Matovič ide dať Slovákom super vianočný darček - dve-tri špajchle do nosa ešte do Vianoc!

20.11.2020 Články, Facebook Články, Facebook

To má byť zvrhlá pomsta za protesty, či ako? 

1. Toto už fakt nie je normálne. On je posadnutý testovaním. Stáva sa z toho reálna úchylka. Nútiť ľudí, zbavovať ich slobody, sadisticky sa vytešovať z toho, že im môžem ubližovať. 

2. Ten pán zjavne potrebuje odbornú pomoc. Už aj Sulík dnes utrúsil, že Matovič sa zjavne v testovaní "našiel". On je už na smiech naozaj všetkým. 

3. Vypočujte si jeho tlačovky spred dvoch týždňov. Testovanie malo byť atómovou bombou, ktoré nás zbaví Covidu. Namiesto toho sú čísla ešte horšie, ako boli a my ďalej fungujeme v lockdowne. 

4. Po troch týždňoch je tu dnes 1665 pozitívnych prípadov zo 7913, čo je závratných 21 %. V čom teda pomohlo to Matovičove slávne testovanie? V čom sme lepší, ako inde, kde netestovali? 

5. On je už ako nejaký vodca sekty, ktorá nepotrebuje empirické dôkazy - stačí nekritická viera, náboženský tranz a oddané čakanie na zázrak. 

6. Jasné, jeho vačkom to pomohlo. Matovič kráľovsky zarobil na testoch, tak teraz navrhuje druhé kolo. Ako hovorí slávna hláška z Pelíšok - a přitom taková blbost. Zase na nás pošle armádu, zase podvedie samosprávy, zase nás bude väzniť? 

7. Medicínsky je to nezmysel, stojí to nekonečné milióny, ponižuje to ľudí, ohrozuje to verejné zdravie - ale Matovič má úchylku, takže teraz budeme skákať, ako on píska. Ten pán si koleduje o to, že tu budú desaťtisíce ľudí v uliciach každý deň. 

8. Preboha, vysvetlite mu už niekto, že nemôže takto rozhadzovať peniaze daňových poplatníkov - je to sprenevera! Nemôže takto bohapusto kradnúť! Nemôže takto zotročovať ľudí! Jednoducho - nemôže!

9. A keď mľaská od blaženosti, že Rakúsko ide slovenskou cestou, nech si konečne prečíta, ako je to naozaj - že Rakúšania považujú povinné testovanie za protiústavné, že to budú robiť cielene a dobrovoľne a že mu diplomaticky a eufemisticky odkázali, že je vlastne diktátor a tyran, ak do testovania núti ľudí. 

10. To, že si teraz koaliční lídri hádžu nákup testov medzi sebou ako horúci zemiak, len dokazuje, že prvé nákupy boli čistou zlodejinou. A boli v nej namočení všetci, takže je úplne jedno, či to teraz nakúpi Matovič alebo Sulík. Robia si z ľudí dobrý deň.

11. Celoplošné testovanie rýchlotestmi je nonsens. Hlúposť. Nezmysel. Odborníci to už stokrát rozstrieľali na kúsky a Matovič dodnes nepredstavil tých svojich tajuplných odborníkov, ktorí mu to vraj radia. Aj Jetiho vraj niekto niekedy videl, ale Matovičových "odborníkov" ešte stále nikto. Sú to len ďalšie fatamorgány v jeho popletenej hlave. 

12. On si tieto hovadiny vymýšľa doma s Klárkou a Pavlínkou a rehlia sa v obývačke, ako cvičia so Slovenskom. Toto je normálny blázinec. 

13. A oni sa fakt čudujú, že ľudia vo veľkom protestujú? Prečo neprotestujú napríklad v Rakúsku? Lebo tam sa k ľuďom premiér nespráva ako k odpadu, nerobí z nich otrokov, neničí im život, nevysmieva sa im a nelikviduje slobodu a ústavu. 

14. Matovič je zodpovedný, ako je rozčesnuté Slovensko a koľko odporu je v slovenskej spoločnosti - jedine on. 

15. Deviateho januára má byť ďalší protest proti vláde Igora Matoviča a práve som vás chcel požiadať o jeho podporu, priatelia. Organizuje to Igor Melicher, líder Mladých sociálnych demokratov a prosím, potvrďte účasť, už teraz to vyzerá tak, že to bude veľké. 

Ale je zjavné, že protesty musia byť ešte skôr. Lebo Matovič ide spustiť veľký teror ešte pred Vianocami. 

On sa kompletne zbláznil. Musíme ho zastaviť!  

https://fb.me/e/38rxNCgZX



Zdroj: https://www.facebook.com/LBlaha/posts/2804674773104417