Matovič bojuje o holé prežitie

13.05.2021 Články, Facebook Články, Facebook

Vie, že padá ku dnu, a preto si potrebuje kúpiť posledný segment voličov, ktorý mu ešte ostal - Rómov.

1. Nápad, že namiesto 300 eur všetkým pracujúcim Slovákom dajú 333 eur iba tým, čo sú v hmotnej núdzi, čo je eufemizmus pre Rómov - to je výsmech Slovensku.

2. Všetci ľudia trpeli dôsledkami Covidu a zaslúžia si pomoc štátu. Všetci. Toto, čo pácha Matovič, je voči slovenským pracujúcim rodinám rasistické, diskriminačné a arogantné.

3. Robert Fico to vysvetlil jasne. Tvrdo pracujúci kuchár, ktorý počas pandémie prišiel o všetko a len tak tak nespadol do hmotnej núdze, na svoje deti nedostane nič. 

4. Ale família s dvanástimi deťmi si príde na tisíce eur - budú lóve na pálenku a automaty. Tlieskame. 

5. K tomu, aby si mohol kúpiť hlasy menšín, potrebuje Matovič peniaze daňových poplatníkov. Kopu peňazí. 

6. A tak ide navýšiť štátny dlh o ďalších 3,5 miliardy a uvrhnúť naše deti do dlhovej špirály. Z tohto sa už nedá vyhrabať.

7. Verejný dlh zdvihnú dokopy o šialených 20 miliárd. Za rok. Čisté Grécko. 

8. Nám, socialistom, nadávali do gréckej cesty, keď sme zdvihli deficit o jedno promile. Pamätáte? A Matovič si tu lusknutím prsta zvýši deficit na 11% a nikto nič.

9. A aby tu frašku dokonal, nechá si to schváliť v parlamente svojimi pročkami, kým on je na výlete v USA. Bezočivosť na entú.

10. Prezidentka Čaputová im pri tomto všetkom asistuje - spochybňuje referendum a sabotuje demokraciu. 

11. Len aby Matovičovi a jeho koalícii dopriala čas na tieto neľudské experimenty. Tak znel pokyn z ambasády. 

12. V parlamente proti tomu tvrdo bojujeme. Za Smer navrhujeme, aby sme nedvíhali dane ľuďom, ale bankám, ktoré sa topia v peniazoch. 

13. A štátna pomoc musí ísť všetkým, nielen Matovičovým voličom. Nič proti menšinám. My chceme sociálnu spravodlivosť, nič viac. 

14. Ľudia na Slovensku už toho majú plné zuby a ak im zoberú aj posledné právo, ako odvolať vládu, ak im vezmú referendum, tak už ostane jediná možnosť - ulica. 

15. Ja im do toho nechcem kecať, ale keď 600 tisíc ľuďom ústavný súd napľuje do očí, zničí tým akúkoľvek dôveru ľudí v liberálnu demokraciu. Ak je toto záujem pani Čaputovej, tak jej srdečne gratulujem. 

Vymklo sa im to z rúk. Kompletne. Toto neskončí dobre.

Pozdravujeme z parlamentu, priatelia, bojujeme



Zdroj: https://www.facebook.com/LBlaha/posts/2951216395116920