Beverly Hills 902 10. Už-už to vyzeralo, že Brenda Dylanovi odpustí, ale potom Dylan povedal, že Steve je obetný baránok, a tak sa Brenda zasa urazila

12.03.2021 Články, Facebook Články, Facebook

Beverly Hills 902 10. Už-už to vyzeralo, že Brenda Dylanovi odpustí, ale potom Dylan povedal, že Steve je obetný baránok, a tak sa Brenda zasa urazila. A Slovensko pri telkách čaká, ako sa na to Brenda s Dylanom vyspia. 

1. Dosaďte si tam Sulíka a Matoviča a máte dnešnú vládu. Uprostred pandémie. Ľudia umierajú a oni sú ako vystrihnutí z pubertálneho seriálu. To už ani smiešne nie je. Toto je národná tragédia.  

2. Krajčí ráno naveľa-naveľa odstúpil a internety zasypali statusy Svedkov Matovičových, ako ďakujú Sv. Marekovi, koľko životov zachránil a ako sa obetoval. OĽaNO má nového Ježiša, na Veľkú noc budú oplakávať jeho ukrižovanie. Múdrosť, pane, múdrosť. 

3. Medzitým SaS a Za ľudí kompletne prišli o dôstojnosť. Ešte pred týždňom to dávali na rozzúreného Hulka, Sulík napínal svaly a  vrieskal, vraj Matovič musí ísť za každú cenu dole dole. 

4. A dnes je z Hulka odrazu Medvedík Pú a s Matovičom idú spisovať predmanželskú zmluvu, či memoradum dobrého súžitia, či čo. Matovič si s Hulkom zo Zeleného domu vytrel pozadie. 

5. Kým sa hádali, umrela ďalšia tisícka ľudí, ktorých nikto neliečil iverkemtínom, nikto im nepomohol, nikto neurobil žiadne opatrenia. Iba sa hádali. A teraz šup-šup, poďme poďakovať Sv. Marekovi, koľko za ten týždeň zachránil životov, hip-hip-hurá.

6. Im fakt nedopína, že už presluhujú. Že sa všetci mali postaviť na tlačovicu a ospravedlniť sa celému Slovensku. Zbaliť kufre a ťahať, kade ľahšie. Oni fakt nechápu, že Slovensko ich má všetkých plné zuby, osobitne toho "uja" (či ako to ten Sulík povedal) na ich čele.

7. A úplne najlepšie je, že im zatknú šéfa SIS-ky a oni si z toho ešte robia zásluhy. Ich človek je obvinený z toho, že predával tajnú službu mafiánom, ale ono to je vlastne úspech tejto vlády. Gratulujeme. 

8. Pčolinský nebol nejaký treťoradý úradníček. Ak sa v SIS-ke fakt platilo za to, koho rozrábať a koho nie, tak kde je záruka, že to takto nefunguje aj na Matovičovej NAKE či prokuratúre? 

9. Kde je istota, že chlapci za tučné úplatky "nerozrábajú" mafiu, ale za ešte tučnejšie úplatky strkajú do väzby generálov, čo potom akože páchajú samovraždy? Kde je záruka? 

10. Štát je v rozklade. Na čele parlamentu je bývalý mafián. Chlap, s ktorým zakladal stranu a ktorému dohodil SIS-ku, dnes sedí vo väzbe, lebo vraj dostal od mafiána úplatok. 

11. Chlapa, čo zabil človeka a obhajoval goriliakov, strčili za špeciálneho prokurátora. Chobtnica má chápadlá všade. A oni sa na tlačovkách tvária, že sú najväčší bojovníci za spravodlivosť hneď po Melovi Gibsonovi zo Statočného srdca.

12. Mafiáni ovládajú tajné služby. Takto znie obvinenie. To je taká hanba do zahraničia, že Slovensko sa z tohto bude vylizovať celé generácie. Akoby nestačilo, akú hanbu robí Matovič.

13. Už len čakám, že podobne ako OĽaNO pri Krajčím, aj Sme rodina spustí internetovú kampaň s ďakovačkami Vladimírovi Pčolinskému za to, koľkým mafiánom pomohol. Bude Sv. Vladimír, ďalšia rituálna obeť.

14. Rozvrátili štát. Zapríčinili smrť tisícov. Predali spravodlivosť. Predali Slovensko. A ďalej sú tam a chechcú sa Slovákom do tvárí.

15. Neostáva nám nič iné, než zbierať podpisy - už sa blížime k cieľu! Nepôjde to podobrotky, musí to ísť inak.



Zdroj: https://www.facebook.com/LBlaha/posts/2898895690348991