Ani veľvyslankyňa USA v Bratislave by to nepovedala lepšie, ako prezidentka Slovenskej republiky p. Čaputová, keď dnes o pol tretej mala vyhlásenie k ruskej hrozbe

01.02.2022 Články Články

Je smutné sledovať, ako hlboko sa dostali vládni politici a prezidentka pod vplyv americkej administratívy a ako ignorujú elementárne fakty. 

Kým samotná Ukrajina a jej predstavitelia hovoria na adresu NATO a USA, aby nepreháňali a nebláznili s hrozbou vojenského konfliktu na Ukrajine, prezidentka Čaputová pokračuje v rétorike strašenia. Je priam nepochopiteľné, ako prezidentka Čaputová okomentovala fakt, že takmer polovica ľudí na Slovensku považuje za vinníka napätia na Ukrajine USA a NATO. Podľa nej je takýto názor polovičky národa omylom! Čo je prejav obrovskej ignorancie názoru verejnosti. 

Pani prezidentka Čaputová, ak sa politikom nedarí a Vám sa zjavne nedarí, nepresadzujte názor, že treba vymeniť národ. Mali by ste sama uvažovať o zreálnení svojich jednofarebných amerických postojov a venovať sa skutočným problémom Slovenska, ktorými určite nie sú hrozba Ruskej federácie, ale nehorázne zdražovanie a neschopnosť vlády Slovenskej republiky.




Zdroj: https://www.facebook.com/smersd/posts/240055921648251