Nech sa páči, priatelia, tu je krátky zostrih z dnešnej diskusie O 5 minút 12

19.04.2021 Články, Videá Články, Videá

Zdôraznil som v televízii najmä toto:

1. Rusko nie je náš nepriateľ a starý 7-ročný prípad muničného skladu v Česku považujem za západnú spravodajskú hru a zámienku pre vojnovú agresiu NATO. To isté urobili Američania v roku 2003 v Iraku.

2. My odmietame rusofóbiu a vždy budeme. V NATO nech si zapíšu za uši, že Slováci nikdy nepozdvihnú zbraň proti Rusom. Nikdy.

3. Už sme sa 6 týždňov mohli na Slovensku očkovať Sputnikom, ale kvôli Matovičovej vláde rveme vakcíny do hlodavcov a neočkujeme ľudí. 

4. Výroky riaditeľky ŠÚKL Baťovej sú nehorázne, nevedecké a rusofóbne, za čo by mala niesť zodpovednosť. 

5. Hádky Matoviča, Baťovej a Čaputovej nemajú úroveň - je to ako z komédie Slunce, seno, jahody. Takto štát nemôže fungovať.

6. Odmietame jednostrannú propagandu o očkovaní, chceme hovoriť aj o rizikách AstraZenecy, o vedľajších účinkoch vakcín, ako aj o experimentálnej liečbe Covidu, vrátane Iverkmektínu.

7. Žiadame zrušiť povinné testovanie, ktoré je nielenže zbytočné, ale navyše kvôli nemu na Slovensku zomrel rekordný počet ľudí a vyhodili sme trištvrte miliardy. 

8. Je absurdné, že potrebujete test do zoologickej záhrady, aj keď ste vonku na čerstvom vzduchu, ale nepotrebujete ho do kostola, hoci ste vnútri. Zrušme testy všade!

9. Pre nás ako ľavicovú stranu je kľúčová sociálna a ekonomická pomoc pre ľudí, ktorých zavreli do domáceho väzenia ako malé deti, vypli demokraciu a "tatko Matovič" nám ešte aj hrozí ďalším zaracha.

10. Za Matoviča nesie zodpovednosť aj strana SaS a prezidentka Čaputová, tak nech si ho dnes všetci neprehadzujú ako hnilé jablko a nech sa ho konečne zbavia.

Ešte raz veľmi pekne ďakujem za podporu, priatelia





Zdroj: https://fb.watch/4Z1V0wAu5M/