ŠELIGA FOR KISKA

06.06.2019 Blogy, Facebook Blogy, Facebook

Od začiatku existovali pochybnosti o tom, či motivácia organizátorov protestov Za slušné Slovensko je čisto občianska, alebo aj politická.
Stopy viedli do prezidentskej kancelárie.

Najmä vtedy ked organizátori zrušili jednu z demonštrácií len chvíľu po tom, čo prezident vymenoval novú vládu po demisii tej predošlej. Pôsobilo to tak akoby Andrej Kiska stlačil červený gombík s nápisom STOP. Ľudia, ktorí dovtedy chodili na námestia zostali nepríjemne prekvapení a rozčarovaní. Nikto totiž nemá rád, keď sa s ním manipuluje.

Podozrenia z politických pohnútok “aktivistov” sa znásobili koncom minulého roka, kedy otvorene podporili konkrétnych kandidátov v komunálnych voľbách. Ich konanie vtedy podrobila pomerne tvrdej kritike už aj časť opozície.

No a dnes to máme čierne na bielom. Hlavná tvár a hovorca iniciatívy Za slušné Slovensko Juraj Šeliga vstupuje do politickej strany. Hádajte do ktorej? No predsa do tej Kiskovej. To je náhodička... Spontánna a prirodzená reakcia ľudí na ohavný trestný čin je pochopiteľná , ale v prípade lídra organizátorov platí “Šeliga for Kiska”.

P.S. : Mimochodom Šeliga vstupuje do strany Andreja Kisku, ktorý sa ako prezident ešte 5 dní po vražde Jána Kuciaka a Martiny Kušnírovej lyžoval a neprerušil dovolenku.


Zdroj: https://www.facebook.com/ErikTomasSR/posts/366996827277656