V dnešných politických diskusiách sme mohli vidieť v priamom prenose hlavné kádre slovenskej pravice, ktorá sa derie k moci.

16.06.2019 Blogy, Facebook Blogy, Facebook

1. MICHAL TRUBAN - predseda Progresívneho Slovenska, ktorý sa v minulosti preslávil tvrdením, že volebné právo by mali mať iba bohatí. A robotníci, ktorí si nevedia nájsť prácu, sú podľa neho leniví. Bol členom SaS a otvorene sa hlási k liberalizmu. Arogantné zbohatlícke monštrum.

2. JOZEF MIHÁL - bývalý minister práce Radičovej vlády za SaS, ktorý sa preslávil tým, že chcel zrušiť príplatky pri narodení dieťaťa, ktoré zaviedla Ficova vláda. Ako minister plánoval radikálne osekať rodičovské príplatky, v čom ho musela zastaviť Radičová. Po Kaníkovi druhý najväčší sociálny netvor v galaxii. Dnes v strane Spolu.

3. RICHARD SULÍK - jeden z najextrémnejších neoliberálov na Slovensku, ktorý sa už dnes otvorene vyhráža osekávaním verejných výdavkov a sociálnych programov, no zato veselo obhajuje znižovanie daní pre korporácie a boháčov. Pre takých, ako sú Kočner či Haščák. Nečudo, že tak rád chodil na raňajky s Kočnerom. Sulík je žolíkom pracháčov. Je lídrom SaS.

Prirátajte si k tomu MIROSLAVA BEBLAVÉHO z SDKÚ (dnes Spolu), ktorý asistoval Kaníkovi pri protiústavnom odoberaní invalidných dôchodkov. V čase jeho pôsobenia sa odohrala aj kauza Gorila, ktorá sa spája s jeho materskou SDKÚ. Chalan je zo zbohatlíckej rodiny privatizérov a tvrdo vždy kopal za neoliberálnu pravicu.

A potom, samozrejme, MARTIN POLIAČIK. Kedysi ideológ SaS, dnes v Progresívnom Slovensku. Okrem toho, že sa verejne chválil užívaním heroínu a pervitínu, je známy tiež podporou tvrdej neoliberálnej pravicovej politiky. Zhruba ako Sulík.

TOTO SÚ NOVÉ TVÁRE? TOTO JE STRED?

Milí priatelia, toto je tá alternatíva. Tie nové tváre. Ten sladký "stred".

Štyria z piatich boli pri Dzruindovej či Radičovej pravicovej vláde a asistovali pri obludných protiľudových opatreniach. Toľko k "novým tváram".

A všetko ťažkí pravičiari a neoliberáli. Chcú osekávať štát, kopať do chudobných a pomáhať bohatým korporáciám. Toľko k tomu "progresívnemu stredu".

ROZOBERÚ SOCIÁLNY ŠTÁT NA ŠRÓBIKY

Všetci títo páni sú politickou pobočkou veľkých korporácií a milionárov na to, aby si zabezpečili svoje ekonomické záujmy. Usmievavá tvár biznisu.

Chaloši, čo zdecimujú ľudí a zničia sociálny systém. Ale budú sa pri tom usmievať a ako bonus nám sem navozia migrantov a zavedú manželstvá gejov. Waw.

ZDÁ SA VÁM BYŤ SMER MÁLO SOCIÁLNY? LEN SI POČKAJTE NA TIETO MONŠTRÁ!

Dnes tu polka Slovenska pri každom sociálnom opatrení Smeru mávne rukou - to iba toľko?

Zvyšujeme rodičovskú o 150 eur, čo je brutálny nárast. A ľudia sa pýtajú - iba toľko?

Chceme zvýšiť minimálnu mzdu na 600 eur. A ľudia si hovoria - nedá sa viac?

Robíme kopu sociálnych opatrení a áno, vždy sa dá povedať, že to nestačí.

ALTERNATÍVA BRATISLAVSKÝCH PRACHÁČOV

Ale spýtajte sa, čo je alternatíva. Tou sú títo "noví Miklošovia". Zoberú vám všetko. A myslíte si, že nebudú kradnúť? Zabudli ste už na Gorilu? Na sitká? Na budovu daňovej správy? Na rozpredaj národného majetku?

Pravica sa derie k moci. So starými ksichtami a usmiatejším profilom. Bacha na nich, ľudia, lebo to bude bolieť.

Zdá sa vám, že SMER je tu už príliš dlho? A že to chce zmenu? Tak si pripravte peňaženky - budete platiť aj za vzduch, čo dýchate.


Zdroj: https://www.facebook.com/LBlaha/posts/2332398480332051