Je šokujúce, že Lipšicov ÚŠP klame v priamom prenose!

25.05.2021 Články, Facebook Články, Facebook

Ako máme veriť v zákonnosť a spravodlivosť, ak sa Úrad špeciálnej prokuratúry (ÚŠP) pri vážnych tvrdeniach po jeho zlyhaní bráni klamstvami a obviňovaním predstaviteľov slovenskej politickej scény. Robert Fico – a stačí si pozrieť záznamy z jeho dnešnej (25.5.) TB – nepovedal ani jedno jediné slovo, ktoré by potvrdzovalo tvrdenie ÚŠP, že prokurátor Špeciálnej prokuratúry JUDr. Repa mal tlačiť na vyšetrovateľa NAKA vypočuť profesionálneho svedka P. Petrova (prezývaného „tiger“). 

Robert Fico na TB prečítal úradný záznam vyšetrovateľa NAKA, v ktorom je uvedené, že svedok „tiger“, cit.: „...sa dohodol s prokurátorom JUDr. Repom z ÚŠP, že ak bude vypovedať v mojom konaní a ešte aj ohľadom... (iného konania), kde mal údajne vypaľovať túto spoločnosť..., tak mu dá Repa pokoj a nebude ho riešiť za jeho veci.“ 

R. Fico NIKDY nepovedal, že JUDr. Repa z ÚŠP tlačil na vyšetrovateľa, ale len odcitoval úradný záznam vyšetrovateľa NAKA, v ktorom sa uvádza, že to bol prokurátor všeobecnej prokuratúry, ktorý požiadal vyšetrovateľa NAKA, aby vypočul svedka na objednávku P. Petrova („tigra“). 

Je nehorázne, ak ÚŠP klame a snaží sa zakryť svoju nelegálnu činnosť. To, že šéf ÚŠP D. Lipšic klame, nás vôbec neprekvapuje, pretože nad ním visí Ilava alebo Leopoldov.

Čo je najzarážajúcejšie, ÚŠP svojim tlačovým vyjadrením potvrdil pravosť dokumentu, ktorý sme dnes predstavili na TB.




Zdroj: https://www.facebook.com/robertficosk/posts/1694872094030139