Zoberte si, akí musia byť chlapci z Penty a Esetu zúfalí.

27.10.2019 Blogy, Facebook Blogy, Facebook

KEĎ TEJ SLOVENSKEJ PRAVICI NIČ NEVYCHÁDZA, CHÚĎATKÁM

Cez svoje mediálne impériá sa na Smer snažili navliecť vraždu - a nevydalo. Oblbli zopár tisícok bratislavských slniečok, ktoré tvoria pár promile slovenskej spoločnosti.

A tak siahli ešte hlbšie. Začali sa tváriť, že Smer je extrémistická strana. Od rána do večera z nás robili ruských agentov, konšpirátorov, komunistov, nacionalistov... A ľudia to ocenili nárastom preferencií.

ZÚFALSTVO LIBERÁLOV GRADUJE A TAK SKÚŠAJÚ SPRAVODAJSKÉ HRY AKO TAKÍ MAFIÁNI

Zúfalstvo gradovalo a tak spustili Plán Threema. Áno, je to ako z nejakého gangsterského filmu, že sa tu odrazu selektívne zverejňujú prepisy sms-iek.

A že médiá, ktoré vlastnia konkrétni multimiliardári, sa takto snažia popraviť sociálnodemokratickú politickú stranu - úroveň Kolumbie. Ale dobre, snažia sa ako vedia. Ako gangstri.

Výsledok? Nič. Smeru narástli preferencie. Ľudia sú znechutení z toho, že sa protizákonne vyťahuje súkromná komunikácia a hnevá ich, že sa Threema nezverejní celá a niekto z toho robí nechutnú politiku. Na Smer nič nenašli, len individuálne zlyhania. Smeru rastú sympatie.

EŠTE AJ GORILA SA OTOČILA PROTI NIM

A tak zúfalí blbečkovia vytiahli jadrovú zbraň. Gorilu. Nedošlo im, že tým stiahnu ku dnu Pentu a SME a odpália Beblavého. Smeru Gorila nemá ako uškodiť - bola to kauza druhej Dzurindovej vlády. A škandalizuje slovenskú pravicu. Šach-mat. Smeru zase narástli percentá a dnes je na 22%.

Liberáli si musia plieskať hlavu o stenu. Ja len niekoľko rád, chlapci. V dobrom.

ŠPINOU SMER NEPORAZÍTE, VEĎ SAMI STE ŠPINAVCI

Po prvé, Smer nedokážete poraziť špinou. Veď sa na seba pozrite. Väčšina z vás sú podvodníci a grázli.

Kiska zbohatol na úžere, kradol pozemky a páchal daňové podvody.

Truban fetoval a propagoval drogy na školách.

Matovič sa hrá na obyčajného človeka, ale je milionár, čo zneužíval vlastnú matku na daňové podvody.

Sulík ako predseda NR SR s Kočnerom dohadoval voľbu generálneho prokurátora. Tí chlapci v súťaži o to, kto je špinavší, vždy prehrajú. Sorry, ale je to tak.

NA ROZDIEL OD VÁS NIE SME MILIONÁRI ANI ÚŽERNÍCI

Pozrite sa na nás. Fico pochádza z chudobnej robotníckej rodiny a priamo naňho nič nemáte. Pellegrini komplet čistý. Blaha je vysokoškolský učiteľ, čo jazdí na rumunskej Dácii. A tak ďalej.

To fakt idete ľudí presviedčať, že dobrý je úžerník Kiska a zlý je Blaha? Good luck :-)

EŠTEBÁCKE METÓDY ĽUDÍ ZNECHUCUJÚ

Po druhé, ľudia nemajú radi špinu. Ono - keď vytiahnete sms-ky, ľudí skôr znechutíte. Budú sa pýtať - to kde sme? Ani my nemáme žiadne súkromie? Aj nás sleduje Veľký brat? To už si človek nemôže ani zanadávať v súkromní? Všetko sa zneužije?

Takéto eštébacké metódy sú jednoducho cez čiaru. Ľudia toho majú plné zuby. Pravici klesajú sympatie a Smeru budú stúpať. Čím viac spravodajských hier, tým horšie pre pravicu. Čo to nevidíte?

ĽUDIA CHCÚ NÁŠ SOCIÁLNY ŠTÁT A VY ICH CHCETE OBRAŤ O VŠETKO

Po tretie, ľuďom ide o program. Na Smer môžete nadávať zľava, sprava, ale dokázal dať ľuďom kopu sociálnych výdobytkov, vrátane rekordnej minimálnej mzdy, radikálne zvýšeného rodičovského, Vianočný dôchodok, vlaky zadarmo, obedy zadarmo, atď.

Pravica chce toto všetko ľuďom zobrať. Aby mohla znížiť dane boháčom a biznisu. To je ich jediný program. Jasné, že si ľudia zvolia sociálnu demokraciu. Áno, s chybami, ale vždy lepšie ako banda neoliberálnych gangstrov.

TIE VAŠE KÁDRE - TO JE VÝSMECH

Po štvrté, pravici chýbajú kádre. Ale že zúfalo. Smeru môžete stokrát vyčítať, že je to strana jedného muža - áno, Robert Fico je fenomén, aký v slovenskej politike po roku 1989 nemá obdobu.

Ale popri ňom vyrástlo kopec nových politikov - môžete ich kritizovať, ale nikto im nemôž uprieť, že vedia riadiť štát, majú víziu a v televíznych diskusiách nakladajú pravičiarom jedna radosť. Pellegrini, Blanár, Raši, Tomáš a mohol by som pokračovať.

Jasné, môžu kopať aj do mňa, ale objektívne - kto má na Slovensku úspešnejšie sociálne siete? Kto pokrýva ľavicový priestor?

ŠELIGA, LEDECKÝ, MAROSZ ČI CIGÁNIKOVÁ - SI ROBÍTE SRANDU?

Smer je v každom ohľade dva kroky pred pravicou. Čo ponúka ona? V každej strane je to o jednom lídrovi a inak vata. Ani jeden z týchto lídrov nemá na Fica. A čo je za nimi?

V Kiskovej strane - nič. Trapko Šeliga? Alebo Ledecký, ktorý bol dlhé roky Smerák ako hrom (došiel na to Rišo Eliáš z MSD, overte si to)? T je tá alternatíva. Takíto šašovia?

U Matoviča zostal len domovník Budaj a trtko Marosz. Truban a Beblavý pôsobia ako Pat a Mat. A okrem nich sú liberáli komplet plonkoví. Heroín-man Poliačik je ich najväčší káder - pán Boh ochraňuje Slovensko.

REMIŠOVÁ JE BEZ MANUÁLU KOMPLETNE MIMO

Sulíkovi odišli všetky kádre preč zo strany a ostal mu ex-Smerák Mika. A ešte aj toho musel dať preč. Ostala Cigániková s nohavičkami - vulgárna babizňa bez úrovne a intelktu. No proste úplne zúfalstvo.

Sami to vidíte v diskusiách v telke. Baránik - to čo je? Veď to je úplná opica.

Beblavý tam kokce ako malý chlapec - komplexy z neho len tak sršia.

Remišová omieľa frázy a keď sa jej Pellegrini spýta na DPH na Slovensku, tak zmätená povie, že jej "dáva odpovede moderátor". Môjtybože. Toto je ten výkvet pravice. Čistá tragedy.

ĎAKUJEME, PRIATELIA!

Majú médiá, majú mimovládky, majú prachy. A aj tak im to nebude nič platné. Lebo nemajú ľudí.

Áno, budú pokračovať v spravdajských hrách a v šírení nenávisti. Lebo nič iné nevedia. A my budeme pokračovať v politike pre ľudí.

Ďakujem, priatelia, za vašu dôveru. Bojujeme ďalej! A zvíťazíme 


Zdroj: https://www.facebook.com/LBlaha/posts/2437099239861974