Jaroslava Haščáka z Penty práve pustili na slobodu

08.01.2021 Články, Facebook Články, Facebook

Čakali ste niečo iné? Matovič si chráni svojich...

1. Kým hrdinu Milana Lučanského vo väzbe úplne nezmyselne dohnali k smrti, majiteľ denníka SME je voľný. Existuje vôbec väčšia nespravodlivosť?  

2. Generálovi ani len obrázok od dcérky nedovolili vidieť, no jeden z hlavných Matovičových oligarchov je bez problémov prepustený. Takáto je Kolíkovej spravodlivosť. 

3. Je jedno, koľko mafiánov si dostal za mreže. Je jedno, ako veľmi si sa za Slovensko obetoval. Je jedno, že si otec rodiny a policajný hrdina. Dôležité je, či máš prachy. 

4. Penta má miliardy, a tak je Haščák vonku. Milan Lučanský vlastnil schátralý trojizbák v nejakej floridskej diere za 70 tisíc eur a ešte aj ten mu závideli. 

5. Ešte aj kvôli tejto diere doňho kopala Lucia Nicholsonová, ktorá zarába desiatky tisíc za ničnerobenie. A potom sa ešte tvária, že prípad nie je spolitizovaný. Útočili naňho všetci.

6. Dokonca prokurátor na generála chcel uvaliť útekovú väzbu, lebo sa bál, že odletí na Floridu, hoci byt pred niekoľkými mesiacmi predal. Proste musel byť umlčaný. Za každú cenu.

7. Takto to na Slovensku funguje. Politicky krágľujú ľudí a chránia svojich oligarchov. A oni sa čudujú, že ľudia sa chystajú do Štrby na pohreb? Čudujú sa, že ľudia toho majú plné zuby?

8. Toto je vizitka tejto vlády. Mafián Černák sa chechce na sociálnej sieti, majiteľ Penty Haščák sa vytešuje na slobode... A Milan Lučanský - správny chlap, ktorý bojoval s mafiou - musel zomrieť. 

Dosť bolo Matoviča! 



Zdroj: https://www.facebook.com/LBlaha/posts/2846965882208639