Čaputová hovorí o slušnosti, no toto je jej pravá tvár!

23.02.2022 Články, Facebook Články, Facebook

Maniere ako gestapo. Zapaľovať autá. Prepichávať pneumatiky. Vymýšľať si obvinenia. Likvidovať ženy. Upaľovať. Ničiť. 

1. Toto podľa legálnych odposluchov plánovali tzv. čurillovci z NAKA - po tomto nestačí odchod tupohlávka Mikulca, pratať by sa mala celá vláda.  

2. Dnešný prejav Roberta Fica bol veľkou historickou obžalobou celej matovičovsko-lipšicovskej mafie. Usvedčil ich všetkých - stačilo čítať, čo sami hovorili. 

3. Ale toto zďaleka nie je len o Mikulcovi. Ten je len malý kriminálniček, úbožiačik, panáčik na motúziku iných. To, čo dnes v parlamente zaznelo, bola veľká obžaloba Zuzany Čaputovej. 

4. Preto tá ignorancia médií. Preto všetky kamery zdúchli z balkóna, ako náhle začal Robert Fico v parlamente rečniť. Oni vedia, kto nesie hlavnú vinu - ich milovaná prezidentka. 

5. Bola to Zuzana Čaputová, ktorá sa v rozpore so všetkými princípmi deľby moci a neutrality prezidentského úradu pred pár mesiacmi postavila pred národ a zastala sa čurillovcov. 

6. Tých čurillovcov, ktorí chceli zapaľovať autá inej žene - vyšetrovateľke. Ja tie vulgárne výrazy, čo im vypadávali z papule ani nebudem opakovať - Čaputová je na nich zjavne hrdá. 

7. Od Čaputovej ide o fatálne zlyhanie. A médiá vedia, že všetky nitky vedú k nej. Jej ex-poradca Kubina obhajuje čurillovcov a ona sama sa za nich verejne postavila. Sú to jej chlapci. Čapu-boys.

8. Prezidentka Čaputová robí v posledných týždňoch chybu za chybou. Nechala sa prichytiť pri volebnom podvode, keď pred voľbami tvrdila, že nepodpíše príchod amerických vojakov. 

9. Jej následné výhovorky boli trápne. Jasné, médiá jej pomáhali - tvrdošijne predstierali, že to len Blaha niečo vystrihol. Lenže potom sa ukázalo, že nezostrihaný záznam takisto potvrdzuje, že Čaputová klamala. 

10. Do toho sa prevalilo, že Čaputovej prejavy píše Valášek. Hanba na tri zimy. Čaputová stratila nervy a nadávala ľuďom, že ich názory na Rusko sú "omyl". A o pandémii "nemajú tliachať". A "dopočutia". Táto pani dnes hovorí o tolerancii? 

11. Ukázalo sa, že Čaputová nevie spájať. Že nerozumie slovenskému národu. Že splašene podpisuje vojenské dohody s USA, aj keď vie, že väčšina Slovákov ich nechce. Že inak vlastne nerobí nič, len prezlieka garderóby. 

12. A po tomto všetkom sa navyše ukazuje, že Čaputová sa zastala gaunerov, ktorí preukázateľne plánovali podpaľovanie auta inej vyšetrovateľke a zhovárali sa o tom ako nejakí nájomní vrahovia.

13. Toto sa nedá rozchodiť. Toto je masaker. Preto médiá čušia. Prípadne sa to snažia zľahčovať - že haha, veď to bolo len neformálne klábosenie pri káve. Veď však nakoniec to auto nezapálili. 

14. Nezapálili ho preto, lebo Santusovú medzitým odvolali z funkcie a Mikulec Santusovú "vyriešil" inak. Bez násilia. Inak by zločin spáchali. V trestnom práve sa tomu hovorí zločin v štádiu pokusu. 

15. A ak Čaputová s Kubinom patria do tohto zločineckého okruhu, nebavíme sa o klábosení nejakých čurillovcov. Bavíme sa o tých najťažších trestných činoch. O organizovanej zločineckej skupine.

Nie, problém sa nevyrieši tým, že Mikulca podržia pročkovia v parlamente. Ani že Čaputová strčí hlavu do piesku. Robert Fico ich dnes natrel všetkých - z tohto sa mafia už nevyhrabe!




Zdroj: https://www.facebook.com/LBlaha/posts/497099508454002