NAKA zadržala šéfa SIS Vladimíra Pčolinského

11.03.2021 Články, Facebook Články, Facebook

Zábava graduje.

1. Z nejakého čudného dôvodu pri zatýkaní nebol kŕdeľ novinárov a neexistujú žiadne zábery Pčolinského v putách. 

2. Toto je normálne, že diskriminácia. To akože na rozdiel od všetkých ostatných tuná Vladimír nemá nárok na fotku s putami? 

3. Ale vážne - aj vás to napĺňa nekonečnou dôverou v bezpečnostné zložky štátu, keď čítate, že zatkli šéfa tajnej služby? To toto je to slušné Slovensko? 

4. Mrzuté je, že ho ani nemá kto nahradiť. Jeho námestník už totiž sedí vo väzbe niekoľko mesiacov. Gratulujeme. Tajná služba ako lusk.

5. Si predstavte, že by Jamesa Bonda zatkla anglická polícia. A vo vedľajšej cele by sedel M. Kiná po celom svete by ľahli smiechom. 

6. Ja len tak rozmýšľam, čo za tým je. Prvá možnosť je, že Pčolinský je fakt skorumpovaný, čo by vrhalo mimoriadne priaznivé svetlo na Sme rodinu.

7.  Doposiaľ nikomu na Slovensku ani len vo sne nenapadlo, že taká čistá duša ako Boris Kollár by sa obklopil zlodejmi a mafošmi - tomu sa proste nechce veriť.

8. Ale je tu aj druhá možnosť. Že Pčolinský je obeť politickej vojny, ktorá sa rozpútala v bezpečnostných zložkách. 

9. Matovičova mafia proti Kollárovej mafii?  Výhražné signály pred koaličnou radou v rámci vládnej krízy? Alebo posiela pozdravy drahá ambasáda?

10. Nech je to akokoľvek, jedným šmahom sa rúca celý ten smiešny mýtus o tom, aká čistá a slušná je táto vláda. Až taká slušná, že už po roku skončilo celé vedenie SIS vo väzbe. Tlieskame.

11. Mimochodom, ak by Matovič používal tú istú logiku, akú aplikoval pri nominantoch bývalej vlády, tak by už vykrikoval, že tu vládne mafia, zlodeji a zločinecké organizácia. Igor, kde si? Akosi ťa nepočuť. 

12. No nič, platí prezumpcia neviny, takže si počkáme. Ale jedno je isté - štát je v totálnom rozklade, takéto veci sa nedejú ani v Mozambiku. Celé zle.



Zdroj: https://www.facebook.com/LBlaha/posts/2898041550434405