Komunikáciu, ktorú zverejnili Denník N a Igor Matovič nemám a znova zdôrazňujem, že táto moja údajná komunikácia nesedí s realitou a sú v nej nezmysly.

24.10.2019 Blogy, Facebook Blogy, Facebook

1. S Františkom Imreczem som sa v jeho kancelárii, ani v spoločnosti D. Páteka a Mariána Kočnera nikdy nestretol. Na Františka Imreczeho dodnes nemám ani telefónne číslo.
2. Pre mňa v nezrozumiteľnej komunikácii o okresnom úrade, môžem iba uviesť, že sa v nej píše o niečom, čo ani nespadá do kompetencie menovaného odboru na uvádzanom úrade.
3. Odporúčam novinárom, aby si overili ako rozhodovali príslušné úrady v spomínaných veciach a či rozhodovali v prospech Mariána Kočnera.
4. Menovaný Dr. Kundera nie je primárom kliniky a rádiodiagnostiky a nikdy nikoho som takto nefavorizoval.
5. Za vrchol absurdnosti považujem, že by som si mal kupovať loď od Mariána Kočnera.

Komunikáciu, ktorú zverejnili Denník N a Igor Matovič nemám a znova zdôrazňujem, že táto moja údajná komunikácia nesedí s realitou a sú v nej nezmysly.

V danej veci som už podal trestné oznámenie.

Vyzývam orgány činné v trestnom konaní, aby mi oznámili údaje z Kočnerovej Threemy a iných aplikácií, ako boli získané tieto informácie a ktoré osoby mohli týmito údajmi a zariadeniami disponovať a pozmeňovať ich.

Kým sa nepreukáže závadovosť mojej údajnej komunikácie a nebudú zodpovedané otázky smerom k orgánom činným v trestnom konaní v súvislosti s touto vykonštruovanou komunikáciou, nebudem sa až do doby, kým sa tieto otázky neobjasnia, vyjadrovať ani ju komentovať. Nevidím dôvod na vyvodenie osobnej zodpovednosti.

Chcem zdôrazniť, že nič z toho ma nediskvalifikuje. Je vrcholom absurdnosti, že po vyvodení zodpovednosti za moju údajnú komunikáciu volá Richard Sulík a Igor Matovič.

Ten Matovič, ktorý sa s Mariánom Kočnerom stretol, ako koaličný poslanec v období vlády Ivety Radičovej a to priamo na mieste činu. V objekte Five Star residence, ktorý bol v tom čase predmetom trestnej činnosti, ktorej sa mal dopúšťať Marián Kočner s ním strávil člen finančného výboru a daňový podvodník Matovič 6 hodinový utajený rozhovor.

A ďalšou absurdnosťou je Sulík, ktorý informoval Kočnera o výsledkoch hlasovania generálneho prokurátora. Ak volajú po vyvodení politickej zodpovednosti musia začať ako prví.

https://spravy.pravda.sk/…/173211-nova-sasanka-sulik-hned-…/

https://www.tvnoviny.sk/…/1961488_do-redakcii-prisiel-prepi…

https://www.hlavnespravy.sk/koncer-vyuzival-svoje-k…/1882137

http://www.kauza.6f.sk/sasanka/

https://www.noviny.sk/…/100460-sulik-o-kauze-sasanka-klame-…

https://slovensko.hnonline.sk/493356-sasanka-kocner-mal-vol…

https://domov.sme.sk/…/droba-zavadzal-o-apartmane-od-kocner…