Matovičova organizovaná zločinecká skupina chce zlikvidovať opozíciu- vo štvrtok prosím prídťe pred parlament!

26.04.2022 Články, Facebook Články, Facebook

To, čo poslali Lipšicova organizovaná skupina do parlamentu, je najväčším ohrozením demokracie v doterajších dejinách moderného Slovenska. 

1. Oni chcú zavrieť Roberta Fica do väzby kvôli jeho tlačovkám. Na hulváta to tam napísali. Vadí im, že ich kritizuje. Vadí im ako politik. A tak šup do basy.

2. Čiže ak dnes kritizujete Lipšica a jeho bandu urválkov a udavačov, tak vás môžu kedykoľvek zavrieť do väzby a zavrieť vám ústa - toto sa naozaj dialo naposledy za Hitlera. 

3. Fico sa mal previniť tým, že povedal pravdu o Kiskových a Matovičových daňových zločinoch. Čiže po správnosti sa mali tieto zločiny ututlať a Fica teraz stíhajú, lebo to neututlal. 

4. A zločinec Kiska je teraz akože "svedkom", ktorý sa bude odbavovať na Robertovi Ficovi. A ďalší zločinci, ako Makó či Slobodník, ktorí si radi povymýšľajú čokoľvek, aby vyviazli z nižším trestom.

5. A vôbec nikomu nepríde čudné, že Slobodníka obhajoval Lipšic a celého si ho pripravil. A že Lipšicov úrad celé mesiace vyvíja hrubý nátlak na mafiánov, aby povedali, čo chcú počuť.   

6. Ide o učebnicový príklad zneužitia štátnej moci na umlčanie opozície. Politické tlačovky a politické vyhlásenia lídra opozície predsa nemôžu byť dôvodom na uvalenie väzby - zbláznili sa? 

7. Robert Fico má plné právo kritizovať politizáciu represívnych orgánov - alebo sa fakt ideme tváriť, že Lipšic, Hamran a Hrubala sú   bôžikovia nezávislosti? A zavrieme lídra opozície, lebo si to nemyslí?

8. A potom sa vo väzbe potkne o papuču, samovylupne si oko, alebo sa obesí. A Kolíková si zriadi nejakú smiešnu komisiu, ktorá povie, že všetko bolo fajn - ups, ďalšia samovražda. 

9. Na Slovensku došlo k štátnemu prevratu. Tlupa neandrtálcov na čele s Matovičom ovládla všetky represívne orgány a teraz masakruje opozíciu. Mentalita mafie. Primitívnej mafie. 

10. A eurokomisárka Jourová rieši to, či niekto Čaputovú nazve americkou paničkou alebo nie. Lebo to je najväčšia tragédia v dejinách galaxie. Perfektné.

11. Keby ruské alebo bieloruské orgány na čele s politickým nominantom išli strčiť opozičného lídra do väzby, tak by Jourová pišťala ako Viktorka na splave. 

12. Ale keď ide o politika, ktorý kritizuje americké vojny a slniečkarsku migračnú politiku, tak Jourová rieši "americkú paničku" a nad rozkladom právneho štátu na Slovensku mávne rukou.

13. Som zvedavý, že bude Jourová rovnako ticho, keď sa na Slovensku vymení vláda a do väzby pôjde Matovič s Hegerom, Hamranom a Mikulcom. Spolu s Lipšicom a Masárom.

14. Organizovaná skupina, ktorá hľadala špinu na Roberta Fica a spolupracovala pri tom so špeciálnou prokuratúrou a čurillovcami z NAKA. 

15. Podľa ich vlastnej definície je to organizovaná zločinecká skupina. A ak o tom vedela panička, pôjde aj ona. Ups. Aj potom budete tíško, pani eurokomisárka Jourová, že?  

Vo štvrtok sa bude rozhodovať o väzbe Roberta Fica. Prosím, príďte nás podporiť, priatelia - tu už nejde o fazuľky, oni chcú nadobro zlikvidovať demokraciu. 

Postavme sa proti vláde fašistov!

#SlovenskoStojiZaRobertomFicom #ZastavmeMatovicovuOrganizovanuZlocineckuSkupinu





Zdroj: https://www.facebook.com/LBlaha/posts/536528131177806