Od detstva oslavujem 9.máj ako Deň víťazstva nad fašizmom.

09.05.2019 Blogy, Facebook Blogy, Facebook

Od detstva oslavujem 9.máj ako Deň víťazstva nad fašizmom. Ako malý som sa tešil na vojenské prehliadky a vždy sa mi spájali s 9.májom. Mám na to nádherné spomienky.

VRÁŤME OSLAVY VÍŤAZSTVA NAD FAŠIZMOM NA PÔVODNÝ DÁTUM!

Dodnes som nepochopil, prečo bolo potrebné po roku 89 tento posvätný sviatok našich dejín presúvať na 8.máj. A byť to na mne, vrátil by som to naspäť na 9.máj.

Historicky rozumiem tomu, že keď sa v Berlíne podpisovala nemecká kapitulácia, bolo 23.01 hod. 8.mája európskeho času, ale v ZSSR bolo o dve hodiny viac, a teda už bol 9.máj. A to je rozhodujúce.

Prepáčte a podľa koho máme sláviť víťazný dátum? Podľa toho, ktorý deň to bol v nacistickom Nemecku? Alebo podľa toho, ktorý deň to bol v krajine, ktorá nás oslobodila? V krajine, v ktorá vo vojne s fašistami prišla o 27 miliónov ľudí! V krajine, bez ktorej by nikdy Hitler nebol porazený!

VZDAJME ÚCTU ČERVENEJ ARMÁDE, KTORÁ NÁS OSLOBODILA

Je výrazom úcty k našim osloboditeľom, aby sme oslavovali 9.mája. A ja sa k tomuto odkazu hlásim. Ja víťazstvo nad fašizmom oslavujem dnes - 9.mája.

Dnes sa pôjdem pokloniť pamiatke našich osloboditeľov z Červenej armády na Slavín.

Dnes podám ruku ruskému veľvyslancovi, aby som vyjadril úctu padlým ruským vojakom.

Dnes budem oslavovať to, že sme porazili fašizmus, najzvrátenejšiu ideológiu v dejinách.

KISKA NA SLAVÍNE NIE JE VÍTANÝ!

A dúfam, priatelia, že dnes na Slavín Kiska nepáchne. Včera zneuctil pamiatku našich osloboditeľov, keď ani nenechal zahrať ruskú hymnu! Primitív! Obyčajný primitív!

Jeho foter robil nadprácu, keď slúžil komunistom, junior robí nadprácu, keď slúži kapitalistom. Jeho foter slúžil Sovietom a kopal do Američanov, syn slúži Američanom a kope do Rusov. A obaja sa sadisticky vyžívajú v tom, ako slúžia Veľkému bratovi - nech je to ktokoľvek.

Spája ich jedno - robia špinavosti v mene aktuálneho režimu. A mne je z takýchto ľudí zle. Nezahratie ruskej hymny je len posledná kvapka. Kiska je človek bez akejkoľvek morálky.

VELIKAJA RUS!

Dnes na Slavíne bude hrať ruská hymna. Magická melódia, pri ktorej asi každému napadnú klasické slová: "Sojuz něrušimyj respublik svobodnych. Splotila navěki Velikaja Rus".

Na mojom saku bude pripnutý symbol Červenej armády. A ľudia budú oslavovať hrdinov, čo nás oslobodili. Dnes!

ĎAKUJEME TI, ČERVENÁ ARMÁDA!
ĎAKUJEME ZA SLOBODU!


Zdroj: https://www.facebook.com/LBlaha/posts/2303109919927574