Izraelský premiér Naftali Bennett vyhlásil, že vakcíny problém pandémie nevyriešia

19.07.2021 Články, Facebook Články, Facebook

Takáto drzosť! Takéto rúhanie! 

1. Už len čakám, kedy ho v denníku SME nazvú dobytkom a budú mu želať, aby kvičal bolesťou. Antivaxer jeden prekliaty!  

2. No chápete, naši odborníci jasne hovoria, že keď si zaočkovaný, tak nemôžeš šíriť Covid. A preto ani nemusíš ísť do karantény na hraniciach. Poznáte tie ich rozprávky. 

3. A teraz im to kazí nejaký Izrael, kde majú zaočkovanú prakticky celú populáciu a majú tam napriek tomu najväčšie prírastky nakazených od marca. 

4. Takto sklamať. Izrael, Izrael, čo si to dovoľuješ. Takto rúcať očkovaciu propagandu na Slovensku. Však vakcína je sloboda a úsmev, čo nechápeš? Akí nakazení?! Aký nárast?!

5. Veď tuná na Lengvarského ministerstve zdravotníctva ešte len pred pár dňami písali, že Blaha klame, ak vraví, že vakcína šírenie Delty nezastaví - a teraz Izrael Blahove slová kompletne potvrdzuje. Ako naschvál! To bude nejaká konšpirácia! Blaha si to s Izraelom určite dohodol! 

6. A to ten izraelský premiér povedal aj také neslýchanosti, akože koronavírusový delta variant spôsobuje nárast infekcií po celom svete, „a to aj v zaočkovaných krajinách ako Spojené kráľovstvo, USA či Izrael“. Hanba mu! Takto nám kaziť našu propagandu!!

7. A ešte, potvora jedna, poznamenal, že „účinnosť existujúcich vakcín proti variantu delta je slabšia, ako sme dúfali“. Takíto sú slabí vo viere! V samom srdci svetového očkovania! 

8. Ja len, aby sme si rozumeli: na Slovensku, kde je zaočkovaných len 40%, máme 29 nových prípadov a v najzaočkovanejšom Izraeli, kde má v tele Pfizera takmer každý, majú denne vyše 1000 nových prípadov. 

9. Ale to nech nás nevyrušuje - keď raz v Denníku N napísali, že s vakcínou Covid nedostaneš, tak ho proste nedostaneš. Nezačni ani na sekundu pochybovať, ty dobytok!

10. A nejaké hlúposti, čo tára izraelský premiér, to neriešme. Čo ten o tom vie. Videl si ihlu v pliecku Čaputovej? Videl. Tak čo riešiš. Poďme si radšej vypočuť, čo nám k tomu všetkému povedia propagandisti na Ministerstve zdravotníctva. 

11. Ale vážne. Viete, čo je na tom najstrašnejšie? Očkovaciu lobby na Slovensko fakty nezaujímajú. Oni už majú dopredu nalinkované, čo hovorí ich očkovacie náboženstvo a kašľú na realitu. 

12. A tak úplne v protiklade k empirickým dôkazom 60% slovenskej populácie surovo nútia, aby sa zamkli v karanténe na 14 dní - stačí, že prídu z Rajky, kde o Covide nepočuli niekoľko mesiacov. 

13. Ale keď si zaočkovaný, tak po návrate zo zahraničia nepotrebuješ ani len test - príklad Izraela síce jasne ukazuje, že Deltu aj ako zaočkovaný šíriť môžeš, ale prečo by sme si ju sem nedovliekli, však salarabanda. 

14. Celé zle. Oni majú kompletne zatemnené mozgy. Zaviedli tu apartheid aj napriek tomu, že dáta z Izraela aj Británie vyvracajú ich očkovacie náboženské dogmy na dennej báze. 

15. Nie, vakcíny nie sú spása. Už konečne otvorte oči. Prestaňte ľudí oberať o slobodu v mene chiméry, ktorá sa vám rozpadá pod rukami. Už stačilo! 

Zachráňme slobodu a zdravý rozum. Kým je čas!



Zdroj: https://www.facebook.com/LBlaha/posts/3006759399562619