Dnešná tlačovka Matoviča, Hegera a Lengvarského sa zapíše do dejín!

14.04.2021 Články, Facebook Články, Facebook

1. Definitívne sa potvrdilo, že Heger je len Matovičov hovorca. Namiesto premiéra o uvoľňovaní opatrení informuje minister financií. To je strašidelné poníženie Hegera. Aj priemerná handra by sa za toto urazila. No Heger nič.

2. Bolo potvrdené, že už dávno sa Slováci mohli očkovať Sputnikom a všetky tie tanečky okolo ŠÚKL a Maďarov sú zbytočné - to len Matovič a jeho minister zdravotníctva je zbabelý to podpísať. 

3. Zistili sme, že minister zdravotníctva nepochopil, že už nie je veliteľ armády a nestačí zrúknuť na desiatnikov, že už povedal, čo chcel povedať. On má slúžiť ľuďom, nie my jemu.

4. Na otázky ohľadom Sputnika nepovedal nič, len trikrát zhlboka - zachrapčal. No chápete, ľudia očakávajú odpovede a on si tam v priamom prenose čistí hrdlo od hlienov. Pri všetkej úcte, toto je výsmech.

5. Dozvedeli sme sa, že napriek uvoľneniu nás ďalej chcú mučiť nezmyselnými hračkárskymi testami, ani len do obchodu či do ZOO vás bez toho nepustia - toto je cez všetky čiary.

6. Ľudia už toho majú plné zuby. Nakúpili absurdné testy a teraz to potrebujú minúť. A tak nútia ešte aj deti v školách strkať si to do nosa. Odmenou im bude celodenný pobyt v triede v respirátore - celé zle.

7. Ale Matovičovi to je jedno. Na konci sa dnes zase vyplakal, ako všetci ubližujú jemu, on je tu to najväčšie chúďa na Slovensku. 

8. A ako správny trojročný chlapec nám oznámil, že sme ho urazili, tak sa s nami nebude baviť. Aj formičku by po nás od zlosti hodil, keby ju nestratil na pieskovisku.

9. Toto nie je vláda, toto je blázninec. Heger zo seba súka nekonečné frázy ako treťotriedny kazateľ. Ešte nás aj varoval pred pekným počasím - veď vonku je len plus dva stupne, prší, fúka, metelica, proste, bacha na slniečko.

10. Oni už reálne blúznia. A Matovič to dáva na otca národa a za "dobré správanie" nás ide pustiť von. Vážený pánko, my nie sme tvoje deti, spamätajte sa!

Odhadujem, že po dnešnej tlačovke pribudne ďalších aspoň 50 tisíc podpisov pod referendum. Toto šialenstvo už musíme ukončiť. Kým Slovensko ešte žije...



Zdroj: https://www.facebook.com/LBlaha/posts/2926301114275115