Dnešok slniečkarom fakt nevyšiel

11.05.2022 Články, Facebook Články, Facebook

1. Najskôr v SME uverejnili oslavný článok o poručíkovi neonacistického bataliónu Azov, čím definitívne potvrdili, že podporujú fašizmus. Gratulujeme.

2. Potom v parlamente Zelenskyj zadrel, že za rok 1968 môžu Rusi, pričom to celé spískal Ukrajinec Brežnev a jeho ukrajinská dnepropetrovská klika. Ups.

3. V Rusku sa šíria obrázky zo Slavína, kde hŕstka rozzúrených slniečkarov bráni starčekom, ktorí bojovali proti fašizmu, aby položili kvietok na Slavín.

4. A ešte im v tomto hanebnom akte asistuje polícia. Už bránia ľuďom aj v tom, aby vyjadrili úctu padlým. Obletelo to svet - to nevysvetlíš.

5. Ak si toto pozrie ktokoľvek v Rusku, nepotrebuje žiadnu propagandu - aj bez nej vidí, že na Západe je niečo riadne zhnité. 

6. Nvotovej by mali z Moskvy poslať blahoprajný telegram za služby Rusku. Ak by bola ruská agentka, nerobila by to inak.

6. V Poľsku dokonca poliali ruského veľvyslanca farbou. Lebo si chcel uctiť pamiatku hrdinov, ktorí položili život v boji proti fašizmu. Hrôza.

7. A potom chce niekto vysvetľovať Rusom, že EÚ je akože civilizovanejšia ako oni. Musia sa držať za bruchá, keď to počujú. 

8. Takýchto barbarstiev, čo pácha Ukro-Jugend na Slovensku a v Poľsku by nebol schopný ani Taliban. Každý normálny človek v takýchto chvíľach sympatizuje s Rusmi.

9. Zadarilo sa aj Korčokovi. Nadával na nás, že sme neboli na Zelenského prejave a vraj je to preto, že sa hanbíme... Áno, trafil - ten pocit prenesenej hanby za Zelenského je obrovský.

10. Korčokovi však akosi nedocvaklo, že ako na potvoru, na Zelenského prejave nebol ani jeho stranícky šéf Sulík. Asi práve natieral chlebíčky pre Geissenovcov.

11. A nebola ani madam Čaputová. Prehŕňala sa garderóbami... Čiže podľa Korčokovej verzie sú Sulík a Čaputova hnusní extrémisti a mali by sa hanbiť... Mrzuté.

12. Takto si streliť do vlastného kolená, to dokáže len Ivan. Slúžil všetkým od Mečiara až po Hegera, tak je už z toho celý domotaný, chúďa.

13. Hovorím, mal to byť triumfálny deň pre slniečkarov a nakoniec úplná katastrofa. Jeden kiks za druhým.

14. A úplný fail bol Volodymyr. Zelenskyj chce od Slovákov, aby platili trojnásobné ceny energií a on sa za nich za odmenu usmeje v starom prepotenom tričku.

15. A my máme byť happy, že sa obetujeme pre ukrajinských banderovcov v oddiele Azov. Od radosti budeme freneticky hajlovať a "slávoukrajinovat"! Spolu Volodymyrom, ach!

Oni si asi fakt myslia, že ľudia na Slovensku sú padnutí na hlavu. Pri všetkej úcte, milé slniečka - riadne ste to celé pokašľali... Ďakujeme



Zdroj: https://www.facebook.com/LBlaha/posts/546068276890458