Matovičova "spravodlivosť" v praxi

18.02.2021 Články, Facebook Články, Facebook

1. Zločinec Makó sa priznal k ťažkým podvodom. A preto je dnes na slobode, plieska sa o vlny v Dubaji, užíva si more a piesok, užíva si pohodu. 

2. A keď treba, aby si zase na niekoho niečo povymýšľal, tak ho prevezú súkromným lietadlom na vojenské letisko Kuchyňa. Šampanské, kaviár, eňoňuňo. A odtiaľ, korona-nekorona, šup za vyšetrovateľom. Niekomu je sveta žiť. 

3. Len na pripomenutie: Milana Lučanského, ktorý nič nespáchal, neposlali do Dubaja na slniečko, ale strčili ho na samotku. Aj s papučou, o ktorú sa mohol potknúť... Takto sa správajú k hrdinom. 

4. Ale k zločincom, ktorí sa priznajú k zločinom - len preto, že sú ochotní povymýšľať si čokoľvek na kohokoľvek a hlavne, ak to má nejaké prepojenie s bývalou vládou - k takým sa treba správať ako babička k trojročnej vnučke. Maznať, hladiť a láskať. Ach, Lajó.  

5. Takto funguje urválkovská spravodlivosť. A teraz ešte poďme predstierať, že pod taktovkou Daniela Lipšica to bude úplne nepolitické a nestranné. Kto by neveril.

6. Generál Lučanský je mŕtvy. Böhm je mŕtvy. Makó sa rehlí celému Slovensku z Dubaja. A Matovič sa vyhráža opozícii, že ju bude zatvárať. Ja len, že aj Burkine Faso to miestni diktátori robia civilizovanejšie. 

7. A keď si na výsluch predvolajú Roberta Fica, čírou náhodičkou tam stojí desiatka korporátnych novinárov s kamerami a bzúkajú okolo neho ako čmeliaky. Takto funguje NAKA - ani Tlačová agentúra Slovenskej republiky neinformuje novinárov tak efektívne, ako naša drahá polícia, gratulujeme. 

8. Aj vás oblieva ten pocit nekonečne dôvery k našim orgánom činným v trestnom konaní, keď vidíte, že takto veselo spolupracujú s redakciami oligarchických novín?   

9. A samozrejme, nesmú chýbať ani hoaxy o Smere. Pamätáte - tak to fungovalo aj v stredoveku. Najskôr musel farár celú dedinu presvedčiť, že mladé dievča je bosorka a až potom ju upálili... A dedinčania jasali od radosti, že sa zbavili pekelných síl! 

10. Novodobí inkvizítori dnes nepotrebujú farárov - oni majú svoje médiá, ktoré vás očiernia, aby masy jasali, keď budú nevinných ľudí posielať do kriminálu. Preto toľko kopú do generála Lučanského - ešte aj po smrti. 

11. A samozrejme - treba kopať do Smeru. Denník N napríklad šíril klamstvo, že Smer je proti tomu, aby v zákone existoval trest prepadnutia majetku. Čistý nezmysel. 

12. Smer je proti tomu, aby sa niekto vyhrážal ľuďom, že ich obviní z úplatku v hodnote zopár tisíc a potom im zoberie celý majetok, dom, auto, vyšmarí rodinu na ulicu a všetko do posledného centu. Hovorí sa, že takto sa vyhrážali aj generálovi Lučanskému. Ak nebudeš kydať na tých, ktorých ti nadiktujeme, tvoja rodina príde o všetko! 

13. Mne to hrozne pripomína 50.roky, vám nie? Propagandistická tlač, ktorá klame. Monstrprocesy a Urválkovia. Vláda sa vyhráža opozícii. "Kajúcnici" záhadne umierajú. A už máme aj prvé obete politických čistiek - a mne je osobitne ľúto, čo spáchali na generálovi Lučanskom. 

14. Je pre mňa cťou, že som dostal novú knižku Gusta Murína Smrť generála Lučanského in memoriam od autora aj s venovaním. Tam sa skrýva pravda - nie v mafiánskych médiách. A ešte väčšou cťou mi je, že poslednú kapitolu knižky tvorí mojich 50 otázok, ktoré vláda nevie vysvetliť v prípade smrti tohto hrdinu. 

15. Zločinci sa nám smejú do tváre a hrdinovia umierajú. Takto funguje Matovičova "spravodlivosť". Ale ľudia napriek mediálnemu výplachu mozgov stále vedia posúdiť, čo je dobro a čo je zlo. 

Milan Lučanský, ktorý zlikvidoval mafiu na Slovensku, bol dobro. A Igor Matovič, ktorý mafiu nechal ovládnuť vládu, je zlo. Už to bude trvať len chvíľu a zlo skončí tak, ako si zaslúži...



Zdroj: https://www.facebook.com/LBlaha/posts/2880850105486883