Advokát Penty, ktorému ešte nevypršal trest za zabitie človeka, dnes zložil sľub do rúk poskoka mafiánov, ktorý štartoval autá bossovi Steinhübelovi

15.02.2021 Články, Facebook Články, Facebook

Advokát Penty, ktorému ešte nevypršal trest za zabitie človeka, dnes zložil sľub do rúk poskoka mafiánov, ktorý štartoval autá bossovi Steinhübelovi. 

1. To nevymyslíš, to je "slušné Slovensko". Presne toto by si želal Ján Kuciak. Kto by pochyboval. Ach, poďme zapáliť sviečku za Daniela Lipšica a Borisa Kollára - konečne zvíťazila pravda a láska nad lžou a nenávisťou.  

2. Z toho sa až krúti hlava: Lipšic a Kollár to dnes hrajú na stelesnenie spravodlivosti. Perfektné. Ešteže mali pri skladaní sľubu obaja fešné biele rukavičky - aspoň zakryli ich krvavé paprče. 

3. Toto je ďalší kozmický úspech Matovičovej vlády. Už tej slávnostnej chvíli chýbal len Mikuláš Černák v bielych rukavičkách a so "slušnoslovenským" úsmevom. Černák dobre vedel, prečo volí OĽaNO. 

4. Najviac sa podľa mňa musí zabávať Zsuzsová - kukať sa na svojich dvoch frajerov, ako sa im darí, joj, srdiečko nejednej vrahyne sa trepoce od dojatia. Baba dostala oneskorený darček k Valentínovi.

5. Pikantné je, že Lipšic sľuboval vernosť Slovenskej republike, ktorej vznik si neželal a kedysi ako líder Občiansko-demokratickej mládeže organizoval akcie proti slovenskej štátnosti. 

6. Ale čo sa čudujeme - on tam predsa nie je na to, aby slúžil Slovensku, on bude slúžiť tým, čo mu zaplatili vzdelanie. A to neboli slovenskí, ale americkí daňoví poplatníci. Congratulations! 

7. Najviac sa mi páčilo, ako Lipšic zadrel, že "spravodlivosť je najdôležitejšia hodnota našej spoločnosti". To povie chlap, čo mimoriadne spravodlivo obhajoval vraha Ernesta Valka. Chlap, čo ešte spravodlivejšie podvádzal pri justičnej skúške. 

8. Chlap, čo najspravodlivejšie žiadal tvrdú basu pre každého, kto zrazil človeka - ups, vlastne pre každého okrem seba. Chlap, čo v mene ideálu intergalaktickej spravodlivosti zakladal vládnu stranu NOVA a dnes robí pravú ruku Matovičovi. Nech žije nezávislosť, nech žije spravodlivosť!

9. Novinári sa dnes pýtali na Františka Böhma, že prečo mal legálne držané zbrane, keď bol obvinený, čo je úplne očividné fatálne pochybenie dozorového prokurátora. 

10. Mimochodom - toho istého dozorového prokurátora, ktorý patrí do partie Urválkov, ktorá strčila do väzby aj Milana Lučanského. Pamätáte - to bol ten darček, čo dostal mafián Černák k Mikulášovi. 

11. A viete, ako Lipšic odpovedal? Vraj jeho úlohou je podporovať prokurátorov a chrániť ich. A sme doma. Ja len, že takto fungujú mafie, nie prokuratúry. Zametať stopy, kryť zlyhania vlastných ľudí a ako bonus - politicky likvidovať opozíciu. Slovenské Palermo 2021. 

12. A ako sa na to pozerajú slovenské médiá? Spýtali sa Lipšica, vraj ako je možné, že si Robert Fico dovolil takým "nevyberaným spôsobom" komentovať Lipšica a Kollára. 

13. Lebo keď kritizuješ Matovičovu pravú ruku a pýtaš sa, či môže byť Urválek nestranný, tak je to "nevyberané". A keď pripomenieš Kollárovi jeho mafiánsku minulosť, tak to je tiež "nevyberané". Božechráň, aby niekto na Slovensku kritizoval mafiánov v bielych rukavičkách! Len to nie! To by Ján Kuciak nechcel!

14. A zhodou okolností kritiku toho, že slovenských bezpečnostných zložiek sa zmocňuje mafia, za "nevyberané" považujú médiá, ktoré zväčša vlastnia na Slovensku finančné skupiny a oligarchovia. Au.

15. Slovensko je vo svete unikátom. Za desať mesiacov sa prepracovalo na "premianta" v umieraní na Covid. A bezpečnosť štátu zverilo skompromitovaným Urválkom a mafiánskym sluhom. Tieto správy idú do sveta - už chápete, prečo nás v rebríčkoch demokracie predbehla aj Escobarova Kolumbia? 

Ale mám pre vás dobrú správu, priatelia - predčasné voľby zmetú nielen Matoviča a Kollára. Ale aj ich Lipšica. Hovoril tu niekto vtip o sedemročnom funkčnom období? 



Zdroj: https://www.facebook.com/LBlaha/posts/2878492879055939