Pravda o tom, kto ma nechal zablokovať na FB!

15.06.2022 Blogy Blogy

Stačilo pár hodín a mne stúpol počet sledovateľov na Telegrame z 5 tisícov na 12 tisíc - ďakujem krásne, priatelia :-)


1. Medzitým získavame presnejšie indície, kto sa pričinil o vymazanie môjho konta na Facebooku a ako sa dalo čakať, nitky vedú k slovenskej vláde a prezidentke.


2. Hovorí vám niečo meno Jakub Goda? Je to bývalý novinár Denníka N a dnes poradca Zuzany Čaputovej pre sociálne siete a dezinformácie. Zamestnanec jej kancelárie.


3. Tento pánko sa popýšil, že mu Facebook doručil e-mail, kde ho informuje, že stránka Ľuboša Blahu bola zablokovaná. Goda sa zvrhlo vytešuje, lebo niekomu zobrali slobodu. A tak.


4. Pointa je - prečo Goda dostal takýto mail? Zjavne sa vo veci angažoval. A zjavne ho tým poverila istá rozzúrená panička, ktorej sa nepáči, že ju opozičný poslanec kritizuje.


5. Nečudo, že jeden z dôvodov, prečo ma Fascist Book zablokoval, je ten, že som Juraja Rizmana nazval "konkubínom" Zuzany Čaputovej - ja len, že "konkubinát" je spolužitie dvoch ľudí bez sobáša.


6. Zablokovať niekoho za to, že použije bežný technický výraz, znamená len jedno - Čaputová využila všetku svoju moc, aby chránila svojho milého. A Goda bol vypustený ako besný pes.


7. Kontakty na americkú ambasádu sa určite zišli. Stačili dva telefóny - Hello, Mark, možno si počul o krajine menom Slovakia, máme tu svojich ľudí, u know a potrebujú pomoc, u know. A bolo.


8. Medzitým sa angažoval aj Naď, ktorý vyžobronil u amerických kongresmanov, aby napísali list Zuckerbergovi, kde sa oháňajú zoznamom proruských trollov od Gerulaty.


9. Tento zoznam dával dokopy synáčik zakladateľa Esetu. Toho Esetu, ktorého vlastníci financovali kampaň Čaputovej, PS-ka či dokonca zakladali Denník N. Všetko je to prepojené.


10. V zozname Gerulaty som bol na prvom mieste a pár týždňov po liste amerických kongresmanov ma Dear Mark zablokoval. Aká náhoda.


11. Okrem Naďa a Čaputovej Godu sa angažoval aj sám premiér Heger. Načo by riešil zdražovanie a chaos vo vláde, on v Davose loboval u viceprezidenta Mety (Facebooku), aby robili väčšiu cenzúru na Slovensku.


12. Tento viceprezident sa volá Nick Clegg. Je to bývalý šéf britských liberálov, ktorý bol pri tom, keď Facebook zablokoval aj Donalda Trumpa. Proste - politik. Liberálny politik.


13. Liberáli radi vymazali Ľuboša Blahu - veď je ľavičiar, kritizuje liberalizmus a je pre nich nebezpečný. Kto bude ďalší na rade? Ktorý ľavičiar? Ktorý vlastenec? Ktorý konzervatívec?


14. Bývalý politik Clegg rád rozhodne, že tie správne myšlienky môžu byť len jedni - liberálne. A keď Heger tak pekne žobroní, prečo by nepomohol.


15. Veď na oplátku Heger s Naďom na Ukrajinu určite pošlú nejakú S-300-ku. A tak. A Čaputová v Kyjeve povie nejaké protiruské bláboly, čo jej napíšu. A tak.


Vietor fúka zo Slovenska. Čaputová, Heger, Naď. Vrchní cenzori. Tí, čo nazývajú Slovákov dezolátmi či opicami. Ale to Fascist Booku nevadí. Vadí jedine Ľuboš Blaha. Aká náhoda.


VITAJTE NA TELEGRAME, PRIATELIA, PRAVDU NEZABIJÚ :-)



Zdroj: https://t.me/LubosBlahaSmer/137