Už zase som na ceste na políciu

14.08.2020 Blogy, Facebook Blogy, Facebook

Výsluch. Od rána. Jedného obvinenia ma zbavili a okamžite začali ďalšie – predtým status s červenou hviezdou, teraz status o Martinovi Šmídovi.

1. Už chodím na políciu ako na klavír. Nejaký účelový dôvod sa vždy nájde – podstata je neustále vytvárať ilúziu, že som zločinec, pretože mám svoje ľavicové názory. Šikana od rána do večera.

2. A takto chcú Matovičovci zastrašovať opozíciu, aby sme nepoukazovali na ich kauzy – tak to robia všetky totalitné režimy. A najvtipnejšie je, že práve oni nadávajú na Lukašenka – veď bieloruský prezident by sa od nich mohol učiť.

3. Ja len, že polícia nerieši to, že rádio, ktoré vlastní jeden z koaličných lídrov Boris Kollár, dostalo 240 tisíc eur od štátnej firmy Tipos, ktorá je v rukách vládnej koalície. Samozrejme, to nie je klientelizmus, to je proste len kozmická náhodička.  

4. Rovnako sú čírou náhodou aj všetky státisícové zákazky pre „božského“ právnika OĽaNO, Michala Miškoviča, ktorý má až také zázračné schopnosti, že si už od Matovičovej vlády stihol zarobiť za pár mesiacov 820 tisíc eur. Neriešte, náhody sú súčasťou tohto sveta.

5. Tuná pán doktor Miškovič, prepojený s OĽaNO, takisto dostal peniaze od Tiposu – a tromfol dokonca aj Kollára. Dostal 307 tisíc. A to nie je všetko. Ďalšie státisíce dostal od Matovičových županov a ďalšie státisíce od Matovičových ministrov. Štvrť milióna od Budaja, štvrťmilióna od Mičovského. Všetko peniaze daňových poplatníkov. Niekomu je sveta žiť.

6. Ešte raz - od Matovičovej vlády za pár mesiacov vládnutia dostal tento „obyčajný právnik“ už 820 tisíc eur, čo je neuveriteľná suma pre právnickú kanceláriu, ktorá ešte pred pár rokmi vykazovala zisky nula eur. Proste – zázrak. Slovensko našlo svojho Perryho Masona, gratulujeme!

7. A akoby tých náhodičiek nebolo dosť, zhodou okolností je tento pánko poradcom ministra Eduarda Hegera, takisto z OĽaNO. Mimochodom, štátna firma Tipos, od ktorého dostal vyše 300 tisíc, patrí takisto pod ministra financií Hegera. Ale ani to si nevšímajte, to sú všetko úplné náhodičky. Chlapec si proste zaslúžil, rovnako ako Kollárovo rádio. O „našich ľudí“ sa Matovičovci musia postarať, nezáviďte.

8. Na trináste dôchodky nie sú peniaze, ale na Kollárove firmy či právnikov OĽaNO lietajú státisíce eur. Ale prečo by to polícia riešila? Prečo by riešila zlodejiny? Prečo by riešila podozrenie na klientelizmus? Nemá čas - ona predsa rieši Blahove statusy, lebo jej úlohou nie je chrániť životy a majetok, ale prenasledovať opozičných politikov za iné názory. Vitajte v demokracii. Konečne je tu slušné Slovensko, veseľme sa, radujme sa.

9. Neviem, priatelia, čo ma dnes na výsluchu čaká. Polícia aj prokuratúra sú pod takým obrovským politickým tlakom od tejto vlády, že môže prísť čokoľvek. Politici SaS na čele s europoslankyňou Luciou Nicholsonovou posielajú stále nové a nové žaloby a vyhrážajú sa, že za svoje názory musíme niesť zodpovednosť. Ktovie, čo všetko robia preto, aby to u svojej polície zariadili.

10. Len preto, aby si mohli zamachrovať pred svojimi ultras na sociálnej sieti, prenasledujú svojich politických súperov a chcú ich dostať za názor do väzenia. Sem to dopracoval slovenský liberalizmus. Bravó!

Výsluch o chvíľu začína. Možno si ma tu dnes rovno nechajú. Pri tejto vláde nikdy neviete, kedy vás za ľavicové názory hodia za mreže. Ak by som sa dlho neozýval, tak viete, o čo ide. Držte mi palce.



Zdroj: https://www.facebook.com/LBlaha/posts/2705992486305980