Zbalte si svoje garderóby aj Mikloša a odstúpte, pani Čaputová!

18.05.2022 Blogy, Facebook Blogy, Facebook

Dala som najvyššie štátne vyznamenanie fašistom, kvôli ktorým umierali povstalci v SNP, ale neospravedlním sa, to sa len "stala chyba v procese posudzovania". 

1. Toto práve odkázala Čaputová slovenskej verejnosti. Ešte včera vytrubovala do sveta, že "trvá na ocenení", ale "citlivo to vníma". Dnes už dovnímala - dnes už hovorí o "chybe v procese". 

2. Ani slovkom si neprizná, že zlyhala ona sama. Nielen tým, aká je nevzdelaná a prázdna. Ale predovšetkým tým, že je jej úplne jedno, že asistuje pri rehabilitácii fašizmu. 

3. Dôležité je, že traja nemeckí kolaboranti, ktorých ocenila, boli zároveň agenti CIA - to je jediné, čo ju zaujímalo. A že bojovali proti komunistom - po boku Hitlera. Bravó!

3. Darmo to dnes Čaputová hádže na poradcov. A na nejakú chybu v abstraktnom procese. To ona nesie vinu, ona je hlava štátu, to ona nedokázala našim hrdinom z SNP povedať ani obyčajné ľudské - prepáčte.

4. Kiež by to bol jej jediný prešľap. Ale my sme videli, ako zaťato mlčala, keď banda feťákov na Slavíne bránila starčekom z protifašistického odboja položiť kvietky osloboditeľom. 

5. Na čele tejto nechutnej provokácie stála ochechuľa Nvotová, ktorá nenávidí Slovensko, zato hýri láskou k fetu. Čaputová ju vyvážala prezidentským špeciálom. Je to osoba z jej liberálneho orbitu. 

6. Ale Čaputová bez reakcie. Ani mú, ani bú. Nechala svojich ultras, aby pošliapali náš národný protifašistický odkaz a následne dokonca vyznamenala fašistov. 

7. Do toho banderovské pozdravy a vyzbrojovanie neonacistických oddielov na Ukrajine. Ani slovko o tom, že Bandera bol nacistické monštrum. Ani slovko o Šuchevyčových zločinoch proti ľudskosti. 

8. Do Rusov kope s podobnou vervou ako zverský Adi v Mein Kampfe. Pľuje na SNP, velebí ukrajinských a bieloruských náckov. A nevie sa ani ospravedlniť, keď vyrobí takýto strašidelný škandál. 

9. Viete si predstaviť, že by nemecký spolkový prezident udelil štátne vyznamenanie nejakých trom nacistom, ktorí slúžili v Hitlerjugend? Do troch sekúnd by rezignoval. Do troch sekúnd.

10. Ale Čaputová veselo predstiera, že ona nevedela - však ona rieši garderóby, aká história, aké SNP, neotravujte s hlúposťami, jediné, na čom záleží, akej farby bude volánik a a či sa k šatičkám hodí modrožlté boa. Toto zo seba robí! 

11. Robert Fico to povedal jasne - tí, čo oceňujú fašistov, nemajú miesto pred pamätníkmi SNP. Ak sa tam madam objaví, ľudia jej dajú pocítiť, čo si o Hnedej Zuzane myslia. 

12. Spravili ste fatálnu chybu, vážená pani prezidentka, zaborili ste sa do hnedého fašistického bahna a týmto bahnom už budete smrdieť všade, kde sa pohnete. 

Naši hrdinovia, ktorí bojovali v SNP, vám odkazujú - hanba fašistom, hanba Čaputovej!



Zdroj: https://www.facebook.com/LBlaha/posts/551188726378413