Čo má spoločné prezidentka Čaputová so smrťou Milana Lučanského?

25.10.2021 Články, Facebook Články, Facebook

1. Zhrňme si fakty. Generál Milan Lučanský bol hrdina a veľa toho vedel. Na Mikulca aj na ďalších. Nová zlomoc sa ho potrebovala zbaviť a umlčať ho. 

2. Obvinenie prišlo zo strany špeciálnej prokuratúry, hlavnú úlohu zohral Kysel, ktorý si dokonca pred súdom vymyslel, že Milan Lučanský vlastní na Floride byt, čo v danom čase bola čistá lož.

3. Do väzby Milana Lučanského strčila Pamela Záleská, sudkyňa, ktorá je údajne v mimoriadne blízkom vzťahu s Monikou Tódovou. V monstrprocese neskôr zlikvidovala aj Dušana Kováčika.

4. Vyšetrovatelia NAKA, ktorí nevinného Milana Lučanského dostali za mreže, patria do skupinky, o ktorej Boris Kollár hovorí ako o "čurillovskej mafii".

5. Po smrti Milana Lučanského sa podľa svedectva ex-šéfa NAKA Zuriana títo istí čurillovci tešili a smiali. Mimochodom, to sú tí Lipšicovi ľudia, ktorých sa verejne zastáva prezidentka Čaputová.  

6. Všetci títo ľudia, o ktorých píšem, sú dodnes kľúčoví aktéri v Lipšicovej a Matovičovej chobotnici. Ale aby sa mohli zbaviť Milana Lučanského, potrebovali tzv. kajúcnikov, ktorí si na generála vymyslia obvinenie. A tu sa dostávame k pointe.  

7. Kľúčovým udavačom v prípade Milana Lučanského boli dvaja kriminálnici - František Böhm a Bernard Slobodník. Viete, kto obhajoval Slobodníka? Daniel Lipšic. A po ňom Peter Kubina, v tom čase poradca prezidentky Čaputovej. Tie náhodičky.

8. Ale ešte zaujímavejší je prípad ex-siskára Františka Böhma. Po tom, čo si navymýšľal lži na Milana Lučanského, bol prepustený z väzby. 

9. Krátko na to sa zastrelil. Aby už nikdy nemohol povedať, ako to bolo v skutočnosti a kto ho dotlačil k falošnému svedectvu voči generálovi. Jeho smrť zjavne niekomu prišla veľmi vhod.

10. Pýtate sa, ako je možné, že František Böhm ako obvinený kriminálnik mal u seba strelné zbrane? Odpoveď: išlo o zlyhanie vyšetrovateľa NAKA Pavla Ďurku, jedného z partie čurillovcov. Náhod pribúda, že?  

11. Ďurka je jeden z tých, ktorého sa hystericky zastával Daniel Lipšic na svojom slávnom výjazde po médiách, kedy porušil všetky zásady práce prokurátora, aby chránil "našich chlapcov". 

12. Rovnako ako samého Čurillu, aj Ďurku obhajuje Lipšicov priateľ Kubina, ktorý ešte prednedávnom pracoval pre Zuzanu Čaputovú a dal za ňu dokopy aj podanie na Ústavný súd, ktoré viedlo k zmareniu referenda.

13. A tohto Ďurku si spoločne s ostatnými čurillovcami v piatok verejne zastala prezidentka Čaputová, hoci je aktuálne obvinený nielen z toho, že si vymýšľal obvinenia, ale aj z toho, že kvôli jeho zlyhaniu zomrel Böhm.

14. A teraz prichádza kľúčová otázka. Korunný klamár v prípade Milana Lučanského zomrel kvôli zlyhaniu jedného z čurillovcov. Obhajuje ho Kubina. Iného kajúcnika v prípade generála obhajoval Lipšic a potom zase Kubina. 

15. A celú túto desivú chobotnicu, ktorá môže za to, že zomrel Milan Lučanský, teraz obhajuje Zuzana Čaputová, s ktorou je Kubina priamo prepojený. 

16. Pýtate sa, čo má spoločné Čaputová so smrťou Milana Lučanského? Ako vidno - príliš veľa. Jej obhajoba Ďurku a jej prepojenia na Kubinu a Lipšica sú dôkazom, z ktorého mrazí.   

17. Pravda o smrti Milana Lučanského raz vyjde najavo. A toho sa Čaputová bojí najviac. Pamätáte, ako po smrti Milana Lučanského okamžite vyzývala k tomu, aby sa "nešpekulovalo" a "nepodliehalo náladám verejnej mienky"? Bála sa...

18. V piatok urobila prezidentka osudnú chybu - prihlásila sa ku všetkým špinavostiam, ktoré obvinení spáchali. Tohto biľagu sa už nikdy nezbaví. 

19. Pani prezidentka, vždy som Vám radil, aby ste odstúpila z funkcie pre Vaše zlyhania a neschopnosť. Dnes viem, že Vy odstúpiť nemôžete - pretože životne potrebujete prezidentskú imunitu. 

20. Jedno však musíte vedieť. Raz sa celá tá špina vyplaví...



Zdroj: https://www.facebook.com/LBlaha/posts/421503179346969