Vyhlasujem bojkot denníka SME a prosím vás o spoluprácu. Slovensko sa musí brániť.

08.07.2019 Blogy, Facebook Blogy, Facebook

"Tak si predstavte, že vediete normálny život a v puberte zistíte, že ste pedofil. Nič s tým neviete robiť - proste je to tak." Takto sa snaží vzbudiť súcit voči pedofilom redaktorka SME Hanzelová, známa tiež ako "bakalárka".

HANZELOVEJ DEMAGÓGIA ROZZÚRILA SLOVENSKO

A ešte sa Hanzelová utvrdzuje v tom, že vlastne každý, kto nesúhlasí s pedofilmi, je konzervatívny či kotlebovec. Toto je už úplne choré. Ale dočista. Ja nemám slov.

Akože ešte sa máme cítiť hrozne nemoderne, ak sa nám z pedofilov dvíha žalúdok... Viete,čo pani Hanzelová!? Že sa nehanbíte! To, čo páchate, je kolosálna drzosť!

Odpor voči pedofílii nie je otázkou toho, či je niekto konzervatívny, preboha! Rovnako ako nie je doménou konzervatívcov odpor voči násilníkom, úchylákom a vrahom. Taký je postoj každého normálneho človeka.

A Hanzelovej to ľudia dávajú pocítiť. Všetci.

NEZAUJÍMAJÚ MA PEDOFILI ANI VRAHOVIA, ZAUJÍMAJÚ MA DETI A NEVINNÉ OBETE

Ak niekto znásilňuje deti, tak je hovädo. A je jedno, že na to došiel v puberte a nevedel s tým nič robiť. Mohol sa sterilizovať, nechať sa zavrieť, hanbiť sa za seba a nevyliezať von. Mňa to nezaujíma.

Rovnako ako ma nezaujímajú psychopati, ktorí vraždia ľudí - nezaujímajú ma ich práva, nezaujímajú ma ako ľudia... A to isté platí pre úchylákov, čo ubližujú deťom.

Je choré, že denník SME obhajuje pedofilov. Zajtra sa môžno začne vciťovať do zoofilov, potom do nekrofilov a nakoniec si vypočujeme, že aj masoví vrahovia dakedy v puberte došli na to, že majú neodolateľnú chuť vraždiť a naša milá Zuzanka nás bude poučovať, že sa do nich máme vedieť vžiť a všetci z toho budeme "benefitovať".

TAK SI PREDSTAV, ŽE TI DIEŤA ZNÁSILNÍ NEJAKÝ ÚCHYĽ, ZUZANKA!

Mám pre Teba iný príbeh, Zuzanka. Tak si predstav, že vedieš normálny život a jedného dňa sa ti narodí dieťatko. Dennodenne na ňom visíš, prežívaš s ním prvý krôčik, vedieš ho za rúčku do škôlky, smejete sa spolu, bláznite sa spolu, plne ti dôveruje a ty by si preňho aj zomrela.

A jedného dňa ho znásilní nejaké úchylné prasa a ty si prečítaš v SME, že však maj porozumenie, lebo on za to vlastne nemôže, on na to došiel v puberte a snažme sa ho pochopiť.

Toto si predstav, dievča zlaté a možno pochopíš, že si vedľa ako tá jedľa!

PEDOFILI SÚ HÁVEĎ A DO HÁVEDE SA NEVŽÍVA

Každý, kto má deti, veľmi ťažko predýchava Tvoje arogantné slová. A ver, že je jedno, či si ľavičiar, pravičiar, socialista či konzervatívec, to, čo dnes vyviedol denník SME - z toho došlo zle úplne všetkým. Pretože ak je niečo "sväté" v každej normálnej spoločnosti, potom je to ochrana detí.

A úchyláci, čo im ubližujú, sú háveď. Nič iné, než háveď. A do tejto hávede sa nevciťuje, nesnažíme sa ju pochopiť, nesnažíme sa súcitiť. Snažíme sa pred ňou chrániť naše deti, našu spoločnosť, naše rodiny.

S DENNÍKOM SME SOM NADOBRO SKONČIL

Viete, priatelia, keď denník SME obhajoval americké vojny, mal som sto chutí začať ho bojkotovať. Lebo obhajobu vojny nepovažujem za politický názor, ale za nemorálny extrém.

Keď denník SME ovládla Penta, chcel som to urobiť takisto. Pretože ak takáto odpudivá finančná skupina ovplyvňuje politiku, je to čistý kanál.

Ale vždy som si nakoniec povedal - majú iný názor, musíš to tolerovať. Takto sa boje nevyhrávajú.

Ale viete čo - toto jednoducho tolerovať nemusím. Toto už nie. Toto je hranica, ktorú neprekročím.

Tie liberálne monštrá obhajujú pedofíliu. A ja to nebudem tolerovať. Odteraz budem denník SME bojkotovať. Pretože toto už nie je otázkou chorých politických názorov, toto je prachsprostý kriminálny akt, ak niekto obhajuje pedofilov.

POZREL SOM SA NA MALÚ A ZLOMILO SA TO VO MNE

Dnes som dostal od denníka SME niekoľko štandardných otázok ohľadom mojej budúcnosti v Smere a minulosti v KSS a tak. Už som mal rozpísanú odpoveď, keď mi zrazu kamarát poslal tie nechutnosti, čo vypisuje Hanzelová o pedofílii. Pozrel som sa na svoju malú... A zlomilo sa to vo mne.

Nie - dosť! So SME som skončil. Navždy. Ak niekto hľadá cestu k porozumeniu s pedofilmi, je pre mňa morálny netvor. Nebudem im odpovedať na nič. Koniec. Bodka. Stačilo.

Vyžeňme ich do karantény, priatelia. SME je odpad. Po dnešku sa ich žiaden normálny človek nesmie dotknúť. Musíme ich vytesniť ako ten najodpornejší extrém.

BOJKOTUJ DENNÍK SME!

Vyhlasujem bojkot denníka SME a prosím vás o spoluprácu. Slovensko sa musí brániť. Ich nezničia žaloby, súdy, hnev či kritika. Naopak - ryžujú z toho. Na tej dnešnej nechutnosti ešte zarobia.

Ich zničí len to, že ich prestaneme čítať, otvárať si ich stránky, odpovedať, zdraviť ich - toto je jediná cesta.

Na otázky denníka SME som nedopovedal. A už nikdy neodpoviem. Kto obhajuje úchylákov, je takisto úchylák.

Denník SME je denník úchylákov. A kto ho číta, schvaľuje to. Pre mňa oddnes denník SME neexistuje.

Ak si proti pedofilom, bojkotuj SME! A šír to ďalej! Tento zápas s liberálmi musíme vyhrať. Ide o všetko!

#bojkotujsme


Zdroj: https://www.facebook.com/LBlaha/posts/2349431758628723