Ako Matovič s Majským kšefty robil

07.08.2020 Články, Facebook Články, Facebook

Jozef Majský je definitívne vinný, Najvyšší súd dnes zamietol jeho odvolanie. Za tunelovanie nebankoviek dostal 9 rokov. A viete, s kým Majský robil podozrivé obchody v čase, keď tuneloval nebankovky?

No predsa s tým najčistejším a najobyčajnejším človiečikom na Slovensku - predsedom vlády Igorom Matovičom.

AKO MATOVIČ S MAJSKÝM KŠEFTY ROBIL

Len si pripomeňme, čo písali média:

"Matovič s manželkou kúpili od Majského zastavané plochy s výmerou 5 188 štvorcových metrov. Za pozemky zaplatili Majskému milión korún a nejaké drobné v starej mene (34-tisíc eur).

Zaujímavosťou je, že už v tom čase mal spomínaný majetok takmer dvojnásobnú hodnotu oproti cene, ktorú zaň Matovičovci zaplatili. Znalec nehnuteľnosť v tom istom mesiaci ohodnotil na sumu 1,8 milióna korún (59-tisíc eur)."

Kšeft s tunelárom, dvojnásobný rozdiel v cene a podozrivá zmluva. Výsledok - obyčajný človek bol hneď o milión bohatší. Aké slušné a transparentné, že? Úplný boj s mafiou.

KEĎ SI AŽ TAKÝ BOJOVNÍK S MAFIOU, ŽE TI NEVADÍ ROBIŤ BIZNIS S TUNELÁROM

Ale Matovič s Majským obchodoval aj ďalej - dokonca už v čase, kedy bolo každému jasné, že Majského kontroverzné podnikanie pripravilo o úspory obrovské množstvo ľudí a Majský čelil trestnému stíhaniu.

Nášmu najspravodlivejšiemu to vôbec nevadilo a naopak, sám si napakoval vrecká - zase len zacitujem z tlače:

KEĎ ZAPLATÍŠ O 370 PERCENT MENEJ A NA BIZNISE S MAJSKÝM ZAROBÍŠ MILIÓNY 

"V júni 2002 – štyri mesiace po krachu nebankoviek a začatí trestného stíhania – Matovičovci obchod s Majského firmou zopakovali. Tentoraz podpísali zmluvu o kúpe dvoch parciel v areáli s akciovou spoločnosťou Škoda-Sipox Holding.

Takmer za 9-tisíc štvorcových metrov zaplatili Matovičovci opäť iba rovný milión korún (33-tisíc eur). Hodnota parciel však podľa znaleckého posudku, ktorý je súčasťou zmluvy, bola v tom čase viac ako 3,7 milióna korún (123-tisíc eur), čo je o 370 percent viac, ako bola kúpna cena zaplatená Matovičom."

TAKTO MATOVIČ BOJOVAL S MAFIOU... 

Ešte raz - 370 percent. Jeden podozrivý kšeft a Matovič o tri milióny bohatší.

Samozrejme, všetkým je nám jasné, že Matovič týmto svojim obchodom zásadne prispel k boju proti mafii - on sa zjavne slovenské podsvetie rozhodol zničiť tým, že si ho kúpi. Inak si to neviem vysvetliť.

KEĎ SA HRÁŠ NA OBYČAJNÉHO ČLOVEKA, ALE MAJETKOV MÁŠ AKO TRNAVSKÝ ROCKEFELLER

My sme sa pred voľbami boli aj s podpredsedom Smeru Erikom Kaliňákom v Trnave pozrieť na Matovičove latifundie, ktoré kúpil od Majského. Aj na jeho vilu, aj na jeho hotel, či dom v historickom centre.

Možno si pamätáte naše video. Matovič je všetko, len nie obyčajný človek. Je to multimilionár, ktorý zbohatol v 90.rokoch na podozrivých obchodoch s ľuďmi ako Majský, nehovoriac o jeho daňových podvodoch a machináciách s bielymi koňmi.

KARMA SA PRI MATOVIČOVI ROZHODNE NUDIŤ NEBUDE

Tento človek sa dnes hrá na bojovníka proti mafii. A vyhráža sa všetkým naokolo, že ich dá zavrieť.

Podľa jeho vlastnej logiky by mal za mreže putovať aj on - bol predsa súčasťou tunelárskej "mafie", veď obchodoval s Majským a podozrivo na tom zarábal.

A peniaze, ktorými mohli odškodniť klientov nebankoviek, skončili ako tučný zisk na konte rodiny Matovičovcov - toľko k nášmu trnavskému hrdinovi.

MÁM DOBRÝ TIP PRE MATOVIČA, KDE BY MOHOL ZORGANIZOVAŤ ĎALŠÍ PROTIKORUPČNÝ PROTEST

Milý pán premiér a nechceli by ste zorganizovať zase nejaké protesty?

Mám tip na luxusnú haciendu istého milionárskeho politika, ktorý zbohatol na kšeftoch s odsúdeným Majským...

Všetky svoje majetky prepísal na manželku Pavlínku, ale dnes špina z minulosti postupne vypláva na povrch.

Čo tak zorganizovať protest pred vilou Matovičovcov. Ja viem, je ešte neskolaudovaná, ale predsa. 

Čo poviete, pán Matovič, dobrý tip?



Zdroj: https://www.facebook.com/LBlaha/posts/2691116304460265