASTNÍKA ESETU

On sa včera vyjadril, že dary "demokratickým" (liberálnym) politikom rozdáva bežne. To je ale na hrane zákona. On predsa nemôže netransparentne platiť politikov. Ako oni vykazujú tieto peniaze? A asi sa tým môže vytvárať vzťah "niečo za niečo"? Nejde o korupciu? Môže si vlastník Esetu dovoliť takto vstupovať do politiky?

To všetko sú otázky, ktoré by už dávno mala riešiť NAKA. V centrále Esetu by si mali poupratovať, pretože toto smrdí trestným stíhaním.

PREPOJENIE ESETU NA DANIELA LIPŠICA - TO JE SPRÁVA DŇA!

Ale mňa osobne zaujala najviac iná informácia, ktorú som včera nespomínal. Nenápadná veta Lucie Nicholsonovej: "Anton Zajac má dobrý vzťah s Danielom Lipšicom." To zaznelo verejne z liberálneho tábora po prvýkrát. Je dobre, že sa liberáli rozhádali, aspoň sa takto viac dozvieme o ich zákulisí. A o zákulisí Esetu.

Takže - ešte raz: Zajac z Esetu je prepojený dobrým priateľským vzťahom s Danielom Lipšicom. O ňom sa verejne špekuluje, že posúva informácie Monike Tódovej zo živých prípadov. Ich spojenectvo je verejné tajomstvo a prístup k spisu zo strany Lišpica ako právnika dotknutej strany je takisto verejne známa vec. Doteraz sa nevedelo, akú úlohu v tom môže zohrávať vlastník Esetu.

A ešte jedna súvislosť: Monika Tódová pracuje pre Denník N, ktorý financujú spolumajitelia Esetu. Kruh sa uzatvára.

KTO VYNÁŠA INFORMÁCIE Z TRESTNÝCH SPISOV DO DENNÍKA N?

Za všetkým, čo sa týka úniku informácií z vyšetrovania Kuciakovej vraždy, sa dajú nájsť majitelia Eset.

A preto kladiem opätovne tú istú otázku, ako v minulosti: zneužíva niekto politicky vynášanie informácií z vyšetrovania? Čo s tým všetkým má spoločné Eset?

V KOHO ZÁUJME SA DEJÚ TIETO ŠPINAVOSTI A KTO TO FINANCUJE?

Nemusím asi pripomínať, že zneužívanie Kuciakovej vraždy na politiku je hyenizmus najhrubšieho zrna.

A nemusím pripomínať, ako účelovo sa dávkujú informácie zo spisu. A že účelom je zničiť Smer a prevziať moc.

A mimochodom, v rade na prevzatie moci na Slovensku stoja hneď viaceré politické projekty, ktoré financuje ten istý Zajac z Esetu, resp. iní vlastníci tejto firmy, spomeňme len Progresívne Slovensko a Kiskových Žaluďov.

Týmto náramne vyhovuje, čo zo živého utajeného spisu uverejňuje eseťácky Denník N. A informácie, ktoré takto idú, môže celkom pokojne vynášať právnik dotknutých strán, medzi inými aj Lipšic. Kamarát vlastníka Esetu.

Nikoho neobviňujem, len sa pýtam: čo je toto, preboha, za nechutnú politickú hru?

NEPREHĽADNÁ SIEŤ MEDZI LIBERÁLNYM BIZNISOM A LIBERÁLNOU POLITIKOU

Myslím, že polícia by mala okamžite konať. Vytvorila sa tu zjavne veľmi neprehľadná sieť medzi liberálnymi podnikateľmi, politikmi, právnikmi a novinármi, ktorá má za cieľ prevziať moc v krajine nezákonnými prostriedkami.

Financujú sa netransparentným spôsobom politici ako Rajtár. Vypúšťajú sa informácie z trestného spisu, čo je takisto protizákonné. Vynáša sa špina na politikov prostredníctvom bývalých agentov SIS a tí sú za to údajne pokútnym spôsobom odmeňovaní.

OLIGARCHICKÁ SKUPINKA CHCE ROZLOŽIŤ ŠTÁT?

A za týmto všetkým sa objavujú mená ako Zajac z Esetu, kamarát Lipšic, kamarátka Tódová a ďalší. Cieľom je politicky ničiť súperov. Pán Anton Zajac z Esetu tomu hovorí "demokracia". Ja tomu hovorím "oligarchia".

Milí priatelia, tento škandál presahuje stranu SaS. Polícia by mala vypočuť Nicholsonovú čo ešte vie o pokútnom financovaní zo strany Zajaca z Esetu. Vraj vie viac aj Sulík - hovorí Nicholsonová. Ako to, že ešte nešiel na políciu?

KDE JE POLÍCIA, PREBOHA?

Ako to, že polícia nerieši Zajaca z Esetu za jeho netransparentné financovanie politikov na Slovensku? Ako to, že už nie je na výsluchu Rajtár?

Toto je celé väčšie než SaS. Toto má známky neuveriteľného sprisahania, ktorého cieľom je politické prevzatie moci na Slovensku. Tými najšpinavejšími spôsobmi.

Liberáli sa nám pekne vyfarbujú. Nerozumiem jedinej veci - ako to, že sa ešte nezačal policajný zásah?


Zdroj: https://www.facebook.com/LBlaha/posts/2419381091633789