To, čo sa stalo v parlamente, je smutný koniec parlamentnej demokracie

27.05.2021 Články, Facebook Články, Facebook

Bez preháňania.

1. Už ani nepredstierajme, že na Slovensku je najvyšší orgán parlament. Najväčší orgán je Lipšic.

2. Nestačí, že sa parlamentu vysmieva Heger a namiesto informácie o tajnej schôdzi v pivnici tam vrieska po opozícii ako šialený. 

3. Parlamentu sa nevysmieva len vláda. Jemu sa už vysmieva aj kdejaký priamo nevolený úradník. Konkrétne - Lipšic. 

4. Jeho úrad zamietol účasť ex-riaditeľa SIS Pčolinského na neverejnej mimoriadnej schôdzi parlamentu, aj keď si Pčolinského parlament vyžiadal. Aj hlasmi Sme rodiny a OĽaNO.

5. Čiže - na Slovensku už nerozhoduje ľud cez svojich zástupcov, ale Lipšic cez svoje ego. Perfektné. 

6. Pubertálne vtípky o tom, že do parlamentu nemôže byť prizvaný vypovedať kadejaký zločinec ako Pčolinský, sú len zúfalými výkrikmi liberálnych médií. 

7. Zabudli, že Pčolinský nie je odsúdený. Je vo väzbe preto, aby neovplyvňoval svedkov. Inak je nevinný človek. Čiže by do parlamentu mohol pokojne prísť. A vypovedať. 

8. V parlamente nesedia žiadni svedkovia, ale poslanci. A Lipšic to dobre vie. Len si masíruje svoje komplexy menejcennosti a vyvršuje sa na poslancoch. 

9. A v prvom rade sa bojí, že by Pčolinský povedal pravdu. Všetkým. A to by bol Lipšicov koniec. Aj Kyselov, aj Matovičov, koniec ich všetkých. Sťahuje im zadky - tomu verte.

10. Je choré, že vedenie parlamentu dopustilo takéto poníženie najvyššieho orgánu demokracie. Od úbohého Lipšica. 

11. To sa zapíše do dejín. Najskôr zrazil chodca, potom zrazil demokraciu. Z tohto sa už parlamentná demokracia nevyhrabe. Pokorená chlapom, čo zabil človeka.

12. Pčolinský mal na schôdzi vypovedať nie o svojom prípade. Ale o trestnom oznámení, ktoré dal vo veci manipulácie vyšetrovaní. Mal vypovedať o tom, ako Matovič hekol štát. A zneužíva kajúcnikov.

13. O tom všetkom mohol podať zásadné svedectvo. A presne o tom NR SR rokovala. Tým, že jej bolo toto svedectvo takto protiprávne odopreté, znamená to, že tí hore majú nekonečný strach. A že už nemajú žiadne zábrany. 

14. Niekomu tu už môže ísť o život. Milan Lučanský vedel priveľa a zomrel. Ostatných držia vo väzbe, aby nič nepovedali. 

15. Pčolinského nepripustili do parlamentu, hoci NR SR má z ústavy garantovanú kontrolnú právomoc, ktorú nemôže sabotovať kdejaký Lipšic. Ona je suverén, jedine ona.

Boj pokračuje. Už to nie je len boj o pravdu. Ale aj o posledné zvyšky demokracie.



Zdroj: https://www.facebook.com/LBlaha/posts/2963019450603281