Liberálno-fašistické médiá ženú spoločnosť na pokraj občianskej vojny

03.03.2022 Články, Facebook Články, Facebook

Čuduje sa niekto, že vyhecovaní slušnoľudia potom znesväcujú ešte aj Slavín? 

1. Vláda zrušila opozičný web Hlavné správy. A akože liberálni novinári tlieskajú. Som zvedavý, či budú tlieskať, aj keď iná vláda využije ten istý zákon a zruší Denník N, Sme a Aktuality. 

2. Cenzúra plieska aj v televíznych diskusiách. V televízii J&T sa poslušná aparátčička režimu Dibáková rozhodla, že ja ako podpredseda Smeru dnes nemôžem ísť do debaty s Naďom. 

3. Naď sa zosypal aj z Andreja Danka, pred chvíľou ho odviezli do nemocnice. Od strachu už nevedia, čo so sebou. Ale je mimoriadne demokratické, že Dibáková s Naďom určujú, koho smie opozícia poslať do diskusie. 

4. Len pripomínam, že o Dibákovej sa hovorí ako o Grendelovej "opičke". Ja tuná Júlii ani Romeovi nechcem kaziť muckovanie, ale vyzerá to tak, že hostí do politických relácii TV JOJ vyberá Grendelovo OĽaNO a to je škandál. 

5. Ale ešte vždy môžete prepnúť na STV-čku a vypočuť si, ako si neonacista Havran zavolá do diskusie o Rusku troch mudrlantov, ktorí všetci nenávidia Rusko - no chápete, toto je tá pluralita názorov, za ktorú sa štrngalo v 89-tom. 

6. Mimochodom, Havran je v ťažkom konflikte záujmov, lebo je zároveň redaktorom militaristického neoliberálneho denníka SME, kde vypisuje články o tom, aké sú opoziční politici "potkany". 

7. Ako správny neonacista našiel ospravedlnenie aj pre útoky na moju rodinu - vraj moje deti môžu trpieť, lebo deti na Ukrajine trpia viac... Ani strýko Adolf nemal toľko mindrákov, čo tuná Michal. 

8. Pamätám si Havrana ešte ako mladého ľavičiara, aké mal komplexy menejcennosti, lebo všetci okolo neho sme písali ťažké odborné knihy a on furt len tie svoje infantilné vulgárne tupiny. 

9. Skončil ako Glum z Pána prsteňov, komplexy ho úplne zožrali. A dnes je celý šťastný, že môže v prihlúplom pravicovom SME, kde sa to hemží nedoukmi, vyvreskovať o "potkanoch" a šíriť nenávisť voči Smeru. Za prachy od Sorosa. 

10. Ľudia majú plné zuby tej ich arogancie a fanatizmu. Myslia si, že kvôli vojne na Ukrajine ospravedlnia svoje fašistické inštinkty - a tak kriminalizujú opozíciu a zatvárajú opozičné médiá. 

11. Ale to všetko sa proti nim obráti ako bumerang. A keď sa budú tie isté inkvizičné metódy, ktorým dnes tlieskajú, používať novou vládou proti nim samým - nebudú môcť povedať ani mäkké f. 

12. Viete, ja si pamätám, ako nás okrikovali počas pandémie, že len odborníci na medicínu majú právo vyjadrovať sa k očkovaniu. Nuž teda dobre. Prenesme tento ich argument na diskusiu o geopolitike.

13. Ja mám PhD. z politológie, mám diplom z fakulty medzinárodných vzťahov a napísal som tucet odborných kníh. Povedzte, prečo nemôžem ísť do televízie diskutovať o americko-ruskom spore o Ukrajinu? 

14. A prečo do takejto diskusie volajú bábkoherečku Remišovú, ktorá je odborníčkou na Popolušku a tri oriešky? Prečo má priestor polodementný Žiak z SaS, ktorý písal diplomovku o "bezpečnosti cukrárenských výrobkov"?

15. Prestaňte s cenzúrou a radšej sa konečne začnite vzdelávať, liberáli. Mier nedosiahnete nenávisťou proti Rusku, ani nenávisťou proti oponentom. Mier sa dá dosiahnuť iba múdrosťou. 

Milé slniečka, nerád vám to hovorím, ale nenávisťou voči Rusku ani voči Ficovi a Blahovi si vaše komplexy menejcennosti nevyliečite - radšej sa učte a čítajte.




Zdroj: https://www.facebook.com/LBlaha/posts/502337654596854