Definitívny koniec demokracie na Slovensku!

30.11.2021 Články, Facebook Články, Facebook

Zamestnanci americkej korporácie na hromadnú žiadosť slovenských liberálnych novinárov a aktivistov stiahli moje včerajšie video o 10 hoaxoch, ktoré šíri vláda o očkovaní. Pochybuje ešte niekto, že žijeme v korporátnej totalite? 

1. Som poctený, že som dosiahol rekord. Ešte nikdy žiadnemu politikovi v našom regióne fejsbúk nezmazal príspevok v takej rekordnej rýchlosti - musel som liberálne kaviarne doslova rozbesniť. Ten pocit.

2. Pravda je, že video malo za jeden deň takmer 350 tisíc videní a zdieľalo ho takmer 20 tisíc ľudí. Zľakli sa. A tak mažú ako diví - ani stredovekí inkvizítori neboli takí efektívni. Boja sa pravdy, boja sa iných názorov. 

3. Pretože takéto názory sú nebezpečné pre americké farmakofirmy a korporácie - a tam už končí všetka sranda. Blaha môže nadávať na Matoviča, môže kritizovať Čaputovú, môže protirečiť Sulíkovi - to všetko môže. Ale pozor, na zisky Pfizeru sa nesiaha!

4. Vyčítajú mi, vraj šírim dezinformácie. Fesjbúk mi nenapísal dôvod, prečo zmazal moje video, tak vychádzam z toho, čo za "dezinformácie" označili liberálne Aktuality, ktoré sa o túto cenzúru postarali. Naši milovaní goebbelsíci.

5. Vraj nie je pravda, že za 3. vlnu Covidu môžu očkovaní. Tak posúďte môj argument. V druhej vlne sme sedeli všetci doma a poctivo sa testovali a ostávali v karanténe. To tu bol pôvodný Covid. 

6. V tretej vlne tu máme Deltu, ktorá je trojnásobne nákazlivejšia. Ale od očkovaných sa odrazu paradoxne neočakáva, že sa budú testovať ani že budú v karanténe - bola im sľúbená sloboda. 

7. Dôvodom, pre ktorý im vláda sľúbila slobodu, je, že šíria Covid zhruba 40-65% menej ako nezaočkovaní. To ale znamená, že ho v porovnaní s druhou vlnou šíria stále viac než superšíritelia v druhej vlne, pretože Delta je trojnásobne nákazlivejšia. Stačí základná matematika. 

8. Môj záver, že za tretiu vlnu môžu zaočkovaní, pretože sa nemuseli testovať a mohli teda veselo šíriť Deltu, je celkom logický. A tváriť sa, že je zakázané ho vysloviť, je čistý fašizmus. 

9. Ďalší môj údajný hoax je, že na svete vakcína zabila tisíce ľudí. Tak posúďte sami. Na Slovensku podľa oficiálnych štatistík ŠÚKL zabila vakcína 7 ľudí. Zaočkovalo sa necelých 2,5 milióna Slovákov, čo je zhruba 2 obete na milión. 

10. Dáta k úmrtiam na vakcíny sú celosvetovo takmer nedostupné - čo samo osebe je škandál. Predpokladajme však, že v iných krajinách neumiera na vakcináciu dramaticky menej ľudí a že toto relatívne nízke číslo úmrtí nájdeme aj v iných krajinách. To je vcelku bezpečná hypotéza, nie?  

11. Na svete bolo zaočkovaných zhruba 3,3 miliardy ľudí. Keď extrapolujeme slovenský prípad, tak zistíme, že je pravdepodobné, že na vakcínu v celom svete umreli tisíce ľudí. Jednoduchá matematika, vyráta vám to aj žiačik druhého stupňa na ZŠ-ke. 

12. Povedzte mi, v čom je tento argument dezinformáciou? V čom je nesprávny? A v čom je taký strašne klamlivý, že kvôli tomu zakážeme politikovi hovoriť svoj názor? 

13. Takto by som mohol pokračovať, ale to nie je účelom. Vo svojom videu som používal dohľadatelné fakty a svoje legitímne interpretácie. 

14. Denník N tvrdí, že napríklad britská štúdia, na ktorú sa odvolávam, nebola zrecenzovaná a podobne - ale to predsa argumenty vedcov nevyvracia! A celkom isto na základe takýchto dôvodov nemožno niekomu zapchať ústa, ak používa vlastné interpretácie a prezentuje legitímne pochybnosti o vakcinácii.

15. Vychádza mi z toho, že dnes je zakázané dožadovať sa slobody. Lebo nič iné som vo videu netvrdil. Povedal som, že nie som antivaxer a rešpektujem zaočkovaných ľudí, ale zároveň chcem dobrovoľné očkovanie. A to je oddnes zjavne zakázané. 

Na Slovensku oddnes určuje americká korporácia, čo slovenskí ústavní činitelia môžu na základe faktov hovoriť a čo nemôžu. Vitajte vo vakcinačnej totalite. Vitajte v americkej kolónii.  

P.S. Moje video nájdete zavesené na stránke Smeru. Prosím, pošlite ho svojim priateľom cez všetky dostupné spôsoby - to bude tou najkrajšou odpoveďou pre fašistov z Aktualít, ako aj pre cenzorov z USA. 

Bojujeme ďalej, priatelia, mňa neodradia. Boja sa nás a to je dobre. Za pravdu, za slobodu, za Slovensko!

PROSÍM, ZDIEĽAJTE, NECH ZASE UROBÍME LIBERÁLOM RADOSŤ 



Zdroj: https://www.facebook.com/LBlaha/posts/444364987060788