Matovičova vláda si proste z ľudí robí srandu

03.07.2020 Články, Facebook Články, Facebook

Matovičova vláda si proste z ľudí robí srandu.

1. Matovičovci pred voľbami sľubovali menej úradníkov a dramatické šetrenie na štátnej správe. A tak zriadili nové ministerstvo pre Vasilisu, pardon, Veroniku Remišovú - sledujete to ukrutné šetrenie?

2. A ako k tomu príde Krištúfková! Jej ste chceli dať len splnomocnenkyňu pre rodinu a Remišovej rovno ministerstvo!? Keby to Petra vedela, tak pajcne rovno diplomovku o Popoluške!

3. Pamätáte, aké krásne točil Matovič videjká na Cypre, že ako zatočí so schránkovými firmami? Nejedna schránka od strachu skolabovala. Ja len, že s cyperskými schránkami sa kamaráti aj jeho Pavlínka.

4. A dnes sa došlo na to, že schránočky má v obľube aj Boris Kollár. To je gól! Mazaný je ten Igor - oni chcú tie schránky na Cypre zničiť tým, že ich všetky odkúpia!

5. No nič, netrpezlivo očakávame ďalšie videjko z Nikózie, pán premiér, teraz nechaj doma Hegera a vezmi Borisa, bude to pikantnejšie.

6. Aspoň že s tou čistotou, spravodlivosťou a transparentnosťou Matovičovci plnia svoje sľuby. Veď to, že je Kollár plagiátor, je najčistejšia vec v jeho mafiánskom životopise.

7. A samozrejme, nič nie je spravodlivejšie ako politizovať políciu a prokuratúru. Nezávislosť je trápny prežitok, Matovič vie predsa najlepšie, kto patrí do basy.

8. A aj na okresné úrady si dosadzujú svojich politických nominantov úplne transparentne, tak čo? Transparentne povedia - bude to tento "náš človek". Veď presne ako sľubovali. Slušné a spravodlivé Slovensko.

9. V USA vraj idú zrušiť voľby, netreba ich - podstatné je, koho si za prezidenta vyberie minister Korčok. Keď vo Venezuele, tak prečo nie v USA?

10. Tak čo, Ivan, vyberieš Trumpa či Bidena? Oznám to pliz celému svetu na najbližšom rokovaní slovenskej vlády, veď tak funguje demokracia, či?

11. Ale nerobte si srandu z Ivana, veď kto na svete preskákal viac ako on - najskôr u Mečiara, potom u Dzurindu, vzápätí u Fica, potom u Pellegriniho a teraz slúži Matovičovi. A keby vládu skladal Kotleba, tak si aj zelené tričeno hrdo navlečie - Ivan je ako šváb, prežije všetko.

12. Ale chápeme, Ivan má starosti o demokraciu vo svete. Až také, že je ochotný v prípade Venezuely porušiť medzinárodné právo. A preto je úplne logické, že Korčok plne plne rešpektuje vládu Saudskej Arábie, v ktorej kritikom režimu sekajú hlavy a ženy kameňujú za neveru - mňam, vivat demokracia!

Ja len, že táto vláda za 100 dní dokázala poprieť samu seba úplne vo všetkom.

Proti mafii bojujú s mafiánom na čele.
Proti byrokratom novými byrokratmi.
Proti plagiátorom s ešte väčšími plagiátormi.
A proti diktátorom po boku tých najkrutejších tyranov na zemeguli.

Gratulujeme, väčších volebných podvodníkov svet nevidel 



Zdroj: https://www.facebook.com/LBlaha/posts/2666846563553906