Nechápem, čo všetci jančia

27.04.2022 Články, Facebook Články, Facebook

Putin splnil Čaputovej jej vlhký sen - vypol plyn z Ruska. Zatiaľ len pre Poľsko. Gratulujem, veď toto všetci rusobijci chceli, či nie? 

1. Tu sa krásne ukazuje, aká je Čaputová pomýlená. Vykrikovala do celého sveta, vraj odpojme sa od ruského plynu. To isté Remišová, to isté Heger. 

2. A keď sa tak stane, tak zase vykrikujú, že zlý Putin. Už stačilo výhovoriek - ak Rusko vypne Slovensku plyn, bude to ich zodpovednosť. Nikoho iného. 

3. Slovenská ekonomika môže kľaknúť, ľudia nebudú mať s čím kúriť ani variť, vrátime sa do stredoveku. Toto reálne hrozí. Už ste spokojná, madam? Už si šťastný, Heger?

4. Čo chytia do paprče, to pokazia. Hrajú sa na Zelenského plyšiačikov, posielajú mu zbrane a ženú nás do vojny, s ktorou nič nemáme. Tu je výsledok -  ohrozujú vlastný národ. 

5. Ale tak je to vo všetkom. Sľúbili, že pomôžu ľuďom pri zdražovaní. Po niekoľkých mesiacoch dôjdu s trápnou jednorazovou stovkou a komplet sa vykašľú na tých najohrozenejších - na seniorov.

6. Sľúbili, že zavrú Roberta Fica za korupciu a vrieskali, že sme ukradli desiatky miliárd. A bum, potom sa zistí, že jediný, kto kradol, bol Matovič... A Fica idú zavrieť za to, že to o ňom prezradil. 

7. Sľúbili, že posilnia bezpečnosť na Slovensku a bum, odovzdajú naše letiská Američanom, podpíšu okupačnú dohodu, odovzdajú naše obranné systémy na Ukrajinu a spravia z nás kolóniu. 

8. Sľúbili, že dajú dokopy školstvo a zdravotníctvo a obe sú pred kolapsom. Vysoké školy idú vytunelovať, nemocnice rušia, zdravotníci sú na pokraji síl a v štrajkovej pohotovosti. 

9. Sľúbili sociálnu pomoc, no odborárov ponižujú, bankám nalievajú milióny, reťazce bohatnú a bežných robotníkov a živnostníkov ošklbali. Seniorom zobrali, čo sa dalo. Celé zle. 

10. A teraz to na nich celé padá. A keď nám Rusko vypne plyn, posledný nech zhasne. Toto je výsledok Hegerovej vlády a Čaputovej propagandy. Totálny kolaps štátu. 

11. Nie je iná cesta, ako vyjsť do ulíc. Koalícia nakoniec určila, že Roberta Fica chce do väzby poslať vo štvrtok - prosím, priatelia, príďte po práci pred parlament, musíme sa vzoprieť. 

12. Nielen proti rozkladu právneho štátu. Poďme protestovať za mier, proti vojnovým štváčom, proti neoliberálom, proti matovičovskej mafii aj americkým paničkám... Proti zlu.

V Slovákoch to vrie. V Poľsku sa vypína plyn, my poďme vypnúť Hegera a Čaputovú. Čas dozrel - Slováci si berú Slovensko späť!

VO ŠTVRTOK O ŠTVRTEJ PRED PARLAMENTOM!



Zdroj: https://www.facebook.com/LBlaha/posts/537131127784173