Čierny deň v dejinách Slovenska. Matovičova vláda dnes spustila sociálny masaker, aký tu nebol od Kaníka

26.08.2020 Články, Facebook Články, Facebook

1. Na vláde dnes okradli priemerného dôchodcu o 260 eur. Všetci seniori mali dostať vďaka Smeru 460 eur ako trinásty dôchodok - vláda ich o to arogantne obrala. 

2. Celkovo dôchodcov okradli o 280 miliónov eur. Mimochodom, bankám naliali 380 miliónov eur, čiže na banky majú, na seniorov nie. 

3. Zároveň dnes okradli najchudobnejších zamestnancov o 33 eur na mesiac, pretože zrušili náš zákon o minimálnej mzde, ktorý mal garantovať zamestnancom 60% priemernej mzdy, a teda 656 eur.

4. Tripartita je prakticky mŕtva, vláda vyhlásila vojnu odborom. Na minimálnej mzde sa dohodla čisto s biznismenmi. Milióny zamestnancov nezastupoval nikto - arogantne k nich rozhodla partička milionárov. O nás bez nás. Učebnicová oligarchia. 

5. Matovičova vláda dnes za niekoľko minút okradla o stovky miliónov tých najslabších - seniorov a pracujúcich ľudí. Hlavne, že si prídu na svoje advokát Miškovič, Kollárove rádiá aj zahraničné banky. Takto vyzerá vláda pravice - bohatí sú bohatší a chudobní chudobnejší. 

Toto je lúpež storočia a zodpovedný je Igor Matovič a Milan Krajniak. Vláda sociálnych netvorov.

Toto neostane bez reakcie. Toto bude najhorúcejšia jeseň, akú kto zažil v slovenskej politike.

Pozdravujeme vás aj s Lacom Kamenickým, sme na ceste do Prešova - budeme diskutovať s členmi Smeru a našimi sympatizantmi o našich ďalších krokoch... Vláda už prekročila všetky čiary. Tvrdo do nich! 

Musíme ubrániť to, čo sme pre ľudí vybojovali! Za ľudí, za Slovensko!



Zdroj: https://www.facebook.com/LBlaha/posts/2718340231737872