Krátke správy z parlamentu

08.07.2020 Články, Facebook Články, Facebook

1. Slovensko zažíva extrémny ekonomický prepad a táto vláda sa už dva týždne zaoberá Kollárovou diplomovkou. A najnovšie priority vlády sú vraj Matovičova diplomovka, Grohlingova diplomovka a Nicholsonovej maturita.

2. Hrajú sa na antikorupčnú vládu, ale Matovič tu už dva týždne vybľakuje, že upozorňovať na podvody je zlé a najmorálnejšie na svete je držať basu a chrániť zlodejov. Korupčníci celého Slovenska sa už z antikorupčného premiéra trasú - od smiechu.

3. Ekonomiku nechávajú padať voľným pádom. Jediné, s čím boli schopní prísť, je pomoc bankám, ktorým odpustili bankový odvod. # Úprimne. # Odvážne. # Pre banky.

4. Banky, ktorých zisky len za minulý rok dosiahli 643 milónov eur, si od vlády zaslúžia pomoc, ale na trináste dôchodky peniaze nájsť nevedia.

5. Sulík ide zachraňovať ekonomiku tým, že podnikateľom umožní strhnúť v reštauráciách ceduľku Zákaz fajčiť. Jednu nobelovku pre Riška, poprosíme, veď on jedným šmahom vyriešil svetovú krízu!

6. Kvôli takýmto taľafatkám ide jeho "kilečko" v skrátenom konaní, lebo s tou ceduľou by Slovensku hrozili ťažké hospodárske škody a ohrozenie ľudských práv.

7. Na aktuálnej schôdzi parlamentu vláda nijako nerieši, ako sociálne pomáhať ľuďom, ani ako naštartovať slovenskú ekonomiku.

8. Riešia len to, ako ovládnuť prokuratúru a zlikvidovať komisárku pre deti. Však načo nezávislosť, načo nestrannosť. Nesprávajú sa ako zodpovedná vláda, ale ako mafia, ktorá si vybavuje účty.

9. Nenávisť vo vládnej koalícii paralyzuje štát. Nerobia nič, len sa hádajú. Kollár odkazuje Šeligovi, že je odporný farizej, Šeliga Kollárovi, že je podvodník a robí z ľudí hlupákov.

10. V Sme rodina sa schyľuje k palácovému prevratu - Kollára chce nahradiť stará lipšicovská partia okolo Krajniaka a Pčolinského.

11. Kiskovci sú na dne a už len hľadajú, v ktorej strane by sa upichli. Strana je vo finančnom rozvrate a s s farizejmi Šeligom a Remišovou na čele ich preferencie čoskoro klesnú na mínusové hodnoty.

12. Poslanci OĽaNO zradili všetko, na čom postavili svoju politiku a hanbia sa chodiť po ulici. Sem to dopracovali po sto dňoch. Blahoželáme.

13. Premiér Matovič situáciu v koalícii upokojuje tým, že z kiskovcov a sulíkovcov robí divadelníkov a stiahlochvostov a kope do nich ako pri krčmovej márovačke. Igor je proste tmeľ.

14. Včera stihla koalícia náramne pobaviť plénum, keď europoslankyni z koaličnej SaS Nicholsonovej zakázali vystúpiť v národnej rade - keby ste videli, ako si to borci z OĽaNO či Sme rodina užívali. Miss Maturita je zjavne populárna aj vo vlastnej koalícii.

15. Nicholsonová samozrejme stiahne chvostík. Tak ako pri Kollárovi. Tak ako vždy. Pripravuje sa na maturitu, dajme jej pokoj. Čo tam po zásadách. Vivat bratislavský liberalizmus.

Vedú Slovensko do katastrofy. Ľudia prichádzajú o robotu a sociálne istoty a oni sa tu ohadzujú formičkami ako malé deti. Zrádzajú všetko, čo sľubovali. Všetko.




Zdroj: https://www.facebook.com/LBlaha/posts/2671935306378365