Zala zradil ľavicu aj Slovensko.

18.04.2019 Blogy, Facebook Blogy, Facebook

Pozrite sa, mne je jedno, že ma hejtuje Boris Zala. Robí to už roky, dokonca ma v svojej knihe prirovnal k Streľnikovovi z Doktora Živaga.

ZALA ZRADIL ĽAVICU AJ SLOVENSKO

Ja mu vlastne aj rozumiem - prakticky všetci naši spoloční známi nad Zalom krútia hlavou: zradil ľavicu, zradil Slovensko, zradil všetkých, čo mu verili.

Za bruselské prachy, za potlapkávanie od Martina Schulza, za účelovú chválu liberálnej kaviarne.

Vždy prihlúplo žiarlil na mladších ľavičiarov a teraz má zlosť. Dobre, beriem to. Nekomentujem to. Asi to musí byť ťažké ostať sám.

KLAME AŽ SA PRÁŠI

Len jedna poznámka: v najnovšom rozhovore pre SME si bohapusto vymýšľa, že mi osobne povedal niečo vulgárne o mojich statusoch. Netuším, prečo má potrebu takto hlúpo klamať.

Naposledy sme sa rozprávali počas volebnej noci pred troma rokmi, kde sme si úplne normálne vysvetľovali moju radikálnu-socialistickú a jeho centristicko-liberálno predstavu o ľavici.

Neviem, prečo má potrebu robiť zo seba krčmového hejtera a používať pejoratívne výrazy - v jeho veku to pôsobí skôr stupídne.

Ale opakujem - neriešim. Zala je marginálna postavička, ktorá v Smere prakticky nikdy nemala vplyv a dnes si len lieči svoje komplexy.

TY BY SI MAL FICOVI NOHY BOZKÁVAŤ, SÚDRUH!

No prepáčte - jedna vec ma fakt hnevá. Ten chlap vďačí za kompletne všetko Robertovi Ficovi. Bez Fica by nebol ničím. Zala nikdy nemal charizmu ani výtlak. Dostal sa do parlamentu vždy iba vďaka Ficovi.

A bol to Fico, kto mu dvakrát "podaroval" miesto na eurokandidátke, čo nášmu milému Borisovi prinieslo mesačne desaťtisíce eur. Desaťatisíce! Aby mohol v Bruseli ďalej robiť to, čo vie najlepšie - nič.

To, že sa teraz necháva zneužívať pravicovým denníkom SME a neoliberálnym Denníkom N, aby hejtoval Fica a vytváral dojem, že SMER je v nejakej kríze - ach, to je také prízemné.

Bežný človek by použil výraz "chrapúnstvo", ale ja budem korektný - Zala morálne zlyhal. Toto si od neho Fico nezaslúži.

UŽITOČNÍ IDIOTI NEOLIBERÁLNEJ PRAVICE

Je smutné, že dnes liberálna "ľavica" robí užitočných idiotov slovenským neoliberálom z Penty a Esetu. Ale ešte smutnejšie je, že sa medzi takéto nemorálne monštrá zaradil aj Zala.

Pretože kopance do Fica sú presne to, čo neoliberáli chcú. Všimnite si tie absurdné články o tom, aký je SMER rozdelený.

A všimnite si, kto je podkladom pre tieto články - neuspokojení ex-europoslanci a odídenci. Zala, Smolková, Maďarič. To je akoby sa dnes pýtali na vývoj v SaS Juraja Miškova. Lacné a tupé.

V SMERE MÁ FICO PLNÚ DÔVERU

V SMER-e žiaden súboj o moc nie je. Vedia to všetci. Stranu má v rukách Fico. Má podporu medzi našimi voličmi, kým iní majú podporu medzi cudzími voličmi. Čo vám je v politike nanič. Sorry, but this is the truth.

Zala si vymýšľa, ako sa stretáva so stovkami ľudí a pritom každý skutočný ľavičiar, kto ho stretne, si len odpľuje a ide ďalej - on to vie. Nikto sa s ním nerozpráva. Nikto ho neberie vážne.

KEDYSI NACIONALISTA, DNES SLNIEČKO - NO PROSTE BORIS

Zala je sklamaním pre všetkých. Okrem ďalších zakomplexovaných lúzrov ako - nebudem menovať. Ale občas si do mňa kopnú, dôjde vám...

Kedysi sa Zala hral na socialistu, na vlastenca, pamätám si, ako obhajoval Fica, keď začínal SMER a tvoril národné krídlo Smeru. Hovoril o zlých "Cigánoch" a hejtoval Maďarov.

Dnes sa hrá na najväčšie bruselské slniečko na svete a tvári sa, že sociálna demokracia je vlastne havranovský liberalizmus.

Dajte mu ešte pár rokov a začne tlieskať Hillary Clintonovej a Tonymu Blairovi. Ten človek je fail. Čudujem sa sám sebe, že mu venujem toľko času.

SMER BEZ FICA? TAK ČAU, HOŠI!

Ale robím to len pre to, že sa chcem zastať Roberta Fica. Politicky aj ľudsky.

Politicky je zjavné, že Fico v Smere nemá alternatívu. On je v tejto chvíli jedinou garanciou ľavicového a vlasteneckého smerovania strany.

A práve preto ho chcú liberálne finančné skupiny zničiť. Penta a Eset. Cez svoje denníky. Vidí to každý, kto vie narátať do desať.

Táraniny o výmene lídrov sú kompletný hoax. Bez Fica nie je Smer. Ak odíde Fico, budem prvý, kto pôjde preč. A so mnou drvivá väčšina ľavičiarov.

POROVNAJTE SI FICA A ZÁPADNÉ SOCIÁLNE DEMOKRACIE, VY MUDRLANTI!

Ten chlap vytiahol desaťpercentnú marginálnu slovenskú ľavicu na 44-percentnú stranu, ktorá tu desaťročia určovala tempo politiky. Zala dokázal akurát tak kopať, keď bolo treba pomáhať. Ako krysa.

A dnes, keď má "zalovská" sociálna demokracia v Európe priemer okolo 7 percent, má Fico na Slovensku cez dvadsať.

Tak nech si Zala a podobné zakomplexované nuly odpustia tie hejty - na Fica nikdy nemali, nemajú a nebudú mať.

Politicky má Smer jedinú šancu - ísť doľava. S Ficom. Pretože bez neho to nebude doľava. Ale doprava. A kruto doprava. A bezo mňa.

FICO VÁS VYTVORIL VŠETKÝCH, MOJKOVIA

Ja len, že keď som naposledy na nejakej recepcii hovoril Zalovi, že musíme Smer posunúť doľava, tak sa na mňa prihlúplo usmial, mávol rukou a odpochodoval ku chlebíčkom.

A potom sa šiel strkať do zadku Ficovi - lebo bolo pred eurovoľbami. Ale o tomto vám Boris nepovie. Hrdina.

Nuž a ľudsky: Fico vytvoril Zalu. Vytvoril Maďariča. Vytvoril Pellegriniho. A áno, vytvoril Blahu. Keď som bol mladý radikálny intelektuál bez politického výtlaku, bol to on, kto ma podporil.

MORÁLKA A ÚCTA - POZNÁŠ TAKÉ, BORIS?

A ja mám v sebe taký ten nástojčivý pocit, ktorý ľudia ako Zala nepoznajú - hovorí sa mu vďačnosť, úcta a morálka.

A preto Fica nebudem hejtovať, aby som urobil radosť Pente. Budem si ho vážiť. Lebo je ľavičiar a osobnosť. Na rozdiel od Zalu.

Nie, Boris, Ty nie si ľavičiar. Už dávno nie.
Ty nie si filozof. Už dávno nie. 
Ale čo je najhoršie - ty nie si morálny človek. A to je to najsmutnejšie.

Ty si jeden neuveriteľne tragický príbeh padlého človeka.
A už o Tebe nechcem počuť.

Už o Tebe chcú počuť len redaktori SME. Aby Ťa využili. To Ti fakt gratulujem, si to dotiahol.

Zdroj: https://www.facebook.com/LBlaha/posts/2288424411396125